stefan.bialystok 14.10.07, 17:51 deser.gazeta.pl/deser/1,83454,4575151.html ĘĄ wygra! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan.bialystok Re: Głosuję na niego! 14.10.07, 21:19 Może za 4 lata... ĘĄ nie kandyduje... Szkoda. A tak zagłosuję na listy LPR, ale na przedstawicieli UPR. Mam dość Kaczorów, Donaldów i Filipińczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: Głosuję na niego! 14.10.07, 21:28 chyba nie tylko Ty masz ich dość;)) ech szkoda gadać;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Głosuję na niego! 14.10.07, 21:54 Ale na wybory trzeba iść. Nie ma rady. Gdyby Kaczory byli bardziej pościągliwi w swoich sądach i wyrzekli się kompleksów, głosowałbym na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Naiwniak 14.10.07, 21:35 naiwniak z ciebie stefan. głosując na upr dasz w sejmie miejsce romkowi i markowi (jurkowi). żeś wymyślił. to już lepiej na partię kobiet głosuj. ta przynajmniej się nie dostanie na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Naiwniak 14.10.07, 21:40 nawet tu była informacja, że korwin-mikke chce izolować niepełnosprawnych. a tu takiego kogoś traktują tak jakby był faszystą albo trędowatym Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: Naiwniak 14.10.07, 21:43 przestańcie gadać o tej głupiej polityce;) i tak nie mamy na nią wpływu Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Naiwniak 14.10.07, 21:48 bromden1 napisał: > nawet tu była informacja, że korwin-mikke chce izolować niepełnosprawnych. a tu > takiego kogoś traktują tak jakby był faszystą albo trędowatym Dziennikarze wszystko napiszą, byle dostać wierszówkę i trafić na czołówki serwisów informacyjnych. No i ostatnio interesuję się konserwatyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Naiwniak 14.10.07, 21:46 A jest jakaś alternatywa? Mam głosować np. na NOP? Póki co w ordynacji do wyborów parlamentarnych nie ma blokowania list, więc "prezentów" się nie spodziewam. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Naiwniak 14.10.07, 21:54 stefan, jeśli się nie chce wejść w błoto w gówno włazić nie należy tym bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Naiwniak 14.10.07, 21:56 Z całym szacunkiem, ale mnie to nie przekonuje. A kogo Ty byś proponował jako alternatywę? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Naiwniak 14.10.07, 22:37 taki z ciebie ateista? chcesz na ligę polskich rodzin głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Naiwniak 15.10.07, 17:02 bromden1 napisał: > taki z ciebie ateista? chcesz na ligę polskich rodzin głosować? Piszę Tobie raz jeszcze: głosuję tylko na przedstawicieli UPR, ale jako mniejsze zło. Zresztą patrząc na falę islamu w Europie trzeba będzie założyć moherowy beret. Trzeba bronić najlepszej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Naiwniak 14.10.07, 21:57 Stefan,dali mi jazda stąd z polityką..:)))) zostań w domu i pomaluj werandę,no:) Odpowiedz Link Zgłoś