art_boss 21.10.07, 18:12 No ostatno trafiłem na wariatkę,która po imprezie chciała robić to ze mną na koszu od śmieci w centrum miasta!!!! O rany-wam coś podobnego się zdarzyło??? No wiecie co!?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
art_boss Re: Kochać się wszędzie! 21.10.07, 18:15 A kto by się tam zmieścił? To nie kontener! Odpowiedz Link Zgłoś
chogatka Re: Kochać się wszędzie! 21.10.07, 18:18 no cóż jak ktoś ma aż taką wyobraźnię? i jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
art_boss Re: Kochać się wszędzie! 21.10.07, 18:20 No aż tak szalony to nie jestem. Wstrzymaj wodze fantazji!!! Klapsa dostała ,taksówka i do domu!! Odpowiedz Link Zgłoś
chogatka Re: Kochać się wszędzie! 21.10.07, 18:22 A może o to jej chodziło, może ona lubi takich brutali jak ty? Klapsa czy wpie..dostała? Odpowiedz Link Zgłoś
art_boss Re: Kochać się wszędzie! 21.10.07, 18:25 Co? Ja brutal? No wiesz,chogatko....oj była byś zachwycona -taki milusi jestem :). Zmiatam stąd-bo ta od kosza już idzie-powtórka ędzie-ale z dala od centrum ;). Odpowiedz Link Zgłoś
art_boss Re: Kochać się wszędzie! 21.10.07, 18:28 Też się tego obawiam,ale jak mnie nie zamknął,to jeszcze po..napisze. Jestem ciekawy,jakie ty masz odjechane miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
irmilka Re: Kochać się wszędzie! 22.10.07, 06:48 A w pokrzywach już próbowałeś?Wrażenia niezapomniane.. -------------- halo,halo,mówi się,,nie rozłączać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Kochać się wszędzie! 22.10.07, 09:01 Tzw sporty ekstremalne byly znane juz za moich czasow. to fajna zabawa , chociaz gdy dotyczy cudzych zon moze byc wrecz niebezpieczna :)) Ale skoro Pani warta ryzyka .... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
art_boss Re: Kochać się wszędzie! 22.10.07, 18:24 A kto mówi,że owa panna-to pani. No taki to nie jestem-dama z dobrego domu-wolna-zbyt dobrego i dlatego taka szybka :). Ale wyobraźnie takową posiada i to bardzo rozwiniętą... Koleżanka powyżej proponyje pokrzywy??? Oj na coś takiego innych bym nie namawiał..a fe-nieładnie tak wpuszczać ... Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: Kochać się wszędzie! 22.10.07, 18:28 Jak panna nie ma nadwagi to warto na zyrandolu!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
art_boss Re: Kochać się wszędzie! 22.10.07, 19:41 Cóż za wyobraźnia??? TAki sporty ekstremalne to nie dla mnie-ale chylę czoła,przed tymi,co im się udało... Gdziekolwiek teraz są :). np-urazówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jekaterina27 Re: Kochać się wszędzie! 24.10.07, 23:08 1.25d napisała: > Jak panna nie ma nadwagi to warto na zyrandolu!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej na parapecie na 12 pietrze! Odpowiedz Link Zgłoś
irmilka Re: Kochać się wszędzie! 22.10.07, 18:36 może być jeszcze wśród mokradeł latem,jak komary dodatkowo dobierają się do dup. Odpowiedz Link Zgłoś
art_boss Re: Kochać się wszędzie! 22.10.07, 19:43 No tylko podziwiać,ale nie zazdrościć doświadczenia ;) Widać wszędzie można ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Kochać się wszędzie! 22.10.07, 20:00 Różne są ochoty,miejsca i chęci, jak komuś odpowiada - kosz na śmieci - dlaczego nie, niech się w niedopałkach i odpadach, rżnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
art_boss Re: Kochać się wszędzie! 22.10.07, 20:02 No widzę,że poetycko ten nieszczęsny kosz będzie mi się od dziś kojarzył.. A wszystko przez uroczą nimfomankę..lub koszomankę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
art_boss Re: Kochać się wszędzie! 24.10.07, 22:31 Widzę,że po wyborach ludziom brakuje wyobrażni... Pozdro dla tych z... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Kochać się wszędzie! 24.10.07, 22:52 skoro tak bardzo lubi, niech w koszu hołubi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: Kochać się wszędzie! 25.10.07, 17:32 rico-chorzow napisał: > skoro tak bardzo lubi, > niech w koszu hołubi:)) Poeta z Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochać się wszędzie! 25.10.07, 23:09 kazdemu wolno kochac-dowolnosc pomysłów uzasadniona:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Kochać się wszędzie! 26.10.07, 00:00 1.25d napisała: > Poeta z Ciebie! jakoś się udało, i rymu dostało:) o poezji też tu nie ma w ogóle mowy, chyba że śmietnik,hołubienia darmowy;) Odpowiedz Link Zgłoś