grooszek 08.08.03, 10:04 Wszyscy zakladaja watki do osob, to i ja moge, no nie:)) Wczoraj pobilem Twoje najlepsze osiagniecie w dziedzinie lamanie netykiety, hehehehe. Teraz Ty mow mi mistrzu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: Tygrys!! 08.08.03, 10:11 ale wszyscy zakaldaja dla osob plci przeciwnej, a ty jak zwykle sie z pedalstwem wychylasz:))) (bez urazy) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tygrys!! 08.08.03, 10:16 emperor napisał: > ale wszyscy zakaldaja dla osob plci przeciwnej, a ty jak zwykle sie z > pedalstwem wychylasz:))) > > (bez urazy) ;) > Twoje teksty tak mnie kreca,ze o zmianie orientacji myslec zaczynam... zreszta tygrys to taki dziwny, bo bez tego podobno tam jest;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Tygrys!! 08.08.03, 10:22 aaaa, fakt, sorki, zapomnialem ze to tygrys;))) grooszek napisał: > > > Twoje teksty tak mnie kreca,ze o zmianie orientacji myslec zaczynam... zreszta > tygrys to taki dziwny, bo bez tego podobno tam jest;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrys!! 08.08.03, 10:34 ja Was tu zara kurwa obu poukładam!!! a Szaki mi pomoże!;PP Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tygrys!! 08.08.03, 10:36 aha, juz niose pomoc stancie wszyscy pod sciana, ja pojde po waz ogrodowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tygrys!! 08.08.03, 10:39 tygrysek_ napisał: > ja Was tu zara kurwa obu poukładam!!! > > a Szaki mi pomoże!;PP Tygrys, puzzle sobie mozesz poukladac:)) I nie bluzgaj mi tu, bo to mnie wczoraj zablokowali:))) Odpowiedz Link Zgłoś