grooszek 03.08.03, 14:30 Jest tu kto??????? Bo ja tak:) Dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:03 ulalka napisała: > dobry jest fakt :)) czesc Gruszku :)) czesc:). co Ci sie najbardziej we tym dniu podoba, ulalko?:) Bo mi slonce i to,ze nie musze nic robic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: PUK PUK!!!! IP: *.chello.pl 03.08.03, 15:06 mnie to, ze moi starzy na urlop dzis pojechali i mam wolna chate! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:07 Gość portalu: martuha napisał(a): > mnie to, ze moi starzy na urlop dzis pojechali i mam wolna chate! ja mam wolna od trzech tygodni, i jeszcze przez trzy kolejne bede mial:). Jezu,jak ja lubie nic nie robuc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:09 To stwierdzenie, czy zaproszenie ? :) Gość portalu: martuha napisał(a): > mnie to, ze moi starzy na urlop dzis pojechali i mam wolna chate! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: PUK PUK!!!! IP: *.chello.pl 03.08.03, 15:12 zgrywusik napisał: > To stwierdzenie, czy zaproszenie ? > :) > zalezy kto pyta Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:13 Czeeeść Grooszek :-) Obudziłeś dziś Szaki? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:14 ka_27 napisał: > Czeeeść Grooszek :-) > > Obudziłeś dziś Szaki? :-))) TAk,ale nie powiem o ktorej godzinie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:20 Grooszek :-) Ja nie pytam o szczegóły, tylko o fakt :-P Pukałeś? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:24 ka_27 napisał: > Grooszek :-) > > Ja nie pytam o szczegóły, tylko o fakt :-P > to odpowiedzialem, bez zdradzania szczegolow:P > Pukałeś? :-)))) tak...do nieba bram... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:27 Grooszek, Ty doskanale wiesz, o czym się mówi, a co się czyni :-) A ja myślałem, że do raju :-P Mam dwie puszki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:30 ka_27 napisał: > Grooszek, > > Ty doskanale wiesz, o czym się mówi, a co się czyni :-) > > A ja myślałem, że do raju :-P > nie dla mnie raj z panuajca tam nuda i spokojem:-PPP > Mam dwie puszki :-) To zaproszenie? Bo ja mam kolo 4, plus 12 butelek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:33 Grooszek, ale raj może być całkiem przyjemny i pełen mocnych wrażeń :-) A nuda i spokój to wytwór nic-nie-robienia :-) Czyli po 9 na łebka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:36 ka_27 napisał: > Grooszek, > > ale raj może być całkiem przyjemny > i pełen mocnych wrażeń :-) > > A nuda i spokój to wytwór nic-nie-robienia :-) > > Czyli po 9 na łebka? :-) no, chyba tak... ale ja mam same male:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:44 Grooszek, to będzie w takim razie 12 x 33cl + 6 x 0,5 l czyli 3,48 litra na głowę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:56 ka_27 napisał: > Grooszek, > > to będzie w takim razie 12 x 33cl + 6 x 0,5 l czyli 3,48 litra na głowę :-))) minus 0,17l na glowe - bo puszki tez male:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 15:58 To i tak będzie 3,31 litra :-) Jakby było więcej, to byś nie mógł jutro zbudzić Szaki :-) To co, zagrychę przynieść? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:01 ka_27 napisał: > To i tak będzie 3,31 litra :-) > Jakby było więcej, > to byś nie mógł jutro zbudzić Szaki :-) > > To co, zagrychę przynieść? :-) > mam duza torbe jakichs "tacos", czy jak tam sie nazywaja te meksykanskei trojkatne czipsy. ale cos miesnego by sie przydalo, bo obiadu (sorry, nie wiem: objadu, czy obiadu? - spalem dzis za dlugo;) )nie jadlem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:04 Grooszek, zostało trochę spaghetti, chcesz? :-))) Ale sałatkę to już na miejscu :-) Tak Cię pukanie wykończyło? :-) . . . . . . . . . . Kosteczki u paluszków bolą? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:08 ka_27 napisał: > Grooszek, > > zostało trochę spaghetti, chcesz? :-))) ja nie wiem, czy Ty tu calkiem nowy jestes, czy juz kiedys byles (nawet jako czytelnik...). ale trudno nie znac mojego swira na punkcie kluchow pod wszelka postacia:-))))) > Ale sałatkę to już na miejscu :-) > > Tak Cię pukanie wykończyło? :-) Odnosnie pukania, taki zart: Pewna babka umiescila w gazecie ogloszenia, ze szuka mezczyzny, ktory bedzie ja kochal, nie bedzie jej bil i nigdy od niej nie odejdzie. Tak czeka dzien, drugi, trzeci, potem tygodniami zaczela odmierzac czas, tracac nadzieje, ze ktos odpowie, az ktoregos dnia slyszy przerazliwie glosne dudnienie do drzwi. Otwiera, a tam na wycieraczce tulow z glowa i mowi: - to ja jestem tym mezczyzna, ktorego Pani szuka w ogloszeniu. Nie odejde od Pani - bo nie mam nog. Nie bede bil Pani - bo nie mam rak. W tym momencie zrezygnowana kobieta pyta: - A chuja to pan masz? - A Pani mysli,ze czym do drzwi stukalem? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:14 Grooszek, jak wiesz, ja jestem ka :-) A lubisz leniwe? A co do pukania, to dobrze Cię słychać :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:19 ka_27 napisał: > Grooszek, > > jak wiesz, ja jestem ka :-) > no wiem. Ale nie wiem czy wczesniej nie byles jakims wu, r2d2, czy czyms innym;)) > A lubisz leniwe? przestane Cie zaraz lubic za draznienie mi brzucha;)) No to chlup, butelki w dlon:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:22 Grooszek, nie ... cyborgiem nie byłem :-) Drażnienie? Pytałeś - ja proponuję :-) Gul! :-) Butle w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:27 > Gul! :-) > Butle w dłoń! mam nadzieje, ze nie sciemniasz;) Bo przy trzeciej butli zaczne przesluchanie: "skad jestes, co tu robisz, co tam robisz, itd.";))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:31 ka_27 napisał: > Grooszek :-) > > Nie gadaj tyle, tylko pij! :-) ja chetnie:-) Leb mam ponoc calkiem twardy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:42 ka_27 napisał: > A ja mocny :-)))) i o to mi wlasnie chodzilo:-))) Dowiem sie wreszcie, z kim pije? Bo na razie sie czuje troche jak w bramie z nieznajomym...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:48 Grooszek, chcesz moje zdjęcie???????? A co? Trunki złe? :-) Nie narzekaj, bo możesz mieć problemy z pukaniem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:52 ka_27 napisał: > Grooszek, > > chcesz moje zdjęcie???????? > co mi po zdjeciu? jeszcze by sie okazalo,ze siedzisz za mna na wykladach;))) > A co? Trunki złe? :-) dobre. Zimne piwko zawsze dobre jest:) Tylko partner do butelki malo znany;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:56 Grooszek, Moze siedzę, a może stoję przy katedrze :-P W taki upał złoty trunek przynosi ulgę :-) Po kilku następnych, będzie jak swój :-) A może zawołamy trzeciego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:58 ka_27 napisał: > Grooszek, > > Moze siedzę, a może stoję przy katedrze :-P sugerujesz,ze mozesz byc jednym z tych paralitycznych dziadkow, ktorych trzesace sie lapy maja problem z utrzymaniem wskaznika? Nie uwierze... zbyt sprawnie Ci idzie pisanie na forum:-)) > > W taki upał złoty trunek przynosi ulgę :-) > Po kilku następnych, będzie jak swój :-) > A może zawołamy trzeciego? :-) Mozesz wolac, ale kto przyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:03 Grooszek, są rzeczy, których nie wyjaśnił agent Mulder i agentka Scully :-) Pewnie nikt, jak jest tak mało piwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:07 > Pewnie nikt, jak jest tak mało piwa :-) pewnie nikt, bo mikogo dookola nie ma:). Nawet ulalka z abstynencji slynie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:10 Grooszek, dla Ulalki karmel albo ginger :-) A jak piwo będzie pod dostatkiem, to i chętnych nie zabraknie :-) I tak lubią na krzywy ryj :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:13 ka_27 napisał: > Grooszek, > > dla Ulalki karmel albo ginger :-) > > A jak piwo będzie pod dostatkiem, to i chętnych nie zabraknie :-) > I tak lubią na krzywy ryj :-P moje ulubione zaproszenie: "robie impreze!! Bedzie troche alkoholu i jakies snaki, ale jak ktos ma ochote na wiecej, to niech przyniesie. POza tym bede wdzieczny za przyniesienie: kanapek, salatek i moze byc cos na cieplo" :)))). I juz wiem, ze na miejscu nic nie bedzie:))). nie wiem, czy Ulalka chce byc "otruta" takim kolorowym swinstwem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:19 Grooszek, impreza na całego? Lecę po dziewczyny :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:21 ka_27 napisał: > Grooszek, > > impreza na całego? > Lecę po dziewczyny :-)))) <tu wyciety zostaje moj zachwyt, z wiadomych powodow> ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:28 Grooszek, wiadomy powód się nie dowie :-))) Chyba, że mówisz przez sen ... :-P Więc na wszelki przypadek, niech wszystkie mają na imię tak samo jak wiadomy powód :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:32 > Więc na wszelki przypadek, niech wszystkie mają na imię tak samo jak wiadomy > powód :-))))) dobre!!!!! :))))) A ime to dosc popularne, szczegolnie w tym gronie jest;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:43 Grooszek, ale my nowe grono możemy skombinować, zawsze to nowy smaczek :-))))) A i nadanie nowego imienia można nieźle uczcić :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:46 ka_27 napisał: > Grooszek, > > ale my nowe grono możemy skombinować, zawsze to nowy smaczek :-))))) > A i nadanie nowego imienia można nieźle uczcić :-P chyba nie mam ochoty... co ja mowie: na pewno nie mam ochoty... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:52 Grooszek, nie masz ochoty na to grono, czy na to uczczenie? :-P Otwieraj kolejną butelkę! :-) Porozmawiamy, jak Polak z Polakiem :-))) po kolejnym piwie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:56 ka_27 napisał: > Grooszek, > > nie masz ochoty na to grono, czy na to uczczenie? :-P zdecydowanie na grono. Tym samym uczczenie tracio sens:P > > Otwieraj kolejną butelkę! :-) > Porozmawiamy, jak Polak z Polakiem :-))) po kolejnym piwie :-P Aha, juz sie szykuje do bluzgania;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 18:00 Grooszek, wiernyś jak Zawisza, co to Czarnym był zwany, ale nie charakterem :-))) Do bluzgania?? Przecież my tylko piwo pijemy, że 3 z kawałkiem litra na głowę, ale jednak w bramie :-)))) Jakiś niegościnny jesteś, zaprosiłbyś ... :-) Kurcze! Ale czyja to brama? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 18:06 ka_27 napisał: > Grooszek, > > wiernyś jak Zawisza, co to Czarnym był zwany, ale nie charakterem :-))) > tak juz mam:)) > Do bluzgania?? > Przecież my tylko piwo pijemy, że 3 z kawałkiem litra na głowę, ale jednak w > bramie :-)))) > to i do miejsca sie dostosowac trzeba;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 18:09 Grooszek, czyli i do bitki i do szklanki ... :-)))))) Ale ta brama jakaś elegancka jest i nawet kufle podają :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 18:16 ka_27 napisał: > Grooszek, > > czyli i do bitki i do szklanki ... :-)))))) > > Ale ta brama jakaś elegancka jest i nawet kufle podają :-P tia... na razie jest kulturalnie... a ja juz wyjsc musze. Narka, do nastepnego picia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:19 grooszek napisał: > ulalka napisała: > > > dobry jest fakt :)) czesc Gruszku :)) > > czesc:). co Ci sie najbardziej we tym dniu podoba, ulalko?:) Bo mi slonce i > to,ze nie musze nic robic:))) hehe :)) mi sie podoba pogoda, to ze sobie pojde na rowerek jak troche zelzeje upal i to, ze juz prawie koncze III rozdzial!! :)) <jupi> czyli zbliza sie WIELKIE NICNIEROBIENIE!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:20 > WIELKIE NICNIEROBIENIE!!! :))) Czy to oznacza "bezrobocie"? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:26 ka_27 napisał: > zielona trawka :-P taak. wyloze sie na niej i poleniuchuje :)) co najmniej dwa tygodnie, jesli chdzi o scislosc, Ka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:28 To będą dwa tygodbnie byczenia się na świeżej trawce, jeśli chodzi o ścisłość :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:33 nio dobra, niech CI bedzie :)) będę robić nic, nie robić będę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:34 Nie rób nic, nic nie rób :-) Leż do góry brzuchem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:38 ka_27 napisał: > Nie rób nic, nic nie rób :-) > Leż do góry brzuchem :-) he he he :))) ee.. ja to za aktywnym wypoczynkiem jestem :)) pewnie znow zamecze moj rower (urwe drugi blotnik ;)), albo pozwiedzam miejsca, gdzie mnie jeszcze nie było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:40 Rower to dobra rzecz, tylko niewygodnie się na nim leży na trawie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:42 ka_27 napisał: > Rower to dobra rzecz, tylko niewygodnie się na nim leży na trawie :-P totez jak bede lezec (w przerwach jezdzenia, ofkorz), to poloze go kolo siebie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:46 Rower obok siebie????? A ja myślałem ... :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:52 ka_27 napisał: > Rower obok siebie????? > A ja myślałem ... :-((((( no dobra, opre go o drzewo... znaczy sie rower ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:57 Ulalka! z kim Ty się zadajesz? On się opiera? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:04 ka_27 napisał: > Ulalka! > z kim Ty się zadajesz? > On się opiera? :-P ja to opre!!... o drzewo!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:34 ka_27 napisał: > Jego oprzesz o drzewo? > I zaatakujesz? :-) rower??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 17:41 To ona ma tak na imie?? Czego to dziś ludzie nie wymyślą? :-P A ja myślałem, że to w czasach komunizmu, w ZSRR, ludziom nadawali takie imiona, jak np. Traktor, Ninel (czyt.na wspak) :-PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 19:11 to jest TEN rower, to nie może być ONA ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PUK PUK!!!! 03.08.03, 20:35 Ale Ty mówiłaś o przypieraniu do drzewa Jego :-))))) A jak On się będzie bronił? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 20:38 ka_27 napisał: > Ale Ty mówiłaś o przypieraniu do drzewa Jego :-))))) > A jak On się będzie bronił? :-P oj tam zaraz... Ty byś się bronił?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:28 ulalka napisała: > niee.. zasluzone wakacje, gruszeczku :)) Tylko uwazaj. Niektorym sie one przeciagaja... i przeciagaja... zasilek sie juz skonczyl, a one dalej trwaja... ze 17% tak ma;))). Tak BTW, kiedy obrona?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:33 planuje na wrzesien, ale co wyplanuje moj promotor i czy kiedykolwiek wroci z wakacji, to ja juz tego nie wiem :( heh... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:35 ulalka napisała: > planuje na wrzesien, ale co wyplanuje moj promotor i czy kiedykolwiek wroci z > wakacji, to ja juz tego nie wiem :( heh... trzymam kciuki! Ze na obronie sie duzo gada, to obowiazkowe jest po niej plukanie gardziolka, najlepiej w stolicy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: PUK PUK!!!! 03.08.03, 16:37 grooszek napisał: > ulalka napisała: > > > planuje na wrzesien, ale co wyplanuje moj promotor i czy kiedykolwiek wroc > i z > > wakacji, to ja juz tego nie wiem :( heh... > > trzymam kciuki! Ze na obronie sie duzo gada, to obowiazkowe jest po niej > plukanie gardziolka, najlepiej w stolicy;)) he he he.. stawie się niewątpliwie :))) i uregulujemy to, co się zaległym porobiło przez moje "mondre" pisanie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś