Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:01 to już nikogo nie ma oprócz złośliwego Mario? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ar_tur1 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 09:02 No, ja jestem. Ale przeciez nie tylko na forum. Sniadanko gotowe! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 09:04 No masz- przyszedl- niezlosliwy, spolegliwy, niedouczony Ar_turek. A moze to tylko Kurd? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:20 To straszne, mam już dwa ogony :( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 09:24 siemaneczko niedzielne, maryjku mily:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: chcesz, trzeciego................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:26 Od przybytku głowa nie boli, a gdzie sie dwóch bije, tam trzeci korzysta, niechby nawet ogonek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no, to masz mnie......................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:30 Tylko co na to giacondka? Muszę sie z nia chyba dogadać co by nas jakaś trzecia nie wysiudała :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 giacondka, bardzo tolerancyjna jest..... 13.07.03, 09:34 jesli chodzi, o moje wirtualne, kolezanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 09:50 A czy ja mogę być jako trzeci? Nawet jako ogonek? :-))) Dzień Dobry Maryjko:) Słoneczka za oknem i nie tylko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 09:56 ty juz dawno jestes ogonkiem, tylko tym ogonkiem z przodu wystajacym! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:05 Być Ogonkiem jest sztuką, której niektórzy nijak nie posiądą .... mario netka napisał: > ty juz dawno jestes ogonkiem, tylko tym ogonkiem z przodu wystajacym! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:07 to fakt. Bycie takim ogonkiem jak ty, to artyzm bycia chujkiem! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:09 Dlaczego mario netka cytuje moje słowa???? Widocznie główka już nie pracuje ... mario netka napisał: > to fakt. Bycie takim ogonkiem jak ty, to artyzm bycia chujkiem! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:23 Spad intelektualny KAstracie Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:25 Jeszcze nie pora, owoce dojrzewają jesienią, a mario netki jak widać nigdy ... mario netka napisał: > Spad intelektualny KAstracie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:28 sliwka robaczywka nie jest owocem, a nawozem Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:33 Dokładnie mario netko! Z ciebie i tak już nic nie wyrośnie ... Pa ... mario netka napisał: > sliwka robaczywka nie jest owocem, a nawozem Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:48 Potrafisz wymyslec cos swojego dupku? Raczej smiem w to watpic. Niektorzy juz duzo wczesniej sie na tym poznali i ignoruja cie tak jak na to zaslugujesz- kretynku o slodkiej zalotnosci muszki owocowki i takimz intelekcie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:53 Ty chyba masz kiepski wzrok, mario, ja też czytam forum i swoje widzę Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:55 widac czytasz tylko te biale a z czarnego sie smiejesz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 11:25 Oczywiście, że się śmieję, toż ty piszesz na czarno. mario2 napisał: > widac czytasz tylko te biale a z czarnego sie smiejesz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 14:56 A ty na bialo? Kurde, ze jeszcze inni potrafia to przeczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 09:25 zglaszam się jako ogon trzeci, w bardzo podłym nastroju,więc jeśli masz ochotę ponarzekać Maryjko tooo jestem do usług:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:27 Mam tyle powodów do narzekania, Uneczko, że nie chce mi się o nich mówić, ale chętnie ponarzekam na temat Twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 09:31 ja swoich też nie bardzo mam ochotę ujawniać, musimy chyba poczekać na jakiegoś ochotnika, który nam udostępni swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:03 Może zaoferujmy się jako mężowie zaufania dla chcących sie wyżalić? A nuż od słuchania o cudzych kłopotach humor nam sie poprawi? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 spoznilas sie, uneczko................ 13.07.03, 09:29 ja jestem trzeci, faktycznie jakis niefart, dzisiaj masz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: spoznilas sie, uneczko................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 09:31 no widzisz:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jak Ci, to pomoze.................. 13.07.03, 09:33 to odstepuje Ci miejsce, trzeciego maryjkowego, ogonka, cieszysz sie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 09:38 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:13 Chyba zamiast w kolejce, ustawię ogonki w szeregu, i pozbędę się ciężaru liczebników porzadkowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 10:17 jednakowoż dla utrzymania jako takiego porządku szereg powinien być ustawiony według wzrostu, ....już wiem gdzie będę stała:(( :) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Chyba zamiast w kolejce, ustawię ogonki w szeregu, i pozbędę się ciężaru > liczebników porzadkowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a moze, wg chudosci...................... 13.07.03, 10:20 ogonki poustawiamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 a moze, wg chudosci...................... 13.07.03, 10:21 Cześć Kitek! A może według biustu? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a moze, wg chudosci...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 10:22 a może według długości włosów??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: a moze, wg chudosci...................... 13.07.03, 10:23 A może według długości nóg ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a jak, nie maja dlugosci..................... 13.07.03, 10:23 zlosliwa uneczko, jestes, czasami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a jak, nie maja dlugosci..................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 10:26 nogi czy włosy?:) kitek1 napisał: > zlosliwa uneczko, > jestes, > czasami:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wlosy, na nogach................... 13.07.03, 10:28 mumia niuninka, balaganu znowu, narobila:( Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: wlosy, na nogach................... 13.07.03, 10:32 Kiteczku, bałaganu robić nie chciałam, bowiem bałagan to nie moja specjalność. Tak się składa, że niektóre sprzątać po sobie nie potrafią, czyli porządek przychodzi im z wielkim trudem .... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dobra mumio niuninka....................... 13.07.03, 10:36 wybacze Ci wszystko, jak mi jakies swoje poprzednie nicki, zapodasz, Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: dobra mumio niuninka....................... 13.07.03, 10:38 Moje poprzednie nicki ... mama_muminka, to już parę razy mówiłam. A Twoje ?? kitek1 napisał: > wybacze Ci wszystko, > jak mi jakies swoje poprzednie nicki, > zapodasz, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 witaj romantyKA.................. 13.07.03, 10:25 ciesze sie, ze sie wyostrzasz, bo tamtego, ble-ble, juz czytac, nie moglem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 witaj romantyKA.................. 13.07.03, 10:27 Kitek! Jest czas na ble-ble i jest czas na Żyletki :-P Jest też czas na piwo w Spiżu :-))) kitek1 napisał: > ciesze sie, > ze sie wyostrzasz, > bo tamtego, > ble-ble, > juz czytac, > nie moglem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 na to zawsze jest czas....................... 13.07.03, 10:34 Miejsce już jest, czas do uzgodnienia, piwo do wypicia :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:21 Górnolotnie stwierdzę, że nie wzrost świadczy o wielkości ducha. Poza tym kobiety mają pierwszeństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 10:25 prosiłabym o takie kryterium,które pozwoliłoby mi się wbić w bezpieczny środek szeregu:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Górnolotnie stwierdzę, że nie wzrost świadczy o wielkości ducha. Poza tym > kobiety mają pierwszeństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 17:36 160 cm wzrostu to bardzo bezpieczny parametr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 17:48 pozostałe moje parametry też raczej nie spowodują ,że zanadto będę się wychylać z szeregu :( :) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > 160 cm wzrostu to bardzo bezpieczny parametr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 18:58 Dziwi mnie tylko, czemu taką szarą myszką chcesz być zawsze? Nie korci Cię nigdy, żeby małą dłoń w piąstkę zwinąć i zamalować kogoś prosto w nos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 19:17 a ja dowiedziałam się właśnie z dość wiarygodnego zródła, że jestem choleryczką,najbardziej upartą na świecie,o okropnym charakterku,która musi mieć zawsze rację i będzie bronić swojego zdania do ostatniej kropli krwi,więc chyba nie jest ze mną tak żle... :) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Dziwi mnie tylko, czemu taką szarą myszką chcesz być zawsze? Nie korci Cię > nigdy, żeby małą dłoń w piąstkę zwinąć i zamalować kogoś prosto w nos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 19:21 Opinia czyni człowieka? Przynajmniej odwdzięczyłaś się pięknym za nadobne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 19:25 w sumie to moje wiarygodne zródło ma rację,niestety, i należy mu tylko współczuć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 19:29 A parę gromkich grzmotów z ambonki dopełnia pewnie świadectwa prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jak Ci, to pomoze.................. 13.07.03, 10:17 MAryjko:) To jedynie SŁUSZNA DECYZJA :-))))) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Chyba zamiast w kolejce, ustawię ogonki w szeregu, i pozbędę się ciężaru > liczebników porzadkowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 09:57 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > To straszne, mam już dwa ogony :( *** kurde i piec jezykow? czy Ty czasem nie zapadlas na chorobe popromienna? Mutant sie z ciebie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:15 Jestem niewydarzona od urodzenia, ale niektórzy jeszcze bardziej i dlatego tyle czasu zabiera im orientacja w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 10:25 Tez to zauwazylem. No coz, kazdy piesek ma swego natretnego rzepa, ktory sie do ogonka przyczepia i jest niesamowicie naprzykrzajacy sie mimo wyraznego ignorowania. Wypada Ci jeno wspolczuc :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar_tur1 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:50 Czy szanowni Państwo będą upżejmi i chociaż na chwilę pozwolą nam nacieszyć się sobą w ten niedzielny, śliczny poranek? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 09:57 Oczywpiździe. Porozmawiaj sobie tymczasem z KA. Prezentujecie ten sam poziom, to sie szybko dogadacie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Czy na tym forum 13.07.03, 10:16 Słuszna uwaga :-) Bo z mario netką pogadać się nie da, bo ona ROZMAWIAĆ nie potrafi, jedynie rzuca się bezsilnie w sieci swoich sznurków .... mario netak napisał: > Oczywpiździe. Porozmawiaj sobie tymczasem z KA. Prezentujecie ten sam poziom, > to sie szybko dogadacie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 10:27 ale nie memla, gledzi, nudzi, wije sie jak paralityk posrod bagna galaretowatych onopatopej dobywajacych sie z jamy gebowej takich jak ty kreaturek Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Czy na tym forum 13.07.03, 10:29 Mario netko o sobie mówisz, Cieszę się, że w końcu przyznajesz mi rację ... Lepiej późno, niż wcale ... Pomóc rozplątać ci sznurki? :-) mario netka napisał: > ale nie memla, gledzi, nudzi, wije sie jak paralityk posrod bagna > galaretowatych onopatopej dobywajacych sie z jamy gebowej takich jak ty > kreaturek > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 10:31 powtarzasz sie i jak zwykle nudny jestes. wiec pa palanciku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czy na tym forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:59 Witaj maryjko ,ooneczko...i cala reszto( z jednym wyjatkiem) Zglaszam sie jako czwarta do brydza,ale proponuje ponarzekac wam od jutra a dzisiaj korzystac z niedzieli.Milego dzionka robaczki mile:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wracasz, na tlenowe randowisko.................... 13.07.03, 11:04 czy do kosciolka, idziesz, milutka samantko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wracasz, na tlenowe randowisko............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 11:31 zdecydowanie wole tlen:) kitek1 napisał: > czy do kosciolka, > idziesz, > milutka samantko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 11:05 ma razie jestes trzecia do gry w "ch..." ty, artus i KA. Towarzystwo wyborowe :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 11:36 ok,robaczek ooneczka idzie pokazać swój zły nastrój dzieciom i staruszkom w parku wrr wrr :) Gość portalu: samanta napisał(a): > Witaj maryjko ,ooneczko...i cala reszto( z jednym wyjatkiem) Zglaszam sie jako > czwarta do brydza,ale proponuje ponarzekac wam od jutra a dzisiaj korzystac z > niedzieli.Milego dzionka robaczki mile:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Dla Kitka 13.07.03, 13:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=6939692 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: a po co, mamuminko..................... 13.07.03, 17:29 Po to, żebyś się mogł wykazać swoją wiedzą zawodową, porównując skrajne reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja tu sie rozrywkowuje........................ 13.07.03, 17:35 a nie wiedza, wykazuje, mamuminku:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: ja tu sie rozrywkowuje....................... 13.07.03, 17:37 Tym razem jednak chyba powinieneś wykazać się swoimi umiejętnościami, tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jak ci sie, cos wydaje.......................... 13.07.03, 17:43 to przyjme, cie potem, Odpowiedz Link Zgłoś