mandiko 27.10.07, 14:43 Znów przepadła jak kamień w wodę. Może już wróciła z ciepłych krajów i coś zezna, coby zazdrość i marzenia o lecie w ludności wzbudzić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
legwan4 Re: Do Bogny!! :DDDD 27.10.07, 15:40 Bogna!!,co się zamaskowałaś? i udajesz,że Cię nie widać????:))Proszę do odpowiedzi,i to bez ociągań!!!!Jeżeli myślisz,że przepadłaś w naszą niepamięć,to się mylisz!!!:DDDDD Jakieś uroki mam odczynić,byś się odezwała????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandiko Re: Do Bogny!! :DDDD 27.10.07, 15:50 No, Legwan, z urokami ostrożnie:) Nie, żebym chciała umniejszyć czy poniżyć Twoje talenty, ale wiemy, jak to drzewiej z tym bywało , zwłaszcza z celowaniem :DD Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Do Bogny!! :DDDD 27.10.07, 16:29 No bo,kobitka nie odzywa się:(Można, zawsze na to cóś poradzić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Do Bogny!! :DDDD 27.10.07, 19:19 Bogna niedługo wraca. Ale z chęcią by została... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Do Bogny!! :DDDD 31.10.07, 14:25 Jezdem! Wczoraj zlądowałam! Boże, jak tam było cudnie!!! fotoforum.gazeta.pl/3,0,935642,2,1.html A to ryba:) Własmoręcznie przeze mnie sfocona:) Będzie więcej, bo dopiero rozgryzam swój program od Olympusa, którym się posługiwałam pod wodą. Dzieki, Dziewczyny za pamięć - kochane jesteście:) Normalnie się wzruszyłam:) Jak się obrobię w chałupie to będę się częściej udzielać, bo ostatnio to faktycznie zaniedbałam Forum - tfu, tfu - nie mam za bardzo powodów do narzekania..... Ściskam Was mocno i lecę załadować pralkę - o jak ja nie znoszę tego bajzlu pourlopowego! Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Do Bogny!! :DDDD 31.10.07, 14:27 Aaaaa, Legwan, tylko bez uroków, plizzzzz! Odsrałam już swoje w Egipcie;-pppppppppppppppppppppp (Na szczęście tylko przez jeden dzień;) Odpowiedz Link Zgłoś