Dodaj do ulubionych

MIZERIA...

01.07.03, 18:15
... czyli sezon ogórkowy w pelni... Nawet perfumy pachna jak podrasowana
mizeria, na talerzu ogorki, w lodowce ogorki, na ulicach ogorki...
Mizernie mi przez to.
Aby do wrzesnia, choc pewnie wrzesien, nigdy nie nadejdzie...
Obserwuj wątek
    • kitek1 SMIETANA................. 01.07.03, 18:59
      z rana.........
      ja tam,
      lato lubie:)
    • Gość: maryjo2 Re: MIZERIA... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:10
      Hej, jeszcze są resztki truskawek! Ja się ich w tym roku najadłam więc blade
      ogóry mnie nie przerażają.
      • silverstone Re: MIZERIA... 01.07.03, 19:15
        och juz mam dosyc truskawek ;)
        ale w tym roku jakos poziomki mnie ominely!

ość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Hej, jeszcze są resztki truskawek! Ja się ich w tym roku najadłam więc blade
        > ogóry mnie nie przerażają.
        • Gość: maryjo2 Re: MIZERIA... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:35
          Poziomek to i ja nie widziałam, ale za to już się zaczęły maliny!!! Mniam. W
          ogóle to mi się strasznie podoba, kiedy jest tyle świeżutkich owoców. Ale i
          tak zawsze najbardziej wyczekuję:
          1. truskawek
          2. papierówek
          3. całej reszty
          • Gość: samanta Re: MIZERIA... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:39
            a czeresnie jakie slodkie!;)))
            Poziomek chyba jeszcze nie bylo...tak mi sie cos wydaje...
            • silverstone na jagody... 01.07.03, 19:40
              ... kiedys lazilo sie po tych lasach... w czerwcu chyba z tego co pamietam.

Gość portalu: samanta napisał(a):

> a czeresnie jakie slodkie!;)))
              > Poziomek chyba jeszcze nie bylo...tak mi sie cos wydaje...
            • Gość: maryjo2 Re: MIZERIA... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:46
              Ja też nie pamiętam poziomek w tym roku. Może rzeczywiście jeszcze nie było?
              • silverstone Re: MIZERIA... 01.07.03, 19:48
                W sumie to jakos tak niby z jagodami powinny sie pojawiac... Az sprawdze w
                jakim sklepie (poziomki ze sklepu, bleeee)

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Ja też nie pamiętam poziomek w tym roku. Może rzeczywiście jeszcze nie było?
                • Gość: maryjo2 Re: MIZERIA... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:53
                  Jak ze sklepu bleeee, to wybierz się kiedy ze mną na wiochę. Pojemy sobie
                  jeżyn prosto z krzaka.
            • ronja Samanta!!!! Poziomek całą michę wczoraj nazbierał 02.07.03, 08:02
              am!!!!!
              Są!!!!!
          • silverstone Re: MIZERIA... 01.07.03, 19:39
            sliwki! sliwki! moj sasiad mial wspaniala sliwe, ktora przerastala na nasza
            strone, i chyba mu to przeszkadzalo, bo ubieglej wiosny ja wyrabal :(
            Wyobrazasz sobie? Wstajesz rano - a tu nie ma drzewa!

> Poziomek to i ja nie widziałam, ale za to już się zaczęły maliny!!! Mniam. W
            > ogóle to mi się strasznie podoba, kiedy jest tyle świeżutkich owoców. Ale i
            > tak zawsze najbardziej wyczekuję:
            > 1. truskawek
            > 2. papierówek
            > 3. całej reszty
            • Gość: maryjo2 Re: MIZERIA... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:44
              Śliwki też, i jeszcze jak!
              zawsze się zastanawiałam, jak to jest z mirabelkami, ze prosto z drzewa są
              takie słodkie, a jak zrobisz z nich kompot, to kwas gębę wykrzywia, że aż
              strach?
              A, i jeszcze morelki widziałam, ale po 12 zł za kg. ZGROZA!!!
              • silverstone Re: MIZERIA... 01.07.03, 19:47
                Mirabelka rosnie u mnie przed furtka i dziki na nia przychodza od kilku lat;)
                Nie przepadam jednak bo jest jakas taka mdła? No nie wiem... Odkad pamieta
                fascynuje mnie owoc zwany morwa - od 20 lat nie udalo mi sie ustalic czy to
                jadalne czy tez nie. Zyje jednak jak na razie i to w kondycji niezgorszej ;)

> Śliwki też, i jeszcze jak!
                > zawsze się zastanawiałam, jak to jest z mirabelkami, ze prosto z drzewa są
                > takie słodkie, a jak zrobisz z nich kompot, to kwas gębę wykrzywia, że aż
                > strach?
                > A, i jeszcze morelki widziałam, ale po 12 zł za kg. ZGROZA!!!
                • Gość: marjo2 Re: MIZERIA... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 19:51
                  Czyli podżerasz morwę od 20 lat? Hi,hi, tylko patrzyć, jak się zaczniesz
                  obkokoniać na jedwabno :)
                  • kitek1 dlatego, w tych jedwabnych miniowkach............. 01.07.03, 20:22
                    sminka smiga:)
                    • Gość: maryjo2 Re: dlatego, w tych jedwabnych miniowkach........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 20:30
                      To jeszcze nic. Żałuj, że nie widziałeś czerwonych rajstopek :)
                      • kitek1 chyba wybiore sie z nia na grzyby.............. 01.07.03, 20:33
                        niech jelenie,
                        tez sie ciesza:)
                        • Gość: maryjo2 jelenie jeleniami, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 20:36
                          należałoby jednak zbadać, jak kitki reagują na czerwone rajstopki.
                          • kitek1 ja ogolnie sminke lubie, nawet bez rajstopek...... 01.07.03, 20:38
                            ale ona mi ciagle wypomina,
                            ze za stary jestem,
                            dla niej:)
                            • Gość: maryjo2 Hmmm..., na lifting IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 20:42
                              też nie masz co się zgłaszać raczej, a już broń boże na odsysanie tłuszczu :))
                              • kitek1 chyba ze dla niej................... 01.07.03, 20:45
                                na murzyna sie przerobie,
                                moze nie pozna:)
                                • Gość: maryjo2 Jeśli już tak, to IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 20:48
                                  spróbuj na Denzela Washingtona, sama bym się na niego złapała :)
                                  • kitek1 faktycznie da rade, podobni jestesmy.............. 01.07.03, 20:53
                                    tylko ze on,
                                    starszy ode mnie,
                                    znowu sminka,
                                    marudzic bedzie:(
                                    iag.and.pl/Aktorzy/W_d/bio.html
                                    • Gość: maryjo2 O cholercia, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 21:08
                                      rocznika wcale nie wzięłam pod uwagę :( Dobrze, że nie zaproponowałam Sidneya
                                      Poitier :)
                                      • kitek1 mnie tam, wiek nie koliduje................... 01.07.03, 21:31
                                        nie jestem wiekowym rasista:)
                                        • Gość: maryjo2 Re: mnie tam, wiek nie koliduje.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 07:10
                                          A jesteś jakimkolwiek rasistą?
                                          • kitek1 troszeczke jestem............... 02.07.03, 08:29
                                            jesli chodzi o upierdliwosci,
                                            i wciskanie kitow przez czerwonych,
                                            ze oni to wszystko,
                                            dla ludowego dobra,
                                            robia:(
                                            • Gość: maryjo2 Jakoś w tym względzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 19:10
                                              zupełnie Cię nie potępiam :)
    • stonka_ziemniaczana a z ziemniakow to mozna... 02.07.03, 14:09
      i pyzy, i frytki, i placki ziemniaczane robic. Nie wiem czy sa perfumy o
      zapachu ziemniaczkowym, jakas Eau de Pommes de Terre, ale moze ktos kiedys
      wymysli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka