maryjo2 18.12.01, 19:12 Mario2 nie ma - bo jedzie do mnie, ale gdzie reszta??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: HALO??? JEST TU KTO??? 18.12.01, 19:17 no jak to gdzie !!!! TU!!!! maryjo2 napisał(a): > Mario2 nie ma - bo jedzie do mnie, ale gdzie reszta??? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: HALO??? JEST TU KTO??? 18.12.01, 19:19 ja jezdem i bede do jakies 23 a potem zobacze........ Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: HALO??? JEST TU KTO??? 18.12.01, 19:22 Hehe, Onlyania, juz ja Ci przypomne :o)). Jasminka- pokutujesz jeszcze w pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HALO??? JEST TU KTO???maryjka 18.12.01, 19:25 taaaaa...czekam na kilka projektów i zdycham z głodu :-))) maryjo2 napisał(a): > Hehe, Onlyania, juz ja Ci przypomne :o)). Jasminka- pokutujesz jeszcze w > pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: HALO??? JEST TU KTO??? 18.12.01, 19:24 w piątek w piątek masz być!!!!!!! :-)))) onlyania napisał(a): > ja jezdem i bede do jakies 23 a potem zobacze........ Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem.... 18.12.01, 19:28 wyszedles juz z mojej lodowki????? No narescie moge isc cos zjesc................ Jupie jej... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem.... 18.12.01, 19:31 onlyania napisał(a): > wyszedles juz z mojej lodowki????? > > No narescie moge isc cos zjesc................ > Jupie jej... > :))))))))) Phii... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem.... 18.12.01, 19:32 co phiii pewnies wszystko mi wyzarles, co, przyznaj sie..... a co gorsza pewnie i wypiles............... :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem.... 18.12.01, 19:35 onlyania napisał(a): > co phiii > pewnies wszystko mi wyzarles, co, przyznaj sie..... > a co gorsza pewnie i wypiles............... > :((((((((( phii, A Ty wstrętna znowu ganiasz za innym ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:37 a Ty wszedzie, tam gdzie men, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:37 a ty wszedzie tam gdzie ona..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:38 wiec ja zawsze tam gdzie men............. :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:38 a men zawsze tam gdzie ja...... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:43 kitek1 napisał(a): > jaki menik na kacyku? Doskonale, (ale od niedawna cholera Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:39 onlyania napisał(a): > wiec ja zawsze tam gdzie men............. > :)))))))))))))) za póóóóóóóóóóźno mój Dawny Kwiatuszku..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:43 ja przeciez Sloneczko................. :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:45 daj menikowi zimnego zywczyka, to bedziesz Najwieksze Sloneczko, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:47 kitek1 napisał(a): > daj menikowi zimnego zywczyka, to bedziesz Najwieksze Sloneczko, Juz se znalazłem, piwko i Słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:47 on juz wypil caly kefirek z mojej lodoweczki.... i co gorsza caly rosol wraz z kurakiem co to dla ciebie mial byc..... zreszta ty sobie lepsze rarytasy z oona w Realu nabedziecie......... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:47 onlyania napisał(a): > ja przeciez Sloneczko................. > :))))))))))) Wracaj se do Kitka Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:51 Kitek daleko, z oona sobie zakupki robia..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:54 onlyania napisał(a): > Kitek daleko, z oona sobie zakupki robia..... A to tera Men dobry ? I tak Cie na zakupy nie wezmę Jutro jadę z Innym Słoneczkiem i zabieram wszystkie bileciki plastikowe, jak szaleć, to szaleć Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:51 menie, badz gentelMENem i jak juz jej tak w glowce namaciles, to teraz tak sie nie zachowuj, cos Ty marys, czy inny ..j Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....Kitek bo Ci przyp.. 18.12.01, 19:53 za to porównanie z Mario A może się zamienimy ?? kitek1 napisał(a): > menie, badz gentelMENem i jak juz jej tak w glowce namaciles, to teraz tak sie > nie zachowuj, cos Ty marys, czy inny ..j Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:53 no tak, kitek sobie oona znalazl.... men jakies inne gwiazdeczki.... a onlyanka to do odstrzalu juz tylko.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:54 i jeszcze chca sie mna wymieniac jak pokemonem........... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:56 onlyania napisał(a): > i jeszcze chca sie mna wymieniac jak pokemonem........... > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > :((((((((((((((((((((((((((( Masz nauczkę - chciałaś dwie sroki za ... łapać, to została figa Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:56 menik bredzi na kacu, a tys i tak moja najlepsza kolezanka, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 19:57 kitek1 napisał(a): > menik bredzi na kacu, a tys i tak moja najlepsza kolezanka, własnie wytrzeźwiałem i przejrzałem na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 20:00 men_ napisał(a): > > własnie wytrzeźwiałem i przejrzałem na oczy a na pewno juz wytrzeswiales????? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 20:02 onlyania napisał(a): > men_ napisał(a): > > > > > własnie wytrzeźwiałem i przejrzałem na oczy > > a na pewno juz wytrzeswiales????? > :)))))))))) Juz nie jestem zaślepiony :) Ide poszukac mojej małolatki Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 20:06 malolata uwaza cie za bezrobotnego i czuje sie zdegustowana..... materialistka..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 20:12 onlyania napisał(a): > malolata uwaza cie za bezrobotnego i czuje sie zdegustowana..... > materialistka..... > :)))) Zabiorę ją na zakupy to zmieni zdanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 20:14 a mnie kto kurna zrobi zakupy???????????????/ buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 20:17 onlyania napisał(a): > a mnie kto kurna zrobi zakupy???????????????/ > > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > :((((((((((((((((((((((( znajdź se :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 20:19 no to pa pa.... ide sobie szukac.... a ciebie to mam gdzies, pa.............. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Witam z powrotem....only 18.12.01, 20:20 onlyania napisał(a): > no to pa pa.... > ide sobie szukac.... > a ciebie to mam gdzies, pa.............. pa, idę do sąsiadeczki Odpowiedz Link Zgłoś