czort 12.12.01, 23:44 czasami to ja cie nawet lubie, bo gdyby nie to, to nawet na pisanie nie mialbys czasu. wpierdalalabym sie wszedzie i we wszystko. ale czasami wychodzi ze mnie krowa-dama. i tak sie w piekle bedziesz piekl!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mina.mina Re: wiesz co, jajeczny 12.12.01, 23:47 ale pamietaj, jajeczny, ze jak bedzie nam sie nudzilo, to wleziemy racicami w watek "marzenia" i rozpizdzimy twoje grafomanskie belkociny tak, ze nie zostanie nawet kamien atrament na niebie, wszedzie beda tylko krowie placki! i znowu nadzieja uleci w sina dal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOVRE Re: wiesz co, jajeczny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 23:50 mina mino melduję, że czwarty raz napisaliśmy posta w tej samej minucie ( w tym samym wątku) jeśli to przeznaczenie to mam nadzieję że jesteś ładna namiętna i lubisz sprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: wiesz co, jajeczny 12.12.01, 23:54 drogi x-costam, jestem piekna, namietna, od sprzatania mam gosposie i nie lubie dupkow. nie musisz tego brac do siebie, ja sie tylko przedstawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: wiesz co, jajeczny 12.12.01, 23:52 mina.mina napisał(a): > ale pamietaj, jajeczny, ze jak bedzie nam sie nudzilo, to wleziemy racicami w > watek "marzenia" i rozpizdzimy twoje grafomanskie belkociny tak, ze nie > zostanie nawet kamien atrament na niebie, wszedzie beda tylko krowie placki! i > znowu nadzieja uleci w sina dal:))) rozpedzac mina to mozesz stado,jak bedzie ci dobrze zarlo Nadja ucieknie ze mna na inna planete i nawet zazdroscic nie bedziesz mogla a na razie pasjonujemy sie soba i waszym zezem Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: wiesz co, jajeczny 12.12.01, 23:55 nulek, recepta dla ciebie jest prosta - pasjonuj sie tylko nadja:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: wiesz co, jajeczny 12.12.01, 23:59 mina.mina napisał(a): > nulek, recepta dla ciebie jest prosta - pasjonuj sie tylko nadja:) wiesz co jest najwiekszym afrodyzjakiem na swiecie? nauczylem sie tego na forum zanim zamienilas je w lake Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: wiesz co, jajeczny IP: *.wave.net.pl 13.12.01, 00:37 Nadja nie ma nic przeciwko... n. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: wiesz co, jajeczny 13.12.01, 00:39 nadja, zajmij sie nim:) swoja droga wspolczuje osobnikowi, ktory musi na forum szukac afrodyzjakow... Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: wiesz co, jajeczny 13.12.01, 00:54 hmm, co masz na mysli mowiac "zajmij"? n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: wiesz co, jajeczny 13.12.01, 01:07 mina.mina napisał(a): > nadja, zajmij sie nim:) > swoja droga wspolczuje osobnikowi, ktory musi na forum szukac afrodyzjakow... dzikie gesi potrafia sie wzbic w powietrze krowy potrafia sie wbic w glebe kopytami i obserwowac to co niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: wiesz co, jajeczny 13.12.01, 01:02 Gość portalu: nadja napisał(a): > > Nadja nie ma nic przeciwko... > > > > n. ...bo zna smak przestworzy,szum skrzydel ja piesci i unosi. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: wiesz co, jajeczny 13.12.01, 01:09 Nie zna jednak tego, na czym najbardziej jej zalezy... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: wiesz co, jajeczny 13.12.01, 01:14 nadja napisał(a): > > Nie zna jednak tego, > na czym najbardziej jej zalezy... > > > n. ...wiec przytuli sie do poduszeczki w perlowe kropeczki o:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: wiesz co, jajeczny 13.12.01, 01:17 a jesli zasnie? i znow w snach zacznie sie gubic? n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: wiesz co, jajeczny 13.12.01, 01:33 nadja napisał(a): > > > a jesli zasnie? > i znow w snach zacznie sie gubic? > > > n. to jutro opowie mi o swoim labiryncie o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: wiesz co, jajeczny 13.12.01, 02:08 nadja napisał(a): > > A nie uciekniesz? > > > n. dostaje zwroty poczty,sprobuj prosze na moj adres o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: wiesz co, jajeczny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 23:47 To z Ciebie urwipołeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: wiesz co, jajeczny 12.12.01, 23:54 Gość portalu: xpOVER napisał(a): > To z Ciebie urwipołeć!!! z szacunkiem do artysty Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: wiesz co, jajeczny 12.12.01, 23:48 czort napisał(a): > czasami to ja cie nawet lubie, bo gdyby nie to, to nawet na pisanie nie mialbys > > czasu. wpierdalalabym sie wszedzie i we wszystko. > ale czasami wychodzi ze mnie krowa-dama. > i tak sie w piekle bedziesz piekl!!!! twoj problem krowo polega na tym,ze ja to wiem i nie musze czarciej-krowiej skory przyoblekac moj cyrograf juz zzolkl ze starosci Odpowiedz Link Zgłoś