o+o-o Re: O KURWA! O KURWA! 09.12.01, 21:43 samanta1 napisał(a): > no to co? Ma fantazje chlop!:) fantazje to ma,Ciocia mina. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: O KURWA! O KURWA! 09.12.01, 21:48 samanta1 napisał(a): > tez. nie tez ,a tylko Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: O KURWA! O KURWA! 09.12.01, 22:02 samanta1 napisał(a): > omamy ?halucynacje? pracowalas (zulas trawe) w stadzie wytrwale mleczko nalezy sie innym! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: O KURWA! O KURWA! 09.12.01, 22:03 To sie nazywa solidarnosc:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowka Re: O KURWA! O KURWA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 22:14 samanta1 napisał(a): > To sie nazywa solidarnosc:))))))) ale jestesta okrutne! :)))))) dobranoc i nie klnijta tyle albo robta co chceta (owsiak) krowka na miedzy Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: O KURWA! O KURWA! 10.12.01, 16:14 o+o-o napisał(a): > przyjechal! napisal! jestem godny jego i jej terapii! virtualni specjalisci z virtualnym pacjentem,wszystko w sferze chorych wyobrazni otrzymalem rowniez ich zdjecia,bomba!fachowosc w kazdym rysie ...... dziekuje,mino i bruno-LEKARZE-PSYCHIATRZY! moge ci pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Woland IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 17:55 Dlaczego tytulujesz mnie bydlem?czyzbym zrobila Ci cos zlego??????? trzyjajeczny Ty tchorzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: 10.12.01, 20:25 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Dlaczego tytulujesz mnie bydlem?czyzbym zrobila Ci cos zlego??????? > trzyjajeczny Ty tchorzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mlasnela ozorem,az slina jej sciekla po mordzie Odpowiedz Link Zgłoś