czort 18.12.01, 19:47 prosze mi tu nie zakladac ciekawych watkow, bo w piatek nie przyjade! wyrobic sie do czwartku musze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: musze pracowac!!!!!!!! 18.12.01, 20:14 znowu zdycham siostro! To gowno sie chyba przegrzewa albo juz nie wiem co? Sprobuje wentylatorem potraktowac.:(pa,pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: rzucam robote 18.12.01, 21:15 i do domu wypierdolke robie, spotkamy sie za godzine, jeno z suka na spacer poleze! niech przynajmniej ona ma cos z zycia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: rzucam robote IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:17 robota mezu nie zajac ,nie ucieknie a mnie moze szlag trafic w kazdej chwili ,wiec lec z suka co by sie odsikala i wracaj tu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: rzucam robote IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 22:00 chiba ja suka za miasto wywlokla:( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: rzucam robote 18.12.01, 22:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > chiba ja suka za miasto wywlokla:( i na zlą drogę wyprowadziła.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: musze pracowac!!!!!!!! 18.12.01, 22:33 gowno, do wlasnego domu musialam sie wlamywac, klucza zapomniawszy, bo dzieciatko do panienki polazlo!!!!!! a na dziada wlizc nie moge! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: musze pracowac!!!!!!!! 18.12.01, 22:43 NO I SUCZKA SIE ZSIUSIALA PEWNIE W PANTOFELKI.... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: musze pracowac!!!!!!!! IP: 10.1.75.* 18.12.01, 22:51 cos ty, kobieto!! moja suka tak jak ja, jezd b. dobrze wychowana. nie leje byle gdzie, damom jezd! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: musze pracowac!!!!!!!! 18.12.01, 22:54 no ale ty przeca byle panofelkow nie masz????? no a teraz u mnie myk, myk zjazdka na chate.......... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: musze pracowac!!!!!!!! 19.12.01, 00:48 czy nadal wylewasz te siuski z pantofelkow czorciku, co to cie nie ma??????? :( Odpowiedz Link Zgłoś