kochanica-francuza 14.12.07, 18:41 według niektórych www.toys4boys.pl/Babcie-Wyscigowe-item33.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Bardzo śmieszne - starość i niedołęstwo 14.12.07, 23:19 jak bardzo ludzie chamieją....tylko nieliczni mają klasę - reszta to prymitywy. Niech się śmieją .... nosił wilk razy kilka - ponieśli i wilka. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Bardzo śmieszne - starość i niedołęstwo 16.12.07, 02:08 kochanica-francuza napisała: > według niektórych > > www.toys4boys.pl/Babcie-Wyscigowe-item33.html Cóż, można się obrażać. Mój bliski amerykański przyjaciel z NJ, oczywiście gudłaj, ktory walczy z rakiem od kilkunastu lat, a liczy już sobie 86 wiosen z całą pewnością kupiłby sobie ten gadżet (nawet zaczynam się zastanawiać, czy aby mu tego nie wysłać pod choinkę). Jestem przekonany, że zrobiłby z tego jakąś myśl przewodnią śmiesznej imprezy. Uwielbiam go. Jako zwierzę aktorsko-broadwayowe nigdy nie przepuści okazji, aby wszystkich rozśmieszyć, a co najważniejsze - w kontekście swojej osoby. Opowiadał mi, że marzy o pewnym dowcipie. Niedługo umrze, więc będzie miał nagrobek. Najlepiej ze zdjęciem, wzruszającymi symbolami, gdzie będzie przychodzić zbolała rodzina, przyjaciele. Otóż, namawia swoją dwadzieścia lat młodszą żonę na takie małe, ukryte urządzenie na baterię z głośnikiem uruchamiane ładnie przystrojonym przyciskiem. Jeżeli ktoś przyciśnie by ten przystrojony guzik z głośnika dobywałby się grobowy i autentyczny głos mojego przyjaciela: "Fuck, let me out!" "Kurwa, wypuść mnie!" Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bardzo śmieszne - starość i niedołęstwo 16.12.07, 18:34 > > Cóż, można się obrażać. > Mój bliski amerykański przyjaciel z NJ, oczywiście gudłaj, ktory walczy z rakie > m > od kilkunastu lat, a liczy już sobie 86 wiosen z całą pewnością kupiłby sobie > ten gadżet Tak, tak. Jeden twój przyjaciel, a innymi klientami byłoby 200 młodych bezmózgów, nauczonych jak papugi, że gej jest OK, ale ze starych ludzi można drwić bezkarnie. Poza tym miałeś mi nie odpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm jak już gejom będzie dobrze, to 16.12.07, 21:05 obrońcy uciśnionych zajmą się ludźmi starszymi... może nawet za twojego życia... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Hipciu, ale skąd ta drwina? 16.12.07, 22:34 Czy jest ona wymierzona przeciwko gejom, czy ludziom starszym? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Aha, twoim zdaniem można wyśmiewać słabszych? nt 17.12.07, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm nie 17.12.07, 21:06 moim zdanie nawiedzeni obrońcy uciśnionych często robią więcej szkody niż pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nie 18.12.07, 20:10 hiperrealizm napisał: > moim zdanie nawiedzeni obrońcy uciśnionych często robią więcej > szkody niż pożytku. Masz rację, niemniej zapytam tradycyjnie: to do mnie osobiście było? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza zatem wsio w pariadkie 18.12.07, 21:43 czyli wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ja eto znaju 22.12.07, 20:21 maturę zdawałem z rosyjskiego. co prawda minęło kilka ładnych lat od tego czasu i wiele zapomniałem ale to jeszcze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ja eto znaju 23.12.07, 14:54 hiperrealizm napisał: > maturę zdawałem z rosyjskiego. O niech cię! Wyrazy uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Bardzo śmieszne - starość i niedołęstwo 16.12.07, 20:31 Fajne :)) Też kiedyś pomyslę o czymś w tym stylu. A poza trym przypomniał mi się jeden z najlepszych skeczy Monty pythona: o bandzie staruszek z parasolkami terroryzujących dzielnicę. Odpowiedz Link Zgłoś