next_dupa_wolowa 09.10.07, 19:57 mało brakło, a bym się nickiem właściwym zalogował. ufff. Dałbym wam te sto milionów, co mi Wałęsa obiecał i nie dał, więc co najwyżej mogę wam dać obietnicę poprawy. Albo od razu strzelić w dziób. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_54 Re: o choroba 09.10.07, 20:03 To ten jest niewlasciwy? Mnie sie wydaje odpowiedni. Strzelaj w dziob , moze cos sie zacznie , bo tu z nudow mozna umrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 09.10.07, 20:18 No dawaj w tego ryja, gdzie jestes? Odkad na forum zgoda zapanowala , dzieci w piaskownicy siedza grzecznie , wszystkie trolle sie wyniosly , ratuj honor , dawaj w ryja. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: o choroba 10.10.07, 09:06 To dupa wołowa przecież. może co najwyżej pole przeorać. Trolle są obrzydliwe. wprowadzaja w tę sielankę bajkową element rzeczywistości. fuj, ziarnko prawdy wobec naszych belek w oku :) Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: o choroba 10.10.07, 09:23 kakarakamuchen napisała: > fuj, ziarnko prawdy wobec naszych belek w oku :) Trolle to moi ulubiency ,nawet wiem kim jest dupa wolowa! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 10:12 I czym sie chwalisz ? Z tej dupywolowej to jest troll jak z koziej gwizdek . Ja bylem lepszy troll jako net_gnida7. Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: o choroba 10.10.07, 10:39 dziadek_54 napisał: > I czym sie chwalisz ? > Z tej dupywolowej to jest troll jak z koziej gwizdek . > Ja bylem lepszy troll jako net_gnida7. Nie moge sie pochwalic?Ty chwalisz sie codziennie i mi to wisi:) Dupa_wolowa to inteligentny troll.Daleko Tobie do niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 10:52 A chwal sie , chwal , absolutnie mi to nie przeszkadza. Tyle tylko , ze dla mnie inteligentny troll brzmi tak samo fajnie jak kawa bezkofeinowa , gorzalka bezalkocholowa, papierosy beznikotynowe, czy uczciwy polityk. Tylko o to mi chodzilo . Sprawdz w wyszukiwarce pojecie troll. Nie przekrecaj tego co ja powiedzialem. Powiedzialem jedynie ze jako troll bylem lepszy od dupywolowej , nie ma tam nic o jego inteligencji. To ze jest inteligentny to widac, ale wlasnie to przeszkadza mu byc dobrym trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: o choroba 10.10.07, 10:58 podtrzymuje swoje zdanie - daleko Tobie do Niego :) Nie wiem co to wyszukiwarka ,ja opozniona w rozwoju jeZdem!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 11:02 ale tu nie jest olimpiada :))) Ja nie zamierzam z nikim konkurowac , a juz na pewno nie w Twoich oczach :)) chyba , ze.... Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: o choroba 10.10.07, 11:05 Nie oglosiłam konkursu!:)To moje zdnaie Trzymaj sie tematu dziadku ,nie uciekaj . Co to ta wyszukiwarka jest ,no?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 11:13 Masz takiego inteligentnego znajomego , to jego pytaj. A co to , masz mnie na liscie plac zebym musial udzielac Ci rad i podpowiedzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 10:02 Z tej dupywolowej to zaden troll!! Belke w oku to trzeba siekiera!!! a On by chcial igielka, inteligent cholera jasna. troll powinien byc tepy , glupi i walic maczuga na oslep , tluc w ryja , a On co? Pusci baka i ucieka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 10:06 Ale inna sprawa , ze ja sie kilku belek we wlasnym oku dopatrzylem! Jedna , czy dwie dotycza Ciebie . Przykro mi i wstyd za niektore moje zachowania i wypowiedzi . Serdecznie Cie za nie przepraszam. Zawsze bardzo Cie lubilem , a fakty , "o ktorych ja wiem a Ty rozumiesz" , wziely sie z bezdennej glupoty a nie z checi sprawienia Ci przykrosci. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
blackhetera Re: o choroba 10.10.07, 07:10 Po co od razu w ryja,ja chciałabym najpierw te miliony,a póżniej zastanowiłabym się co nastawić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 09:57 E tam , na co mnie te miliony. Jakby tak kto dal mi w ryja bez ostrzezenia , to zaraz by mi sie od razu porzypomnialy mlode lata spedzone nad Jeziorkiem Czerniakowskim . To duzo wiecej warte niz te parszywec miliony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: o choroba 10.10.07, 11:20 po co w ogóle debata o tych milionach...przecież mówi, że i tak nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 11:23 Ale o czyms trzeba gadac :)) Czy to nie wszystko jedno o co czlowiek sie kluci? Witaj Piekna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: o choroba 10.10.07, 11:30 ale to jest kłótnia o nic, bo tych pieniędzy nie ma:) ale w sumie, zawsze można pomarzyć.... miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 11:51 Tobie tez zycze i milego dnia , i tych milionow. Ja nie odzczuwam potrzeby posiadania .:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: o choroba 10.10.07, 12:13 e, tam, pieniądze szczęścia nie dają, zgłupieć można od ich nadmiaru:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 10:08 Znam jednego takiego co mu sie to przydazylo , az mi ze smiechu wtedy , sztuczna szczeka "dzwiakla" na klawiature. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_morda Re: o choroba 10.10.07, 11:22 Możesz dać mi nawet w M O R D E !!! Tylko zaloguj sie swoim stałym nickiem bo go od kilku dni nie widzę;)!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 11:27 Tos chyba olsnal , bo ja nawet dzisiaj widze. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_morda Re: o choroba 10.10.07, 11:35 Nie drogi dziadku Nie usnęłAM!!Nie ma go tu teraz niuestety i kilka dni nie bylo . Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 11:50 A przepraszam , myslalem ze jestes facetem. Niemniej mylisz sie, ja widze "dupcie" zalogowanego prawidlowo , na tym forum , wlasnym nikiem z dzisiejsza data. Czytaj uwaznie :)) Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_morda Re: o choroba 10.10.07, 11:54 Nie dziadku ,ja mysle ale nie o niej;) !!Dupa to inna osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: o choroba 10.10.07, 11:58 No coz , musialem sie pomylic w swoich ustaleniach. :)) Milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_morda Re: o choroba 10.10.07, 12:03 Nie pomyliłeś sie tylko kto inny naprowadził Cię na to złe myślenie ;)Zmień podpowiadacza(czkęęęę;)Do milego 'zobaczenia' Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen rozwieję wszelkie wątpliwości 10.10.07, 12:30 i utnę dywagacje. ja jestem dupa wołowa. na co mam licznych świadków wśród krewnych i znajomych. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_morda Re: rozwieję wszelkie wątpliwości 10.10.07, 12:37 Pozdrawiam Ciebie ;)Wnuczki czarownic są the best!;l) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: rozwieję wszelkie wątpliwości 10.10.07, 12:39 Bo dziedziczy sie co drugie pokolenia. Powinnam z linii ojca coś uszczknąć, ale żem dupa wołowa, wzięłam po matce :D Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_morda Re: rozwieję wszelkie wątpliwości 10.10.07, 12:47 No to po Matce wzięlas to co najlepsze: ROZUM!!tak trzymaj'''duupo'';) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: rozwieję wszelkie wątpliwości 10.10.07, 13:52 Jak ja nie lubię czytać jak ludzie sobie tak słodzą!!Lizusy! Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: rozwieję wszelkie wątpliwości 10.10.07, 13:54 mój znajomy słodzi herbate 4 łżeczkami cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: rozwieję wszelkie wątpliwości 10.10.07, 13:56 Co ty tak za mna chodzisz??rzygac ci sie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: rozwieję wszelkie wątpliwości 10.10.07, 19:51 Szkoda ze powiedzialas :)) Tak milo bylo byc wybrancem w posiadaniu wiedzy tajemnej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
next_dupa_wolowa Re: rozwieję wszelkie wątpliwości 10.10.07, 21:10 nie do końca jestem pewien, czy tu nie leci numer z "paradoksem kłamcy" :) idę spać Odpowiedz Link Zgłoś