samanta1 21.12.01, 13:38 to propozycja dla wszystkich znanym nam forumowiczow...Kochani,Swieta coraz blizej...Co Wy na to? czy ktorys ma troche odwagi i oleju w glowie ,zeby zakonczyc to sfisiowane wyzywanie sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 13:41 topor to dumnie brzmi. tu chyba chodzi o lopatke :)) ale swoja droga juz to nudne sie robi i mogliby sie Panowie wyluzowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 13:41 Popieram słowa przedmówczyni! Wtem odezwie się kapusta... Co kapusta? Głowa pusta? Moi drodzy, po co kłótnie po co Wasze swary głupie wnet i tak zginiemy w zupie! To było Brzechwy, pewnie niedokładnie ale sens oddałam. P.S. Sam: Misiek jest bombastik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........Pomcia 21.12.01, 13:43 Hmmm...nadrobie! Nie moglam bidulka :( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........Pomcia 21.12.01, 13:45 doobra!:) zakopuje topor boire miotle i lopate bo u mnie zamiec! a od dzis wyzywac bede tylko sam siebie:) zaczynam : Anka1 you stupid woman!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........Anka 21.12.01, 13:49 taz to nie do Ciebie Anka bylo!Wyzywaj sie dziecko bo Cie rozerwie zlosc!To o tych dwoch kretynow chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 13:41 No i co do cholery...nie pogodzicie sie??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 13:44 Pomiedzy nami jest relacja wieprza i masarza! I to nie ja jestem wieprzem! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 13:44 .. i nie wykopywac :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 13:45 oki, ja ja juz nigdy nikogo, chyba, ze znowu zacznie mi sie prymitywnie i wulgarnie wtracac, wtedy pozaforumowo wiazanke wysle, Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Kitek nie jest dupkiem!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.01, 13:46 jeden madry wreszcie jest!!!!!!! kto nastepny? A moze nie obrodzilo latos w takowych???? Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 13:50 Kitek - mężczyzna z prostym kręgosłupem! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 13:53 a skad wiesz ze mezczyzna?:)))) sorry to ulzywania sobie cd.:))) juz nie bede! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ IP: *.*.*.* 21.12.01, 13:55 Ano nie wiem. A skąd wiadomo, że ja kobieta? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 13:56 bo tylko mezczyzni naprawde znaja sie na gotowaniu, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Miłe Panie, przecież wiecie, że to 21.12.01, 13:51 niemożliwe w przypadku tego .., Mario2 Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Miłe Panie, przecież wiecie, że to 21.12.01, 13:53 bez komentarz wszo lonowa! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re Samanta bierz skalpel 21.12.01, 13:59 inaczej sie nie pogodza !!! nic na sile wszystko mlotkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Re Samanta bierz skalpel 21.12.01, 14:01 Obawiam sie, że zgryzą skalpel i połkną... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 14:00 przecież mario nie ma nic do usunięcia ani wycięcia Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: ZAKOPAC WOJENNY TOPOR........ 21.12.01, 14:02 no to tobie sie cos wytnie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re juz mi sie znudzily 21.12.01, 14:06 te Wasze klotnie... chyba pojde studentow powyrzucac stad i owad:))) niech ida snieg odgarniac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Mario .Men IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 14:19 Moim zdaniem wydurniacie sie i nie jest to zadna klotnia ale czy nie widzicie ze to jest juz nudne!!!! Zachlastaliscie gownami cale forum a my musimy to wachac! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mario .Men-samanta 21.12.01, 14:24 Gość portalu: samanta napisał(a): > Moim zdaniem wydurniacie sie i nie jest to zadna klotnia ale czy nie widzicie z > e to jest juz nudne!!!! > Zachlastaliscie gownami cale forum a my musimy to wachac! A Ty co sie mnie czepiasz - on zawsze zaczyna z coraz gorszym gównem, ja tylko go zawsze wykańczam nerwowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Mario .Men-samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 14:30 Wiesz co men? To nie jest nawet odrobine zabawne co robicie! ja rozumiem raz kiedys z kims powalczyc ale to przypomina wojne miedzy przedszkolakami,ktore okladaja sie lopatkami do piaseczku. Mnie sie nie chce juz nawet zadnego watku tu zakladac bo i tak za piec minut spierdzieli na sam dol.Albo Ty lkasz za swoimi panienkami wypluwajac 100 watkow albo wspolnie z mario sie wyzywacie! Poproscie szefa gazety niech stworzy forum dla mena i mario,co? Odpowiedz Link Zgłoś