promising 10.07.03, 10:04 dlaczego nosimy stringi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurtyzana24 Re: dlaczego nosimy stringi 10.07.03, 13:26 bo jest chlodniej w pupę podczas upałów. Poza tym wyglądają lepiej niż majtasy w kwiatki :-))),gdy zakładam cos przezroczystego,np. białe spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
persephone Re: dlaczego nosimy stringi 21.07.03, 17:03 a nie wydaje wam się że jak macie przezroczyste spodnie i stringi to wychodzi na to że chodzicie z gołą pupą? Pytanie kolejne: dlaczego w takim razie sie tak męczyć i nie odkryć pupy od razu - przeciez każdy i tak ogląda do woli Pytanie drugie: a co myślicie o 16-latce, która przychodzi w ten sposób ubrana do szkoły? Pytanie trzecie: cały czas się głowię czy te przezroczyste spodnie i stringi są specjalnie po to żeby wszystko było widać czy to przypadek bo trudno w lustrze swój tył zobaczyć? Ścielę się do nóg za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa74 Re: dlaczego nosimy stringi 24.07.03, 09:42 persephone napisała: > a nie wydaje wam się że jak macie przezroczyste spodnie i stringi to wychodzi > na to że chodzicie z gołą pupą? Pytanie kolejne: dlaczego w takim razie sie tak > > męczyć i nie odkryć pupy od razu - przeciez każdy i tak ogląda do woli > Pytanie drugie: a co myślicie o 16-latce, która przychodzi w ten sposób ubrana > do szkoły? Pytanie trzecie: cały czas się głowię czy te przezroczyste spodnie i > > stringi są specjalnie po to żeby wszystko było widać czy to przypadek bo trudno > > w lustrze swój tył zobaczyć? Ścielę się do nóg za odpowiedź. Witam, na poczatek powiem BRAVO!! jestes pierwsza osoba, ktora mimowolnie naklonila mnie do zabrania glosu na forum! (caly czas tylko obserwuje) co do stringow to: A) 16-latka w szkole w przezroczystych spodniach i stringach to widok godny pozalowania B) jeszcze gorszym widokiem jest "starsza" kobieta, ktora nosi stringi tak by kazdy o nich wiedzial.. jesli sens w tym by wszyscy mogli popatrzec to punkt dla Ciebie: powino sie pokazac cala gola pupe!! c) wiekszosc kobiet (ku mojej wielkiej rozpaczy i radosci wiekszosci facetow) nosi stringi wlasnie po to by kazdy je zobaczyl.. albo ujme to tak: moze nosi dla "przyjemnosci" ale pragnie przy tym oznajmic ta przyjemnosc calemu swiatu!!! Odnoszac powyzsze dywagacje do mojej skromnej osoby powiem tak: uwielbiam stringi bo sa bardzo wygodne! a juz najfajniejsze sa te "extra low" :-)) ale musze tez dodac ze tylko moj facet moze na nie bezkarnie i nieskrepowanie patrzec. nie wychodze na ulice w przezroczysych spodniach chyba ze moim zamiarem jest patrzec jak slini sie kazdy facet.. chociaz i oni juz przywykli do takich widokow! jesli wiec widzisz kobiete w stringach i masz wrazenie ze poza nimi nic na sobie nie ma spokojnie mozesz: a) wspolczuc biedaczce ze tak desperacko chce zwrocic na siebie uwage b) patrzec ile wlezie bo sama sie o to prosi c) dac pare drobnych - niech sie dziecko ubierze!!! mam nadzieje ze tych kilka slow wystarczajac Cie zadowoli :-) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: dlaczego nosimy stringi 17.08.03, 11:51 monaliso: bardzo, bardzo spodobalo mi sie to, co napisalas!!! :) -- Jestem tylko czlowiekiem, zawsze moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
ulaj1 Re: dlaczego nosimy stringi 26.08.03, 12:04 NARESZCIE!!!! ktoś normalny. Zauważyliście że elegancka kobieta nigdy się tak nie ubierze? Odpowiedz Link Zgłoś
aniawroclaw1 Re: dlaczego nosimy stringi 11.07.03, 22:04 ochh..! poprostu pupa lepiej się prezentuje w stringach niz " gaciach" Odpowiedz Link Zgłoś
skatwww3 Re: dlaczego nosimy stringi 15.07.03, 21:44 ja nie nosze nie lubie jak mi cos lub ktos wlazi w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
turkiye Re: dlaczego nosimy stringi 19.07.03, 19:24 Oj, jak sa dobrze skrojone i uszyte, to wcale nie wlaza w pupe. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: dlaczego nosimy stringi 04.08.03, 11:50 A ktore ty zwykle kupujesz? To jest prawda co mowisz tylko ze przy zakupie tego nie widac, no i kupujesz mierzysz w domu i... wchodza w zadek. Masz jakies kryteria przy zakupie aby znowu sie nie pomylic? Odpowiedz Link Zgłoś
face-to-face Re: dlaczego nosimy stringi 10.08.03, 10:43 Ja lubię "Atlantici". Kryterium jakie stosuję- cienki paseczek i zeby były elastyczne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy Re: dlaczego nosimy stringi 18.07.03, 14:54 aniawroclaw1 napisała: > ochh..! poprostu pupa lepiej się prezentuje w stringach niz " gaciach" Niekoniecznie. IMHO wcale nie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.egi Re: dlaczego nosimy stringi 26.08.03, 13:49 aniawroclaw1 napisała: > ochh..! poprostu pupa lepiej się prezentuje w stringach niz " gaciach" To nieprawda! Kobieta musi mieć naprawdę bardzo zgrabne pośladki z natury, żeby się ładnie prezentowały w stringach. A "gacie" o których piszesz mogą być niesamowicie seksowne, jeżeli mają odpowiedni krój, kolor i są koronkowe. Mój facet mówi, że nie ma nic bardziej podniecającego jak "odpowiednia koronka". I zgadzam się z nim w 100%. Obecnie większość kobiet, dziewczyn i małolat nosi stringi, a przyjrzyjcie się o ile seksowniej wyglądają te koronkowe i właśnie dlatego, że ich tak mało są bardziej pociągające. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: dlaczego nosimy stringi 08.09.03, 18:27 aniawroclaw1 napisała: > ochh..! poprostu pupa lepiej się prezentuje w stringach niz " gaciach" bzdety. ladna pupa jest po prostu ladna i tyle. jak tylek jest szeroki jak szafa, to i stringi nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
aisha1 Re: dlaczego nosimy stringi 18.07.03, 10:52 promising napisał: > dlaczego nosimy stringi Po pierwsze bo lubię Po drugie bo lubi je mój chłopak Po trzecie na złość rodzicom, którzy chcieliby żebym nosiła reformy Odpowiedz Link Zgłoś
ja.mania Re: dlaczego nosimy stringi 19.07.03, 13:38 Jak ktos nie lubi jak cos wlazi w tylek to nie nosi-proste. W upal to nalepsze rozwiazanie! Zreszta nie przebijaja sie gumy jak w reformach i zgrabniej wygalda pupa. Na poczatku bylo to dla mnie jakby "dupa zjadla majtki", ale przyznej-kwetsia przyzwyczajenia!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: dlaczego nosimy stringi 22.07.03, 06:08 ja.mania napisała: > ... i zgrabniej > wygalda pupa. I tu sie wlasnie mylisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
mka16 Re: dlaczego nosimy stringi 20.07.03, 01:03 Bo jak sie nosi obcisle spodnie to gprzeswitujace gacie nie wygladaja zbyt pociagajaco, a przeciez chcemy od czasu do czasu tak wygladac, przynajmniej ja chce. Do zwyklych jeansow jednak bym nie zalozyla, bo nie sa zbyt wygodne, jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: dlaczego nosimy stringi 20.07.03, 05:35 Bo sa teraz modne i wydaje sie Wam, ze jestescie w nich bardzo seksowne, tymczasem nic mylniejszego. Jestem teraz w takim miejscu, gdzie niemal kazda laska na plazy, chodzi w stringach i ... i nic. Zero atrakcyjnosci - ta pomarszczona cellulitem, drgajaca skora na posladkach nie ma nic wspolnego z seksownoscia. Te dziewczyny ktyorych nie dotknal jeszcze ten problem,. tez nie4 maja za naddto powodow do dumy, bowiem, o wiele bardzej atrakcyjnie wyglada tyleczek w fajnie skrojonych normalnych figach, subtelnie zakrywajacych czesc dupki, silnie pobudzajac tym wyobraxnie. To dopiero odjazd, nie zas gdy wszystko podane jest na tacy ... Odpowiedz Link Zgłoś
promising Re: dlaczego nosimy stringi 20.07.03, 09:31 matrek napisał: > Bo sa teraz modne i wydaje sie Wam, ze jestescie w nich bardzo seksowne, > tymczasem nic mylniejszego. Jestem teraz w takim miejscu, gdzie niemal kazda > laska na plazy, chodzi w stringach i ... i nic. Zero atrakcyjnosci - ta > pomarszczona cellulitem, drgajaca skora na posladkach nie ma nic wspolnego z > seksownoscia. Te dziewczyny ktyorych nie dotknal jeszcze ten problem,. tez nie4 > > maja za naddto powodow do dumy, bowiem, o wiele bardzej atrakcyjnie wyglada > tyleczek w fajnie skrojonych normalnych figach, subtelnie zakrywajacych czesc > dupki, silnie pobudzajac tym wyobraxnie. To dopiero odjazd, nie zas gdy > wszystko podane jest na tacy ... hmmm męski punkt widzenia, ciekawe czy Ty kiedyś miałeś założone stringi czy sprawdziłeś czy czasem poprostu nie są wygodne, a tak poza tym to stringi pod spodniami wyglądają fajnie i nie jest wszystko "podane na tacy"!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: dlaczego nosimy stringi 20.07.03, 20:28 ja stringów nie noszę i nigdy nie założę. nie podobają mi się takie majtki. a do tych, które mówią/piszą, że pupa lepiej wygląda niż w gaciach mam pytanie: co nosiły jak stringów nie było i jakie miały o własnej pupie zdanie? no bo chyba nie myślą, że pupa źle wyglądała? Odpowiedz Link Zgłoś
aisha1 Re: dlaczego nosimy stringi 22.07.03, 13:19 właśnie dlatego wymyślono stringi. nie wszystkie lubimy zwykłe gacie, ale o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
fnop Re: dlaczego nosimy stringi 21.07.03, 03:19 powinni tego zakazać ;-) nie można się skupić w szkole, na ulicy, za kierownicą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
underthebridges Re: dlaczego nosimy stringi 21.07.03, 13:39 Nosiłam stringi gdy wcale nie były popularne, uważam, że zdecydowanie lepiej wyglądają pod obcisłymi spodniami czy spódniczką. Nie rozumiem jednak dziewczyn, które mówią, że stringów nie lubią ale noszą bo są modne, gdzie tu logika? Ponadto, smutna to prawda, ale nie każda dziewczyna powinna nosić stringi, sądzę, że odrobina samokrytyki jest tu jak najbardziej wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: dlaczego nosimy stringi 21.07.03, 13:43 promising napisał: > dlaczego nosimy stringi I co w tym dziwnego? Toz to normalne majtki, tyle ze inaczej troche wyciete... Dlaczego nosimy dopasowane tiszerty, opiete na posladkach spodnie, a dziewczyny dlaczego nosza biodrowki, krotkie spodniczki, topy, bluzeczki z duzym dekoltem, koronkowa bielizne, itd.? Dziwne pytanie - nie wiem czemu akurat stringow sie tak ludzkosc przyczepila... Odpowiedz Link Zgłoś
pankierownik Re: dlaczego nosimy stringi 23.07.03, 18:25 Radykalne poglady kolego matrek nie mogą tłumić "męskich zmysłów"A nie od dzisiaj wiadomo,że kobiety lubią z nimi flirtować-i chwała im za to Odpowiedz Link Zgłoś
buzi1 Re: dlaczego nosimy stringi 24.07.03, 11:56 Ja jestem zwolenniczka stringow, ale nie uwazam ze tylek sie w nich lepiej prezentuje. Zreszta wielki i tlusty tylek w zadnych gatkach nie wyglada ciekawie. Stringi nosze ze wzgledow estetycznych, pod dopasowane jeansy nie wspominajac o letnich spodniach. Pod biale spodnie zakladam stringi w kolorze ciala, nie przeswituja. Mam tez pare jeansow biodrowek, ktore nosze latem do roznych topow i nie zakladam pod nie zadnych gatek. Odpowiedz Link Zgłoś
saana Re: dlaczego nosimy stringi 29.07.03, 21:08 ubawilam sie . A ja nosze stringi bo przy cienkim paseczku nie odklada sie tluszcz bo sa zazwyczaj krotkie i z biodrowek nie beda mi wystawac bo jest lato i fajnie sie przewietrza bo sa bardziej sexy niz normalne majtki. bo sa tansze o polowe niz tradycyjne. tylko nie wiem jak jest z Wami ale mnie metka wiksza niz tyl rozwala. A n Odpowiedz Link Zgłoś
franek_77 Re: PONIEWAŻ są :) 01.08.03, 03:04 ewunia75 napisała: > seksi!! W połączeniu z pończoszkami dają możliwość naprawdę super intymnych > doznań w miejscach publicznych ... zimą jest ciut gorzej, pośladczeki marzną, > ale od czego gorące dłonie mężczyn???? :)) ach, wot durna:-) zimową porą jakiś facet będzie zapewne tarmosił Cię za tyłek na ulicy... a powiedz, zimą w mieszkaniu to też marzną pośladki? Odpowiedz Link Zgłoś
donia6 Re: dlaczego nosimy stringi 01.08.03, 07:27 nie lubie stringów i nie nosze ich. Kiedyś podarowane przez koleżankę na ur. stringi leżą do tej pory w szafie nie używane. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: PONIEWAŻ są :) 01.08.03, 09:55 Staromodny jestem, chociaż opalone ciałko w stringach jest bardzo mry-mry. Odpowiedz Link Zgłoś
agas71 Re: dlaczego nosimy stringi 05.08.03, 12:06 Nie znam powodów, dla których robią to inne dziewczyny, ja nie lubię, gdy majtki odciskają mi się na pupie i deformują "okrągłość" tyłka. Ale przezroczystych spodni nie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
monsza76 Re: dlaczego nosimy stringi 16.08.03, 21:17 Tylko i wyłacznie dla mojego męża. Tylko i wyłącznie, gdy z nim gdzieś wychodzę. Jeśli często on robi coś dla mnie (choc nie ma na to ochoty), uznałam, że warto zrobić też coś dla niego. On jest zachwycony, a potem ja jestem zachwycona (zestaw stringi+białe spodnie działają na niego niezawodnie!). Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: dlaczego nosimy stringi 17.08.03, 10:49 Ja nosze, czasami! Pod jeansy czy inne dopasowane spodnie wole stringi niz np. tangi, ktore to bardzo lubie. Poza tym nie nosze stringow na okraglo, bo to sie robi nudne, czasami wkladam tangi, a ostatnio kupilam przesliczne majtki-biodrowki(nie wiem czy to tak sie nazywa), koronkowe, zaslaniaja wieksza czesc posladkow, ale odslaniaja dolne ich krawedzie..takie prostokatne, tak mozna w skrocie powiedziec:)I sa sliczne :)) A co do stringow..ostatnio widzialam dziewczyne, zalozyla stringi pod biale spodnie..i wszystko fajnie, tylko ona miala cellulit, ktory przy kazdym jej ruchu odbijal sie na materiale spodni. Na jej miejscu wolalabym juz zalozyc bardziej zabudowana bielizne... Ola Odpowiedz Link Zgłoś
szkoda_lata Re: dlaczego nosimy stringi 19.08.03, 23:20 nie nosze, bo nie znosze uwielbiam dobra bielizne, ktora podnosi walory nie zauwazylyscie, ze w stringach nie tylko cellulit, ale i zwisajace posladki, plaska pupa po prostu, ueh... nie dala nam Bozia sterczacej pupki jak afrykanskim paniom, po co to jeszcze podkreslac stringami? poza tym jak bysmy nago biegaly, to ani bysmy sie obejrzaly jak nasi panowie za gazetkami i nawet nie zerkna, nie mowiac o pozadliwych spojrzeniach... najfajniejsze sa niedomowienia, no i zdrowie, tez jest wazne, ciekawe co powiedza panie z hemoroidami dajmy na to, po ciazach, czy jest sens sie katowac sznurkiem w pupie jak moze byc seksi na milion sposobow na pocieche - to opowiadaja faceci: szczyt zrecznosci? zesrac sie w stringi ;)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
foreverlooking Re: dlaczego nosimy stringi- do matrek (matrka?) 23.08.03, 02:43 chlopczyku - te ktore nosza.. nosza dlatego poniewaz LUBIA a nie dlatego zeby sie tobie spodobac bardzo masz ciekawy punkt widzenia heheeh :P (ide po nowe stringi ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: dlaczego nosimy stringi 29.08.03, 17:37 foreverlooking napisała: > chlopczyku - te ktore nosza.. nosza dlatego poniewaz LUBIA a nie dlatego zeby > sie tobie spodobac > bardzo masz ciekawy punkt widzenia heheeh :P > > (ide po nowe stringi ;-)) Tak tak, oczywiscie, a te teksty o fajnym wygladzie w stringach, to pewno ot tak sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkoda_lata Re: dlaczego nosimy stringi 28.08.03, 17:43 polecam wszystkim 'Monologi waginy' Evy Ensler pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! 08.09.03, 18:29 bez ponczoszek - nici z seksu... Odpowiedz Link Zgłoś