next_dupa_wolowa 06.10.07, 09:11 wpisałem się Pączuniowi do XG. Usunęła mnie. W uzasadnieniu: brzydki nick. Czyżbym psuł jej koncepcję estetyczną wizytówki? Pytam zatem: co, u diabła, z moim poczuciem estetyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 10:34 to bylo pytanie retoryczne. ot, taka figurka, coby więcej słow uzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
iza11222 Re: żal 06.10.07, 09:51 next_dupa_wolowa napisał: > wpisałem się Pączuniowi do XG. Usunęła mnie. W uzasadnieniu: brzydki nick. > Czyżbym psuł jej koncepcję estetyczną wizytówki? > > Pytam zatem: co, u diabła, z moim poczuciem estetyki? Moim zdaniem usuwanie kogoś z wizytówki to brzydkie zachowanie osoby która to robi . Dlatego nie brałabym sobie tego do serca .Pozdrawiam życzac słonecznego weekendu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 10:36 a może ona sie ze mną drażni? Kokietka Słodziutka :) miłego również, Izo. Odpowiedz Link Zgłoś
iza11222 Re: żal 06.10.07, 10:48 next_dupa_wolowa napisał: > a może ona sie ze mną drażni? Kokietka Słodziutka :) > > miłego również, Izo. Co Ona czuje do Ciebie to ja przecież tego nie wiem Predzej wiesz Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 10:59 no właśnie nie wiem. ona jest taka skomplikowana. taka zagadkowa. taka tajemnicza... taka kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
iza11222 Re: żal 06.10.07, 11:03 next_dupa_wolowa napisał: > no właśnie nie wiem. ona jest taka skomplikowana. taka zagadkowa. taka > tajemnicza... taka kobieca. :)Coś mi się zdaje ,że chyba wpadłeś jak śliwka w kompot!!Nie przeszkadzam już .Miłego gawędzenia a ja idę na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 11:05 serce mi krwawi, bom jak śliwka w wentylator się wpkaował. tylko, żeby portfel nie ucierpiał, jak mnie po sądach za alimenty ścignie. Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 10:35 Pączuniu, jesteś bi? Mniami. Rajcujesz mnie coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
p_k_79 Re: żal 06.10.07, 10:37 No co Ty.. pozostaję przy wirtualnym samogwałcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 10:58 a masz chociaż kamęrę? też bym chciał to, co dajesz innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
p_k_79 Re: żal 06.10.07, 10:59 Nie jadłbyś przez tydzień, Kochanie.. Co poradzisz na to, że nie znosisz grubych bab:) Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 11:04 dla ciebie się zmienię. a jak mi sie nie uda, to wyobrażę sobie, że masz BMI 17,5 :) Odpowiedz Link Zgłoś
p_k_79 Re: żal 06.10.07, 11:06 To Ty widzisz współczynniki?? Patrz, a ja głupia myślałam, że jednak Mężczyzna widzi proporcje.. ech, ta moja zgubna wszechwiedza:) Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 11:09 oj, nie żartuj z tym mysleniem. mężczyzna nie stworzysz wg własnych życzeń. ale ze mna możesz spróbować :) p.s. proporcjonalna jest "Gruba Kaśka" :D Odpowiedz Link Zgłoś
p_k_79 Re: żal 06.10.07, 11:11 No widzisz, jak się zapędziłam.. widać, ostatnio wolę fantazjować o rozumie, nie o.. dupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 11:16 ale ci nabajały te netowe chłopaki! :D Idę Szanownej zakupy zrobić. Kiss, Sweet Odpowiedz Link Zgłoś
p_k_79 Re: żal 06.10.07, 11:20 Konkretnie jeden.. niech Mu wyjdzie na zdrowie, a mi ku nauce:) > Idę Szanownej zakupy zrobić. Zawsze wiedziałam, że netowi cynicy, to klasyczne pantofelki w realu;) Gdzieś trzeba znaleźć gwizdek dla wzbierającej pary;D > Kiss, Sweet Aż tak drastycznych środków przeczyszczających potrzebujesz z rana?? Współczuję;D Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: żal 06.10.07, 13:09 Pączusiu! Jak to tak? Że filigranowej małżonce zakupy robię, tom pantofel? Dla mnie nie musisz być zuch- babą, co to pół metra ziemniaków na plecach z pola przyniesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
p_k_79 Re: żal 06.10.07, 15:06 Ależ oczywiście, że nie muszę i być nie zamierzam.. rola laxygenu zaspakaja moje ambicje:D Odpowiedz Link Zgłoś