nutopia 03.09.07, 21:00 do szkoły pierwsza religia;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:10 nekroskop88 napisał: > buuu, podła godzina :P > > aaa nie!!! jutro wtorek! mamy na 11.20!:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:17 nutopia napisała: > aaa nie!!! > jutro wtorek! > mamy na 11.20!:) oj Ula, Ula... to nie przelewki! co będzie jak spakujesz do tornistra farby na plastykę, a tu trzeba było żabę spreparować na przyrodę, a? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:26 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > aaa nie!!! > > jutro wtorek! > > mamy na 11.20!:) > > oj Ula, Ula... to nie przelewki! co będzie jak spakujesz do tornistra farby na > plastykę, a tu trzeba było żabę spreparować na przyrodę, a? > mam do szkoły 2,5 min drogi naprawię ten błąd Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:28 nutopia napisała: > mam do szkoły 2,5 min drogi > naprawię ten błąd w 2,5 min żabę spreparujesz??? miszczyni... ! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:29 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > mam do szkoły 2,5 min drogi > > naprawię ten błąd > > w 2,5 min żabę spreparujesz??? miszczyni... ! > moja droga nie takie rzeczy siem preparowało! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:10 a też mam jutro na 8!Zamawianie książek przez Internet:-( Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:15 u facetów zdana matura powoduje nieodwracalne zwapnienie mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:20 nutopia napisała: > do szkoły > pierwsza religia;) a jakie teraz są piękne zeszyciki do religii, z aniołkami i takie tam jeszcze inne,kolorowy zawrót głowy,dla tych gadżetów,które dziś widziałam w sklepie,poszłabym jeszcze raz do szkoły...eh:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:22 lullu1 napisała: > a jakie teraz są piękne zeszyciki do religii, > z aniołkami i takie tam jeszcze inne,kolorowy > zawrót głowy,dla tych gadżetów,które dziś widziałam > w sklepie,poszłabym jeszcze raz do szkoły...eh:) o ja takie cudeńka zawsze lubiłam :) Moje ukochane świecowe Crayony były z Hameryki! 64 kolory, w pudełku z temperówką. Godzinaaaami mogłam rysować i temperować :) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:28 A pachnące chińskie gumki do wycierania... i chińską plastelinę,co to przez tydzień, nie można jej było wyrwać spod paznokci...:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:29 chińskie gumki... ten zapach... boszsz, aż żal było ich używać! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:28 i.nes napisała: > lullu1 napisała: > > > a jakie teraz są piękne zeszyciki do religii, > > z aniołkami i takie tam jeszcze inne,kolorowy > > zawrót głowy,dla tych gadżetów,które dziś widziałam > > w sklepie,poszłabym jeszcze raz do szkoły...eh:) > > o ja takie cudeńka zawsze lubiłam :) Moje ukochane świecowe Crayony były z > Hameryki! 64 kolory, w pudełku z temperówką. Godzinaaaami mogłam rysować i > temperować :) > my tu same prządne ludzie jesteśmy ines nikt tu nie jest z Moniek:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:32 nutopia napisała: > my tu same prządne ludzie jesteśmy ines > nikt tu nie jest z Moniek:) no dobra, kredki z misiem Uszatkiem też miałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:27 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > do szkoły > > pierwsza religia;) > > > a jakie teraz są piękne zeszyciki do religii, > z aniołkami i takie tam jeszcze inne,kolorowy > zawrót głowy,dla tych gadżetów,które dziś widziałam > w sklepie,poszłabym jeszcze raz do szkoły...eh:) > > ja musialam po gumkę chińską stać 2 godziny w papierniczym na stołecznej... no to sobie dziś to odbiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:31 I papier do kolorowych wycinanek... i bibuła do łancuchów na choinkę... a teraz to kurwa,uniwersytet trzeciego wieku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:33 lullu1 napisała: > > I papier do kolorowych wycinanek... > i bibuła do łancuchów na choinkę... > > a teraz to kurwa,uniwersytet trzeciego wieku:)) > > czy dalej się robi obrazki z kuleczek z bibułki? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:34 Mama mi niedawno opowiadała, jak się popłakałam, że nie mam kompletnego zeszytu papieru kolorowego. Takich zeszytów generalnie miałam z 5, ale z każdego czegoś już brakowało, a to żółty wycięty, a to z zielonego zostały resztki... I podobno Tata siedział i mi z tych 5 składał 1, a ja siedziałam i beczałam, bo "pani kazała... uuuu..." ale trauma! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:37 a ja zawsze sobie rychło w czas przypominałam, że trzeba coś przynieść do szkoły, pamięc odzyskiwałam tak około 22.30 a że wydmuszki trzeba albo małe krosienko bo cos tam dziergać będziemy albo własnie jakiś zeszycik...którego ot tak nie można było kupić Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:40 miałam zajebiste krosienko! Tata sam mi zrobił - drewniane. Ależ byłam dumna :) Jakiś dywanik nawet mi się udało zrobić, ale był za bardzo rasta i pani jakoś nie doceniła... shit :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:43 i.nes napisała: > miałam zajebiste krosienko! Tata sam mi zrobił - drewniane. Ależ byłam dumna :) > Jakiś dywanik nawet mi się udało zrobić, ale był za bardzo rasta i pani jakoś > nie doceniła... shit :/ > mnie tez tato zrobił:) takie wielkie że sam do szkoły niósł dywan do pokoju moglam zrobic :D Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:42 nutopia napisała: > a ja zawsze sobie rychło w czas przypominałam, że trzeba coś > przynieść do szkoły, pamięc odzyskiwałam tak około 22.30 > a że wydmuszki trzeba > albo małe krosienko bo cos tam dziergać będziemy > albo własnie jakiś zeszycik...którego ot tak nie można było kupić albo płótno do wyszywania i cały zestaw krawiecki... albo butelkę o którą jak wiadomo,nie zawsze jest łatwo w każdym domu i worek ryżu do jej oklejenia....:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:45 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > a ja zawsze sobie rychło w czas przypominałam, że trzeba coś > > przynieść do szkoły, pamięc odzyskiwałam tak około 22.30 > > a że wydmuszki trzeba > > albo małe krosienko bo cos tam dziergać będziemy > > albo własnie jakiś zeszycik...którego ot tak nie można było kupić > > > > albo płótno do wyszywania i cały zestaw krawiecki... > albo butelkę o którą jak wiadomo,nie zawsze jest łatwo > w każdym domu i worek ryżu do jej oklejenia....:) > > i pamiętam tę moją biedną mamę z obłędem w oczach biegającą po domu i zadającą mi retoryczne pytanie.. "dlaczgo mi wcześniej nie powiedziałaś?..." i ja zasmarkana i zaryczana w kącie z głębokim postanowieniem ze już nigdy nie pójdę do szkoły bo jakże to.. bez wydmuszek... :D Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:39 Nutopio,ty to się przygotuj na najgorsze... że nieważne, co ty mówisz do dziecka... ważne teraz będzie,co Pani w szkole powiedziała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:40 lullu1 napisała: > > Nutopio,ty to się przygotuj na najgorsze... > że nieważne, co ty mówisz do dziecka... > > ważne teraz będzie,co Pani w szkole powiedziała:))) > > :) o rany masz rację w dodatku moje dziecko ma dwie panie:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:50 ciekawe, kto będzie chodził na wywiadówki? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 21:51 i.nes napisała: > ciekawe, kto będzie chodził na wywiadówki? > to chyba jasne Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: jutro mam na 8.00 03.09.07, 23:05 Ja bym to do pisu albo lisu zgłosił. Co to się teraz porobiło. Dwie panie i do tego w szkole ido tego z małymi dziewczynkami. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jutro mam na 8.00 04.09.07, 00:28 caryca111 napisała: > rozbój w biały dzień;) są tam również chłopcy ale nie wiem już czy to dobrze.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś