mina.mina 10.12.01, 22:13 zauwazylam, ze palasz do mnie jakas skryta namietnoscia. nowy adorator? bo wybacz slonko, ja sobie ciebie niespecjalnie przypominam? przypomnij sie najladniej jak potrafisz! minusia cie nie ugryzie, nie boj sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 22:21 mina.mina napisał(a): > zauwazylam, ze palasz do mnie jakas skryta namietnoscia. nowy adorator? bo > wybacz slonko, ja sobie ciebie niespecjalnie przypominam? > przypomnij sie najladniej jak potrafisz! minusia cie nie ugryzie, nie boj sie! biedna liga,tak je owczarek mario2 zaganial,ze nie moze sie pozbyc syndromu watpie,zeby ktos chcial cie jeszcze gryzc oprocz meza-fantoma a jak prosisz,to przyjmnij znana ci postawe na dwie lapki(racice) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 22:25 wyzywasz czlowieka? idz lepiej do paskownicy lepic babki lub na szklana gore wlac troche oleju miedzy slipia to nie ta bajka,leciata Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 22:32 nulku, biedaku, twoje zycie musi byc wiecej niz ubogie... prywatnie zal mi cie bardzo. moze jakis film bys sobie poszedl obejrzec, ksiazke poczytal, do knajpy poszedl, gdzies miedzy ludzi? to nie jest tak, ze nigdzie nie znajdziesz przyjaciela, naprawde! twoja wyraznie zanizona samoocena dochodzi juz powoli do niepokojacej granicy... ale pamietaj, jesli ty sam nie bedziesz chcial sobie pomoc, nikt inny rowniez nie bedzie ci pomoc w stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 22:35 Minusia...to jest Nuliczka-zazdrosniczka! Wybacz jej !Zazdrosc zaslepia ponoc!! Biedna kobitka....pewnie chlop ja rzucil! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 22:37 kurde, ja sie staram pomoc czlowiekowi! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 22:41 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Minusia...to jest Nuliczka-zazdrosniczka! Wybacz jej !Zazdrosc zaslepia ponoc!! > Biedna kobitka....pewnie chlop ja rzucil! moze jestem psychologiem? kazdy widzi przez pryzmat wlasnych doswiadczen,co cielaku? Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 22:39 mina.mina napisał(a): > nulku, biedaku, twoje zycie musi byc wiecej niz ubogie... prywatnie zal mi cie > bardzo. moze jakis film bys sobie poszedl obejrzec, ksiazke poczytal, do knajpy > > poszedl, gdzies miedzy ludzi? to nie jest tak, ze nigdzie nie znajdziesz > przyjaciela, naprawde! twoja wyraznie zanizona samoocena dochodzi juz powoli do > > niepokojacej granicy... ale pamietaj, jesli ty sam nie bedziesz chcial sobie > pomoc, nikt inny rowniez nie bedzie ci pomoc w stanie! za slabo zrob to samo na odpowiednim poziomie medycznym pokaz,ze potrafisz postawic diagnoze godna lekarza i naukowca w dziedzinie psychiatrii publikujesz sie przeciez,a to zobowiazuje poniekad a moze ty tylko trawke widziala? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 22:42 nulenku, za darmo mam cie leczyc??? zglupiales??? idz na poczatek do psychologa w najblizszej przychodni rejonowej. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:02 mina.mina napisał(a): > nulenku, za darmo mam cie leczyc??? zglupiales??? idz na poczatek do psychologa > > w najblizszej przychodni rejonowej. jak to ludzie czytaja to sie dopiero smieja tyle par oczu,a slawa psychiatrii odmawia biednemu choremu czlowiekowi leczenia czy zdajesz sobie krowo sprawe jaka okazje ci dalem? moglas wiele zyskac,ale ty nawet stracic nie masz co krol jest nagi Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:04 te, a moze ty po prostu chcesz wyludzic jakies recepty, co? ja ci dam! zawolaj natychmiast mame albo tate do komputera! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:15 mina.mina napisał(a): > te, a moze ty po prostu chcesz wyludzic jakies recepty, co? ja ci dam! zawolaj > natychmiast mame albo tate do komputera! Dobry wieczor, Pani. Jestem mama, Filipa. Moj syn jest naprawde chory. Nie mamy pieniedzy na leczenie naszego dziecka. Czy podejmie sie Pani jego leczenia ? Bedziemy bardzo wdzieczni za okazane serce. Z powazaniem , rodzice Filipa. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:22 w drodze wyjatku... prosze napisac do mnie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:29 mina.mina napisał(a): > w drodze wyjatku... prosze napisac do mnie na priva. rodzice prosili zebym pani podziekowal dziekuje jest pani naprawde WIELKA KROWA!!!!!!! Filip Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:32 filipku, niedlugo przyjedziesz z mamusia i tatusiem do nowej cioci, poznasz tu nowych kolegow i kolezanki, i duzo cioc i wujkow - i zobaczysz, spodoba ci sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:36 mina.mina napisał(a): > filipku, niedlugo przyjedziesz z mamusia i tatusiem do nowej cioci, poznasz tu > nowych kolegow i kolezanki, i duzo cioc i wujkow - i zobaczysz, spodoba ci sie: > ) co to za zbiegowisko? czy ciocia leczy ich wszystkich? ja sie boje obcych ludzi,oni tez sa chorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:45 ...a z okna w klinice jest bardzo ladny widok. ciocia jest tam ciocia dla wszystkich dzieci. bedziesz mial pokoj, taki kolorowy, jednego kolege w pokoju, i taki specjalny guziczek przy lozku, ktory jak nacisniesz, to zaraz przyjdzie albo ciocia mina, albo ktorys z wujkow. mamy taka duza sale pelna pieknych zabawek i pyszne jedzonko. spodoba ci sie, zobaczysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:58 mina.mina napisał(a): > ...a z okna w klinice jest bardzo ladny widok. ciocia jest tam ciocia dla > wszystkich dzieci. bedziesz mial pokoj, taki kolorowy, jednego kolege w pokoju, > > i taki specjalny guziczek przy lozku, ktory jak nacisniesz, to zaraz przyjdzie > albo ciocia mina, albo ktorys z wujkow. mamy taka duza sale pelna pieknych > zabawek i pyszne jedzonko. spodoba ci sie, zobaczysz:) Tatus i Mamusia powiedzieli,ze ciocia jest bardzo dobra ja na wszystko mam jednak swoje zdanie ciociu jestes zajebista nie boisz sie mnie? mnie sie wszyscy boja czy ciocia czesto musi biegac do tych guziczkow? i moze podkradac recepty? i jest silna? Filipek Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 11.12.01, 00:00 wszystko bedzie dobrze, filipku. a teraz juz pa! ciocia idzie na inne watki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 22:42 A jednak to nasza minneapolis !!!! Biedne pokaleczone kurczatko!A moze Ty o X cos tam taka zazdrosna co???? Boisz sie ze zamiast na Ciebi bedzie w monitor slepil? Co...ladny kolega X cos tam?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 22:43 samcia nie dobijaj biedactwa, bo bedziemy mieli pierwsze samobojstwo na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 22:47 ta baba potrafi byc sekutnica zazdrosnica!Nic dziwnego ze X cos tam woli kompa!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xcośtam Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 22:54 skrywaną namiętność to ja mam do czorta, a ciebie to się boję, kobieto, poważnie traktować... ale, skoro prosisz... Otóż, nie mogę przełknąć, że oszukałaś mnie na słowa parę dni temu. Akurat przeginaliśmy coś o moczu, gdy powiedziałaś, żeby sobie odpuścić, a ja w to uwierzyłem, niestety. Od tamtej pory nie wchodzę z tobą w dialogi, bo się czuję oszukany "JAKO CZŁOWIEK" - kojarzysz?????????? i tyle ma skrywana namiętność nie potrafię tego zrozumieć, bo jedna rzecz chamstwo czy wulgarnośc, a inna, to ta której absolutnie nie łykam - perfidia :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 22:58 powaga? o jezu, to wybacz mi, po pierwsze nie pamietam sytuacji - czy to bylo podczas jakiejs ogolnonarodowej glupawki? jesli tak, to moglam po prostu cos przeoczyc albo pomylic... kurde jestem tylko czlowiekiem! po drugie - dzieki za komplementy, ale nie jestem az tak wyrachowana jakbym chciala:) lapa na zgode! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOVER Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 23:10 Ej! nie pobrudź mi bandaża! co tam łapa- Ty - masz ode mnie XpOVERetkę Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! 10.12.01, 23:12 czyste mam lapy! to co, podialogujemy sobie troche? moze otworze wateczek na te okolicznosc? otwieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: X-COS TAM, WYZYWAM CIE! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 23:17 mina.mina napisał(a): > czyste mam lapy! to co, podialogujemy sobie troche? moze otworze wateczek na te > > okolicznosc? otwieram:) jestem zrąbany, bo kot mnie z rana budzi czasem przedwcześnie, no właśnie, bluzgi dostałem jak spytałem (po tym jak miałem sobie odpuścić)czy masz psa i kota...? Odpowiedz Link Zgłoś