samanta1 21.12.01, 20:59 kto sie przylaczy? rzuci dobre slowo albo dobije? A moze Dupek z listy gdzies jest w okolicy i chcialby sie troche poklocic,co? Ale kicha......:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aCh Re: Mam dola jak stodola.....:( IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.12.01, 21:01 witaj samanto coz ja zawsze jestem wierna towarzyszka dolow, cierpie na depresje permemntna i wcale mnie to nie cieszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:02 O Matko swieta a ta Twoja przypadlosc to zarazliwa aby nie jest ,he? Ja bym tak nie chciala na stale dolowac sie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Mam dola jak stodola.....:( IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.12.01, 21:08 no tak bo ja pewnie chce, rozkoszuje sie tym moim podlym stanem jak tylko mozna, pielegnuje go slucham odpowiedniej muzyczki, ktora poza krag mysli samobojczych niegdnie mnie nie prowadzi, przegladam stare listy i zastanawiam sie czemu ich juz nie ma...taaa..moge tak w nieskonczonosc :( spadam Odpowiedz Link Zgłoś
dreams Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:02 ja mam okropnego dola, nic mi sie nie chce nawet myslec o milosci, nawet marzyc! tak jakby swiat nagle stal sie jedna wielka pustka bez kolorow i barw. Ale to przejdzie za jakis czas! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:04 Moze by tak chlapnac cosik na te dolki bo to juz widze tor przeszkod sie robi.Hmm...a myslalam ,ze tylko ja mam taki zasrany dzien Odpowiedz Link Zgłoś
dreams Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:06 wlasnie ide po dobre winko i zaraz sie zrobi cieplej przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:08 Antaleczek caly przytocz aniele..Tylko duza ilosc moze dzisiaj mi pomoc:( Odpowiedz Link Zgłoś
dreams Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:10 Prosze Cie bardzo wszystko dla Ciebie! A coz tak zle wplynelo na Twe samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:12 A kto by to kuwa zliczyl..wielez tego,wiele... Teraz ja zmienie nick na Skarga a Ty Rozpacz i bedzie z nas para jak z samowara..Masz aniolku to winko? Odpowiedz Link Zgłoś
dreams Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:15 mam skarbenku, leje sie prosto w Twoja strone Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:16 ino klawiatury Ty mnie nie zalej ! :) A slodkie czy wytrawne,bo kwasu to jakos mam dosyc dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
dreams Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:21 moze byc polslodkie ja strzele sobie teraz drinka pa Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:25 Winko... winko! Stoi nie ruszone! Zaraz odkorkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:28 Pomcia!milo cie widziec!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:30 samanta1 napisał(a): > Pomcia!milo cie widziec!!!:))))))) pomcia to od pompowania winska ? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 21:36 Oj Macius..ales Ty glupol... Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 22:13 ty, tylko nie glupol, dewtka zgorzkniala Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 22:19 macius,co z tym pojedynkiem ? Znowu sie boisz?:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 22:21 samanta1 napisał(a): > macius,co z tym pojedynkiem ? Znowu sie boisz?:( za 15,20 minut, msze podlaczyc komputer dzieciaka, moj pada na flashu, a do tego czasu nastroje sie tu faktycznie puchy dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 22:22 A podlaczaj sie...Dlaczego kartki mi na swieta nie przyslales co? ladnie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 22:24 samanta1 napisał(a): > A podlaczaj sie...Dlaczego kartki mi na swieta nie przyslales co? ladnie tak? szukam, z Cielatkiem, nietak latwo Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 22:26 Zle sie starasz! W koncu swieta Cie zastana przy tym szukaniu! A tak w ogole to miales cos tam przy kompie robic! Nie bede zbyt dlugo dzisiaj siedziala,japa mi sie cosik drze Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 22:27 co masz na mysli japa ? - to co ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Mam dola jak stodola.....:( 21.12.01, 22:32 Ej,Macius.....mordka! Znaczy sie ziewam jak krokodyl!;:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Mam dola jak stodola.....:( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 23:08 poszłaś już ? papuga siem melduje..... Odpowiedz Link Zgłoś