rudkaaa 09.09.07, 20:21 i mam dość już deszczu:(pada ósmy dzień:(( gorzej jak w listopadzie...echhhh.... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: :)) Coś tu wieje nudą... 09.09.07, 20:40 Rudzia,zrob stripa i od razu sie sytuacja rozgrzeje...A my faceci skoczymy po browar. Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: :)) Coś tu wieje nudą... 09.09.07, 23:00 Leziu:)))moze wyskocz z ciuchów pierwszy:))zawsze chcialam zobaczyć faceta wijącego sie wokół rury:))))w tym czasie ja wypije''Żywca'':)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: :)) Coś tu wieje nudą... 09.09.07, 21:07 Widać że tematy wyczerpały się, kopiować już nie wypada. Czytałam tekst o inteligencji, trzeba czekać aż opiekunowie forum coś nowego wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: :)) Coś tu wieje nudą... 09.09.07, 21:48 Spoko. Już ku*śwa coś wymyślę. Chwila moment. SPARTA! Potęga militarna. Nigdy nie przegrała żadnej decydującej bitwy. A upadła i zniknęła z mapy Ziemi. Wiesz dlaczego? Bo ja nie wiem. A więc Luśka napisz i wytłumacz mi. Bo ciągle zachodzę w głowę. Dlaczego? Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Pa-du, pa-du, pa-du, 09.09.07, 21:42 czyli kurs szybkiego czytania na długie, mokre i nudne dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: :)) Coś tu wieje nudą... 09.09.07, 21:43 Ósmy? To się babo raduj! U mnie już trzynasty [nomen omen]. I ciesz się, że Wisła nie chce tego przepuścić do Ciebie. Chociaż dmucham z całych sił. Oczywiście dmucham na chmury a nie dmucham bab. Bo do Wielkiwj Nocy jeszcze daleko. Ps. Baby bym podmuchał, ale mnie od tej pogody noga w biodrze boli. Mordeczka.:))))))) Jutro ma być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Kolega Grzech 09.09.07, 21:44 śluby jakieś złożył w kwestii dmuchania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Kolega Grzech 09.09.07, 21:52 I trzy po szesnaście. ------------------------------------ Chce, to dmucham. Nie chce, nie dmucham. A o szczeguły możesz się zapytać Rudki. Zechce, to powie, nie zechce, to nie powie. Jak to ruda baba, diabli ją wiedzą. Bo czy ktoś z rudą babą doszedł do ładu? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kolega Grzech 09.09.07, 22:18 Nie będę pytała Rudki, bo to nie ona pisała, że nie dmucha bab, bo do Wielkanocy jeszcze daleko. Szczerze mówiąc, to pierwsze słyszę, żeby baby dmuchało się dopiero na Wielkanoc, ale cóż, widocznie nie znam wszystkich wielkanocnych obyczajów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzka12 Re: Kolega Grzech 09.09.07, 23:06 Coś tu się seksownie zrobiło:)) To może przejdziemy już do karnawału i nadmuchasz balony:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Kolega Grzech 09.09.07, 23:13 nooo:))))popatrz:)od tego dmuchania na chmurki nabrał ochoty na baby:)wielkanocne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzka12 Re: Kolega Grzech 09.09.07, 23:15 Coraz lepiej:))) Gdzie jeszcze możchać? Są jeszcze jakieś święta z dmuchaniem?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pendula Re: Kolega Grzech 09.09.07, 23:21 Jest chyba jakieś święto latawców. Jak nie dmuchnie, to nie poleci.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Kolega Grzech 09.09.07, 23:27 :)Dzień Hutnika:)))ten to się odyma:))))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzka12 Re: Kolega Grzech 09.09.07, 23:33 Pod warunkiem, że jest to huta szkła:) Ten to się nadmucha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Kolega Grzech 10.09.07, 00:03 nooo:)))aż mu się ciemno robi przed oczami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Kolega Grzech 10.09.07, 00:22 Co się dziwić, przecież tam jest gorąco, jak w piekle i bez dmuchania, oraz dodatkowo powietrza brak, więc jak jeszcze trzeba się odpowiednio nadąć, to...to dopiero jest katorga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzka12 Re: Kolega Grzech 10.09.07, 14:28 Gorzej jak biedak ze zmęczenia bedzie dmuchał na dwa końce:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irmilka Re: :)) Coś tu wieje nudą... 10.09.07, 18:35 ....i od tego dmuchania nudę przedmuchało... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Skąd wieje, 10.09.07, 18:36 bo mnie tu nic nie wieje, a mogłoby powiać trochę, bo już całe wieki się nie nudziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: Skąd wieje, 10.09.07, 22:30 Może my mamy trochę większe wymagania intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Skąd wieje, 10.09.07, 22:38 Rzeczywiście, to wielce prawdopodobne, że ludzie z dużymi wymaganiami intelektualnymi, zwłaszcza wobec innych, potrafią się nudzić jak mopsy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: Skąd wieje, 10.09.07, 22:54 Pewnie masz rację, stąd tak niewiele tu osób. Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: Skąd wieje, 10.09.07, 23:02 No nie przesadzasz.... Maci bardzi malutkie wymagania intelektualne jesli tylko chcecie sie nie nudzic i chcecie abu ktos to zrobil.... Przypomina mi to jedna z historyjek Garfielda.. Lezy on sobie na plecach i mowi ze " Czeka na to aby sie cos ciekawego zaczelo dziac" Odpowiedz Link Zgłoś