morfeusz_1 03.09.07, 22:02 Niech se Nekro walnie.. Wogóle ostatnio cienko tu ze spirytnymi napitkami,nie żeby brakowało mi %,ale kiedyś było tu inaczej jednak... Nawet Makbrajd już pod stołem drzema nie łapie,eh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Amol ?... nie piję 03.09.07, 22:03 morfeusz_1 napisał: > > Niech se Nekro walnie.. > Wogóle ostatnio cienko tu ze spirytnymi napitkami,nie żeby brakowało > mi %,ale kiedyś było tu inaczej jednak... > Nawet Makbrajd już pod stołem drzema nie łapie,eh > > bananowa młodzież i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Amol ?... nie piję 03.09.07, 22:08 a naczelniczka mu wtóruje śpiewając pod nosem : Dałabym Wam chleba z masłem alem go zjadła hahaha,alem go zjadła hahaha,alem go buehahahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Amol ?... nie piję 03.09.07, 22:10 i kijem przez plecy bananem w zęby Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Amol ?... nie piję 03.09.07, 22:22 ja piję amol. do herbaty. na jesień. i co? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Amol ?... nie piję 03.09.07, 22:24 i nic amola pod nos zarzucać też można Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Amol ?... nie piję 03.09.07, 22:32 no tak. i można smarować tu gdzie mostek, wtedy jest inhalacja taka przez skórę. wdychać z garnka z wrzątkiem też można. pomaga na przeziębienie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Amol ?... nie piję 03.09.07, 22:33 są tu jak widzę desperaci ja tam brzozowej i amolu nie będę pić,obiecałem panbóckowi i słowa dotrzymię,honorny ze mnie gość Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Amol ?... nie piję 03.09.07, 22:39 Możesz sobie zawsze posmarować coś Amolem,, bolącą głowę,plecy i co tam jeszcze ci pasuje... a % składany,to zawsze możesz sobie odłożyć na emeryturę na ten przykład..;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Amol ?... nie piję 03.09.07, 22:50 gwarancja pisa;) czuj się zagwarantowany... Odpowiedz Link Zgłoś