ey-a 19.08.07, 21:32 Kto może polecić coś fajnego do czytania?? Coś z głębszym sensem, zmuszającego do zastanowienia się, rozwijającego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Fajna książka 19.08.07, 21:49 Polecam przezabawną i błyskotliwą "Świat według Clarksona". Można się trochę dowiedzieć o facetach, czytając ją nad morzem zwracałam uwagę wszystkich, nieukrywanym uśmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Fajna książka 19.08.07, 21:56 Ja to wszystko przeczytalbym chetnie tylko nikt mnie nic wyslac nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Fajna książka 20.08.07, 13:39 mój nr 1 w poszukiwaniu straconego czasu , nic lepszego już pewnie nie przeczytam! Odpowiedz Link Zgłoś
ey-a Re: Fajna książka 20.08.07, 17:20 w poszukiwaniu straconego czasu przeczytane.. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Fajna książka 20.08.07, 18:34 ey-a napisała: > w poszukiwaniu straconego czasu przeczytane.. możesz umierać;) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelka26 Re: Fajna książka 20.08.07, 14:49 polecam książki Margit Sandemo , m.in. Saga o ludziach lodu, saga o czarnoksiężniku i inne tej autorki naprawdę są rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
za_pominajka Re: Fajna książka 20.08.07, 20:56 "Biegnąca z wilkami" C.Pinkola Estes - o intuicji i naturze kobiety.... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Fajna książka 20.08.07, 21:22 A KTO MNIE KSIAZKIE WYSLE JAKOMS TAM CHOCIAZ I BYLE JAKOMS? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Fajna książka 21.08.07, 09:05 a biblioteki u Ciebie nie egzystuja?......ach w czarnym lesie to bedzie chyba trudno...:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Fajna książka 21.08.07, 12:53 A po co mnie biblioteki?to tak jakbym wypozyczal sobie kobite.Jak juz cos posiadac to posiadac-nic w leasingu... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Fajna książka 21.08.07, 19:11 leziox napisał: > A po co mnie biblioteki?to tak jakbym wypozyczal sobie kobite.Jak juz cos > posiadac to posiadac-nic w leasingu... e tam......jak sie znudzi mozesz oddac...a tak, musisz na nia patrzec i patrzec bez konca......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Fajna książka 21.08.07, 14:43 "Obudź w sobie olbrzyma" Anthony Robbins (albo inne książki tego autora). "Mnich, który sprzedał swoje ferrari" "Bogaty ojciec" Robert Kiyosaki albo "Bogata kobieta" Kim Kiyosaki Odpowiedz Link Zgłoś