iwona_ar 30.07.03, 11:06 moze jakies spotkanie w babskim gronie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: skad jesteście? 30.07.03, 11:10 Ja jestem z wawy ale narazie mieszkam we Francji, wiec odpadam :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: skad jesteście? 30.07.03, 11:27 Fajnie tam we Francji? Żaba też tam jest! A ja jestem z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: skad jesteście? 30.07.03, 11:30 Powiedz gdzie to pojde i ja utopie a potem zjem jej udka hahaha co wogole robisz? ja syudiuje w Wawie na SGGW- teraz bedzie 5. rok w chwili obecnej zarabiam w Luksemburgu (bo mieszkam prawie na granicy) na moj ostatni rok studiow ktory bede robic we francji, w ramach Socratesa Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: skad jesteście? 30.07.03, 11:37 No Żaba też na Sokretesie siedzi. W Paryżu. A nich ją! W Poznaniu studiuję technologię zywności na Akademii Rolniczej i zarządznie na Akademii Ekonomicznej. Pracuję jako doradca finansowy. A tak w ogóle to sie bawię w dom z moim Adamem:) Czasu wolnego mam duuużo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: skad jesteście? 30.07.03, 11:38 technologie zywnosci ???????????? nie zartuj, co za zbieg okolicznosci :-) ja tez hahaha pozdrawiam cie wiec baaardzo serdecznie kolezanko po fachu Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: skad jesteście? 30.07.03, 11:49 Fajnie, mamy coraz wiecej wspólnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: skad jesteście? 30.07.03, 11:54 Tez jestes na 5 roku? no i jak ci sie podoba? ja Technologie wybralam wlasciwie na oslep: nie wiedzialam co chce robic, bo jak juz zdazylas zauwazyc nie bardzo wiem co chce :-) a moja mama to skonczyla...pomyslalam "a co mi szkodzi?" i nie zaluje bywalo ciezko ale jestem kujonem wiec nigdy nie maialm poprawki hahaha podoba mi.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: skad jesteście? 30.07.03, 12:00 Też jestem na piątym roku. Jasne, ze mi się podoba, chciałabym to robić w przyszłosci, ale wiadomo - ciezko. Miałam być pania doktor, bo tak chciała rodzina, ale sie postawiłam, a co:) I tak będę panią doktor, tyle, że nauk rolniczych, za jakiś czas. Studia ciekawe, tylko ta inżynieria mnie rozwaliła. Okropny przedmiot. Też nigdy nie miałam poprawki:) Pracę mgr będziesz robiła we Francji? Musisz być dobra z języka. W zeszłym roku byłam na fakultecie z Francuzami z Sokratesa. Mówią bardzo śmiesznie po angielsku:) Kasiu masz może gg? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: skad jesteście? 30.07.03, 12:05 W pracy? nie, nie moge, ale mam w domu wiec jak chcesz to ci przesle na maila moj numer. wysle ci na twoj adres z Gazety.... a z praca w zawodzie to albo masz szczescie albo nie. ja bym chyba nie chciala pracowac jako glowny technolog w zakladzie. wole biuro w firmie ktora ma cos wspolnego z zywnoscia, albo laboratorium od biedy a jaka robisz specjalizacje? ja Mleko i przetwory Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: skad jesteście? 30.07.03, 12:15 Fermentacja i koncentraty spozywcze. A mnie sie marzy praca głównego technologa, na hali, przy maszynach, z ludźmi. Próbowałam sie dostać do Amino w zeszłym roku, no ale studia okazały sie przeszkodą nie do przezwyciezenia. Po studiach planujesz zostać we Francji z ukochanym (-i:), czy chcesz wrócić do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: skad jesteście? 30.07.03, 12:19 w tym caly problem, ze nie wiem gdzie mieszkac. serce ciagnie do Polski- Sebastian jest na to gotowy, a rozum podpowiada Francje jak pracujesz za granica to zarabiasz wiecej pieniedzy i mozesz latwiej wrocic do kraja podam ci przyklad: dobra pensja w Lux. to 2500 euro i bilet na samolot 300euro a dobra pensja u nas to 4-5000zl czyli 1000euro i bilet w tej samej cenie wiec widzisz gdzie sie waham? trudna decyzja przede mna Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: skad jesteście? 30.07.03, 12:22 iwona_ar napisała: > Fermentacja i koncentraty spozywcze. A mnie sie marzy praca głównego > technologa, na hali, przy maszynach, z ludźmi. a bylas na praktykach? widzialas jak to wyglada, taka praca przy maszynach? i dalej cie to ciagnie? ja tez mialam klopot z inzynieria....ale to chyba kazdy, bo przedmiot okropny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: skad jesteście? 30.07.03, 12:20 aha, wyslalam ci numer gg i adres mailowy na twoje konto w Gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: skad jesteście? 30.07.03, 12:57 nie dostałam:( Spróbuj na iwona.tz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: skad jesteście? 30.07.03, 14:43 wyslalam ci maila na interie tak jak mi podalas, mam nadzieje ze teraz dojdzie pozdrawiam i wracam do pracy :-) Odpowiedz Link Zgłoś