Dodaj do ulubionych

witojcie,znowu jezdem:)

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 23:55
znowu jestem ....:) Poprawilam kondyche i jestem...a co!:)
Obserwuj wątek
    • ka_27 witojcie,znowu jezdem:) 16.08.03, 23:58
      żeglujże Samanto, żeglujże, ale do właściwego portu zawsze zajrzyj :-)))

Witaj! :-)
      Willkomen!
      • Gość: bizon Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.net81-67-44.noos.fr 17.08.03, 00:10
        Kiedys Samanta przemila
        z wakacji sobie wrocila
        i moze nawet by chciala
        wrocic skad przyjechala
        ale sie rozmyslila.
        Witaj Samanta :-))))
        I dobranoc.
        Bizon
        • Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 00:13
          limeryczek na powitanie? jakie to mile!dziiendobrywieczor Biziu:)))pewnie,ze
          chcetnie wrocilabym w gory!!!
    • t.king Re: witojcie,znowu jezdem:) 17.08.03, 00:12
      Gość portalu: samanta napisał(a):

> znowu jestem ....:) Poprawilam kondyche i jestem...a co!:)

w tych górach to nawet byłoby fajnie gdyby nie było ciągle pod góre
      • Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 00:31
        Ale za to zawsze pozniej jest z gorki:) Zreszta warto bylo pojechac i chocby
        zobaczyc zlot bikerow w Szklarskiej.To bylo cos,ho,ho!:)))
        • t.king Re: witojcie,znowu jezdem:) 17.08.03, 00:37

> Ale za to zawsze pozniej jest z gorki:) Zreszta warto bylo pojechac i chocby
          > zobaczyc zlot bikerow w Szklarskiej.To bylo cos,ho,ho!:)))

ale z górki to już tylko na pazurki
          • Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 00:40
            Zlot bikerów?pomarzcie sobie,na razie jedyne biki jakie się tam pojawiają to
            hulajnogi.
            • Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.08.03, 00:42
              Gość portalu: leziox napisał(a):

> Zlot bikerów?pomarzcie sobie,na razie jedyne biki jakie się tam pojawiają to
              > hulajnogi.
              Nie nadymaj się bo pękniesz.
            • Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 00:43
              Tak?No to jak bede miala gotowe to wysle ci fotki...zdziwisz sie moj drogi,oj
              zdziwisz! Twoich ukochanych motorkow widzialam chyba z 6 i to w roznych
              kolorach,o!
              • Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 00:49
                haha,znowu serdecznie się zaśmiałem,widząc tutaj tego hamerykańskiego
                barana,liżącego dupę dla ciemnoskórych.Gdzie byłeś parszywcu tak długo?znowu
                pozwoliłeś się tak długo jebać?
                • Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 00:50
                  Ups?czyzbym cos przeoczyla na Ft?Jakas wojna czy cóś?
                  • Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 00:52
                    Nic nie przeoczyłaś,haha to taki etatowy śmierdziel z hameryki,pokazujący się
                    tutaj tylko wtedy,gdy nie zeżarł właściwej porcji psychotropów,przepisanych
                    przez lekarza.Krótko mówiąc,takii pospolity gnojek.
                • Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.08.03, 00:52
                  Wzdymaj się dalej...
                  • Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 01:03
                    Masz jakieś problemy z odprowadzaniem gazów,pastuszku,skoro życzysz innym tego
                    samego,czym się sam wzdymasz?
                    Ot,pęcznieje i pęcznieje,haha,aż pęknie jak wawelski smok,tyle że w
                    przeciwieństwie do smoka wawelskiego,nikt o haha nie wspomni już w tydzień po
                    pęknięciu.Ah,bardzo cię mile ludzie wspominają na czacie,śmiejąc się w głos na
                    samo o tobie wspomnienie.No ale jak może być inaczej.Ot,hahaha!
                    • Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.08.03, 01:08
                      Wiesz kto to napisał:
                      > Zlot bikerów?pomarzcie sobie,na razie jedyne biki jakie się tam pojawiają to
                      hulajnogi.
                      Ty naprawdę masz duże problemy. Nawet rodakom w kraju wypominasz ich
                      niedostatki. Ty tylko przez przypadek masz ludzką powłokę.
                      • Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 23:16
                        Trzeba mnie znać żeby rozumieć o co mnie chodzi.
                        Ty akurat do takich elementów nie należysz i znowu muszę jak zwykle zaśmiać się
                        żałośnie:hyhy,haha!
                        • Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.mad.east.verizon.net 18.08.03, 02:41

> Trzeba mnie znać żeby rozumieć o co mnie chodzi.
                          W jakimkolwiek słowie pisanym nie trzeba osobiście znać autora żeby go
                          zrozumieć.

> Ty akurat do takich elementów nie należysz i znowu muszę jak zwykle zaśmiać
                          się
                          >
                          > żałośnie:hyhy,haha!
                          Muszę potwierdzić tylko, że nie należę do tych elementów, które Ty sobą
                          reprezentujesz. Bo tacy jak Ty są powodem dowcipów o głupich Polakach.
                          • Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 18.08.03, 15:43
                            Akurat ja nie wyjechałem za wielki staw do hameryki,aby robić z siebie
                            pośmiewisko.Tacy hemigranci jak ty stanowią podstawę do układania o nich
                            dowcipów,polish jokes itd.
                            Ale nic dziwnego,wystarczy obrać sobie nick haha i już można rechotać do
                            upadłego.Z haha,hehehe.
                            • Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.nwrk.east.verizon.net 19.08.03, 05:21
                              Na świecie jest parę fajnych rzeczy ale z Tobą można tylko o chlaniu i rzyganiu.
                              • Gość: samanta drogie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 11:17
                                Wielokrotnie juz mowiono o tym na Ft zeby nie oceniac czlowieka na podstawie
                                wpisow tutaj.Nie jestes chyba juz dzieckiem ,masz chyba rowniez wyobraznie i
                                powinienes(nnas) wiedziec ,ze ludzie roznie sie tu kreuja .Zrozum osiolku
                                krotkowzroczny ,ze wypisujesz o leziaku takie bzdury ,ze nawet smiac sie z tego
                                nie chce. Chyba ,ze po prostu masz ochote ponap...sie z kims na FT,aczkolwiek
                                nie wiedzialam ,ze ta przypadlosc jest zarazliwa. Na twoim miejscu
                                powiedzialabym ladnie przepraszam i podwinela ogonek pod siebie.Amen.
                                • Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 19.08.03, 17:18
                                  Nie tłumacz pętakowi z hameryki,bo on niczego nie rozumie,tak samo,jak jego
                                  obecni władcy.Zamiast się po prostu odpierdolić,czepia się wsza jak rzep psiego
                                  ogona,mimo że jest tutaj już dawno persona non grata czego jego mały móżdżek
                                  w żaden sposób nie jest w stanie pojąć.
                                  • grooszek Re: drogie ha ha... 19.08.03, 17:23
                                    Leziox, to baba jest - taka wersja "upierdliwa". W dyskusji z nia zawsze masz
                                    przedostatnie zdanie - bo cokolwiek powiesz bedzie dla niej powodem do
                                    komentarza lub klotni. (H)aha, teraz pewnie napisze, ze sie z nikim nie chce
                                    klocic. Zreszta to pryszcz w porownaniu do bzdur, ktore wypisuje na innych
                                    forach. Jak tu nie kochac "rodakow" ktorzy spierdolili za wielka wode, aby tam
                                    stac sie znawcami od spraw ojczyzny i "prawdziwymi patriotami" ? ...
                                    • Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 19.08.03, 17:26
                                      haha ustawicznie podaje się za faceta,chociaż i ja wcześniej uważałem toto
                                      za kobietę.Na czacie w każdym razie jest ustawicznie wyśmiewane więc pewnie
                                      włóczy się po innych forach z nadzieją/płonną/że toto ktoś jeszcze potraktuje
                                      poważnie.Co zrobić,hameryka niejednemu wyssała móżdżek z szarych komórek.
                                      • grooszek Re: drogie ha ha... 19.08.03, 17:31
                                        Chyba na aktualnosciach toto czytywalem - tam wyraznie pamietam kobiete:).
                                        hmmmm, sezon ogorkowy to moze sprobujmy rozszyfrowac zagadke?;)
                                        • Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 19.08.03, 17:34
                                          Można pobawić się w detektywa,hehe,może być radośnie i wtedy chórem się
                                          zaśmiejemy:hahahaha!
                                          • grooszek Re: drogie ha ha... 19.08.03, 17:39

> Można pobawić się w detektywa,hehe,może być radośnie i wtedy chórem się
                                            > zaśmiejemy:hahahaha!

Albo poczekajmy az toto wyjdzie z pracy i moze nam odpowie:). W koncu musimy
                                            uszanowac ze toto pisze do Nas z (ha)ha-meryki, gdzie czas inaczej niz w Naszej
                                            syfiastej europie plynie...
                                            • Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 19.08.03, 17:52
                                              No tak,to może poczekajmy,a na razie można by było pogratulować w tym miejscu
                                              dla Samci nowej kondycji i energii zdobytej wśród gór,górników,eee,no,górali
                                              oraz na zlotach hulajnóg w butelkowym zrębie...
                                              • Gość: samanta Re: drogie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 21:19
                                                leziak!jesli gold wingi ,harleje i hondy to hulajnogi,to ja juz kurwa nie wiem
                                                co dla ciebie jest motorem
                                                • Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 20.08.03, 00:03
                                                  Hehehe,no co,popodpuszcać nie można maupki deko?Można.Nawet haha sie złapało na
                                                  haczyk,hyhyhy!
                                                  • Gość: samanta Re: drogie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:11
                                                    Ty mnie tu nie podpuszczaj bo ja ciagle pod wrazeniem tej ilosci maszyn jakie
                                                    widzialam na paradzie .Kurna,to bylo niesamowite...setki motorkow .Nie wiem ile
                                                    ich moglo byc,ale jechali,jechali i jechali.....wszystko ciezkie
                                                    motocykle ,poczawszy od takich zabytkowych az do tych najnowszych .Na widok
                                                    harlejow slina ciekla mi z fafli(wiesz ,ze mam do nich slabosc a raczej do tej
                                                    oprawy;),ty pewnie slinilbys sie na widok gold wingow.Obejrzalam sobie z bliska
                                                    te cacka...Kurcze,komfort prawie jak w aucie,szok:)
                                                  • Gość: samanta Re: drogie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:13
                                                    a haha pewnie sie slini na twoj widok tylko pewnie sierota nie wie jak cie
                                                    zagadac i prowokuje.Wiesz,to cos w stylu jak ciagniecie w szkole dziewczynek za
                                                    warkocze :)
                                                  • Gość: leziox Re: tanie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 20.08.03, 00:49
                                                    Byłem ostatnio na zlocie w Hamburgu,zjechało sie około 15.000 bikerów,więc to
                                                    dopiero był tłok prawdziwy,hehehe.W niczym nie umniejszam zasług Butelkowej
                                                    Zaręby,sam śmigałem kiedyś grzecznie na zloty i też mi się podobało,skala inna
                                                    ale swojska,no ale było miło.
                                                  • Gość: samanta Re: tanie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 08:41
                                                    A teraz nie jezdzisz???Kurde,ja bym tam jezdzila,fajna atmosferka..:)))

> Byłem ostatnio na zlocie w Hamburgu,zjechało sie około 15.000 bikerów,więc to
                                                    > dopiero był tłok prawdziwy,hehehe.W niczym nie umniejszam zasług Butelkowej
                                                    > Zaręby,sam śmigałem kiedyś grzecznie na zloty i też mi się podobało,skala
                                                    inna
                                                    > ale swojska,no ale było miło.
                                • Gość: haha Re: Samanta IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.08.03, 05:34
                                  Samanto sama sobie przeczysz. Piszesz żeby nie oceniać człowieka na podstawie
                                  na wpisów na FT i zaraz w następnym zdaniu nazywasz mnie "osiołkiem
                                  krótkowzrocznym". Daruj sobie ten mentorski ton, który w tym przypadku jest
                                  pustosłowiem. Gdzie byłaś jak Leziox oceniał mnie na podstawie moich wpisów?
                                  Napisałaś: "wypisujesz o leziaku takie bzdury, że nawet smiac sie z tego nie
                                  chce". Dla Twojej informacji to On do mnie pisal takie bzdury jakich w życiu
                                  nie czytałem. To było tak głupie i nie na temat, że nawet trudno to nazwać
                                  dowcipem.
                                  • Gość: leziox Re: Samanta IP: *.ipt.aol.com 20.08.03, 06:32
                                    Zaczęło się od twoich wpisów oceniających mnie,sklerotyczny hamerykaninie,więc
                                    bądź łaskaw odtelepać się od Samanty oraz innych ludzi,których nie znasz,
                                    a którzy słusznie wytykają ci brak racji.
                                    Zresztą jakakolwiek gadanina z tobą naprawdę nie ma sensu,a twój upierdliwy
                                    bełkot przypomina odgłosy odbytnicy,warczącej po grochówce.
                                    • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 08:47
                                      Nie mam moze idealnej pamieci ale pamietam ,ze to ty haha przssales(las) sie do
                                      leziaka i o ile mnie pamiec nie zawodzi to nawet probowales(las) go zwabic na
                                      czat .Wiec co?jestes facetem i preferujesz wlasna plec czy tez jestes kobitka i
                                      konskie zaloty? daj se juz czlowieku siana bo czepiasz sie jak stara panna .Co
                                      cie obchodzi co pisze Leziak? Jesat demokracja i ma do tego prawo,ty mozesz
                                      najwyzej nie czytac,o! Nie przybieram mentorskiego tonu a staram sie byc
                                      grzeczna ,wiec docen to i nie krytykuj .Swoja droga to krytykanctwo masz chyba
                                      we krwi.nie daj boze znac takiego malkontenta w realu,brrrrrrr......
                                      • kitek1 schowala sie samantka, za lenoxika............ 20.08.03, 08:50
                                        i sobie warczy,
                                        na dzien dobry:)
                                        • Gość: leziox Re: schowala sie samantka, za lenoxika........... IP: *.arcor-ip.net 20.08.03, 11:46
                                          Wcale się nie schowała tylko Kituś kitujesz i jak widzę,nie czytasz po kolei
                                          ale chyba od końca.No coż,dlaczego mnie to nie zaskoczyło?
                                          • Gość: samanta widzisz Kitek... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 18:08
                                            u leziaka przynajmniej jest sie za czym schowac, czego nie mozna powiedziec o
                                            twoich pleckach nieboraczku,he,he
                                            • kitek1 nie moja wina, ze ty taka wielka samantko......... 20.08.03, 19:14
                                              oczywiscie,
                                              nie o parametrach mentalnych,
                                              mowie:(
                                              • Gość: samanta Re: nie moja wina, ze ty taka wielka samantko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 22:47
                                                wielka to ja ino duchem jestem Kitus,ale za swoje watle gabaryty mozesz nature
                                                jeno obwiniac:-P
                                                • kitek1 masz racje samantko............. 21.08.03, 07:57
                                                  za twoje gabaryty,
                                                  ja tez nie odpowiadam:)
                                      • Gość: haha Masz racje Samanto IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.08.03, 04:56
                                        Ja też się cieszę, że nie znam Cię osobiście.
                                    • Gość: haha Re: Samanta IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.08.03, 05:05

> Zaczęło się od twoich wpisów oceniających mnie,sklerotyczny
                                      hamerykaninie,więc
                                      > bądź łaskaw odtelepać się od Samanty oraz innych ludzi,których nie znasz,
                                      > a którzy słusznie wytykają ci brak racji.
                                      > Zresztą jakakolwiek gadanina z tobą naprawdę nie ma sensu,a twój upierdliwy
                                      > bełkot przypomina odgłosy odbytnicy,warczącej po grochówce.

Wytknąłem Ci glupotę na poziomie niektórych polskich polityków. Chodziło o
                                      wyjazdy bezwizowe Polaków do Stanów. Nie będę wymieniał nazwisk tych polityków
                                      ale zainteresowani już znają skutki tych działań. Teraz Polacy będą mieli
                                      dodatkowe "udogodnienia" przy ubieganiu się o wizę amerykańską. Tak samo oni
                                      jak i Ty nie chcą słuchać o powodach nie stosowania ruchu bezwizowego w
                                      stosunku do Polski. W którym momencie według Ciebie "nie miałem racji"?
                                      • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 11:00
                                        domyslam sie ,ze to do lezioxa bylo,ale ...Kiedy ostatnio haha bylo w Polsce?
                                        Powiedz haha ile kosztuje bochenek chcleba? Bilet na tramwaj? Kilogram
                                        kielbasy? O czym ty wogole ludziku dyskutujesz?Jest tu takie forum dla takich
                                        jak ty, co to siedza od lat za granica i kurwsko madrze dyskutuja o kraju w
                                        zasadzie zupelnie juz go nie znajac.Odczep sie wiec od leziaka bo on
                                        przynajmniej wie ile kosztuje tu wodka i zakaski ,ktorymi pozniej rzyga.Howgh!
                                        A Ty Kitus nie martw sie o moje gabaryty.Po wakacjach wygladam jak 20-ka ,od
                                        tylu tylko niestety,he,he;)
                                        • kitek1 teraz technika seksualna, tak poszla do przodu.... 21.08.03, 17:32
                                          ze nawet,
                                          przodu za bardzo nie potrzeba,
                                          no chyba ze ktos obsliniwiac,
                                          bardzo sie lubi:(
                                          • Gość: samanta Re: teraz technika seksualna, tak poszla do przod IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 19:19
                                            po pierwsze ty chyba nawet sam nie wiesz co chciales powiedziec a po drugie
                                            wlasnie przez ten przod tak mnie ciagle scigasz .Wiec przestan sie slinic juz
                                            Kitek bo i tak nic z tego...za chudy w pleckach jestes:(
                                            • kitek1 nie martw sie, samantko............. 21.08.03, 21:45
                                              im kot chudszy,
                                              tym ogon twardszy,
                                              jezeli wiesz,
                                              o czym mowie,
                                              jak mowi nasza koleznka randyjka:)
                                              • Gość: samanta Re: nie martw sie, samantko............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:41
                                                bleeeeeeeeeee,przestan bo rzygne zaraz...:(((((((((
                                                • kitek1 to sobie, zatkaj buzie..................... 21.08.03, 22:50
                                                  fiutkiem,
                                                  chyba jeszcze cos masz,
                                                  z tamtej kolekcji:)
                                                  • Gość: samanta Re: to sobie, zatkaj buzie..................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:53
                                                    Znajdz sobie jakas babe kitek bo najwyrazniej sperma na mozg ci pada .
                                                  • kitek1 a po cholere baba, czlowiekowi.................... 21.08.03, 22:55
                                                    jak tu taka smieszna.
                                                    samantka jest:)
                                                  • Gość: samanta Re: a po cholere baba, czlowiekowi............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:57
                                                    zastepujesz sex internetem i takie pozniej sa wlasnie efekty ,ze ci
                                                    odpierdala.Wyrazy wspolczucia dla twojego otoczenia.Amen
                                                  • kitek1 a ty wiesz, co to "amen" znaczy............... 21.08.03, 23:08
                                                    bo z kontekstu wynika,
                                                    jakbys i w tej dziedzinie,
                                                    za bardzo wyedukowana,
                                                    nie byla:(
                                                  • missing.link Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. 21.08.03, 23:47
                                                    przecinki.. o, masz je na całym ciele i zapełniasz nimi boki, teraz już nie ma
                                                    wyjścia i musisz się z nich wytłumaczyć
                                                  • Gość: leziox Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. IP: *.arcor-ip.net 22.08.03, 00:50
                                                    Wytykać to sobie możesz tam gdzie jesteś,akurat w sensie bezwizowego ruchu do
                                                    stanów miałem rację.To że tobie się udało wyżebrać wizę,nie znaczy iż większość
                                                    naszych rodaków ma zaraz zamiar lecąc do stanów zostawać tam na czarno.Tylko
                                                    chcą ci ludzie po prostu zostawić swoją kasę u hamerykanów i potem wracać z
                                                    powrotem.
                                                    Tak tak,haha,wyobraź sobie że mamy już zamożnych Polaków.I ci zamożni wcale nie
                                                    kradli tylko uczciwie pracowali w kraju.I jak USA nie chce ich pieniędzy,to po
                                                    prostu pieprzmy USA.Jest na świecie tyle ładniejszych miejsc,gdzie chcą nas z
                                                    naszymi pieniędzmi.Głównie o to chodziło.
                                                    A że USA mnie nie chce?No to nie,lecę do Meksyku i tam zostawiam te parę
                                                    tysięcy dolków.
                                                    Polski potencjał narodowy przestał być siłą niedocenianą,a że koleś bush tego
                                                    nie zauważa,no to jego problem.Jak nie on to zauważy to ktoś rozsądniejszy co
                                                    przyjdzie po nim.W końcu trzeba skądś brać kasę na zbrojenia.A nakręcanie
                                                    inflacji to zły wybór.
                                                    Zresztą jak powiedziałem,jak nas nie chcą to trzeba oszczać to po prostu.Europa
                                                    jest bliżej i też tam można wydać pieniądze.
                                                    A twoje pokręcone teorie haha na temat wredoty Polaków co to chcą zaraz po
                                                    przylocie zostawać w brudnych i syfiastych stanach,to bzdury i w żaden sposób
                                                    nie można tego inaczej nazwać.Ci Polacy...A gdzie ty się urodziłeś skurwielu,że
                                                    tak teraz szczekasz na Polaków?Na Antarktydzie?Bałwan jesteś i nic więcej.
                                                    A Kituś znowu nie wziął psychotropów i usiłuje być bezczelny.
                                                    Zachowujesz sie kicia jak kutas...

• Gość: haha Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. IP: *.nwrk.east.verizon.net 22.08.03, 04:36

> Wytykać to sobie możesz tam gdzie jesteś,akurat w sensie bezwizowego ruchu do
                                                    > stanów miałem rację.
                                                    Na czym ta Twoja racja polega? Proszę o konkretne rzeczy. Jakie przepisy i kto
                                                    im podlega? Te swoje bzdury wsadź tam skąd je wziąłeś.
                                                  • Gość: leziox Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 00:32
                                                    A sobie proś.Słuchaj,matolico,tu nie chodzi już o jakiekolwiek wyjaśnienia,bo
                                                    nie muszę ci czegokolwiek wyjaśniać.Wystarczająco długo pracowałaś kobietko na
                                                    opinię osiołka i miejsce w oślim rzędzie przyznają ci wdzięczni ludzi z
                                                    rozkoszą.
                                                    Bezsensem jest dyskutowanie z tobą,bezsensem odpowiadanie na jakiekolwiek
                                                    durnowate posty z hameryki.Skoro nie potrafisz zrozumieć tego co ci się mówi,to
                                                    trudno.Nie twoja wina że wyposażona zostałaś w mały mózg.
                                                    A co do twojego włażenia z butami w dyskusje nie związane z tobą,no to wiadomo-
                                                    pluj świni w oczy a ona mówi że deszcz pada.Smacznego!
                                                  • kitek1 lenoxik, chamem byl i takim pozostanie.......... 23.08.03, 00:45
                                                    wiec sie hahaszka,
                                                    nie przejmuj:)
                                                  • missing.link Re: lenoxik, chamem byl i takim pozostanie....... 23.08.03, 00:52
                                                    O, Kitek! MISTRZ INTERPUNKCJI we własnej osobie!
                                                  • Gość: leziox Re: walić kitka IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 00:54
                                                    Lepiej być chamem niż posiadać w małej główeczce takiego pierdolca jaki posiada
                                                    nasz mały kitek,forumowe zwierzątko śmieszniejsze od świnki morskiej,używanej
                                                    w laboratoriach chemicznych do kontrolnego wpierdalania psychotropów.
                                                    Nie nazwę kitka wielką świnią,nie chcąc obrażać naszych dzielnych
                                                    dostarczycielek szynki,nocujących w chlewach.
                                                  • Gość: samanta Re: walić kitka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 08:31
                                                    No lezio...tu przesadziles juz troche!!!!jakim prawem ublizasz swince
                                                    morskiej ,ktora nota bene jest inteligentnym zwierzatkiem? ja sobie wypraszam
                                                    takie porownania!
                                                    Podpisano:obronczyni swinek morskich.
                                                  • Gość: Doktorze Kitek... Re: lenoxik, chamem byl i takim pozostanie....... IP: *.mad.east.verizon.net 23.08.03, 17:07
                                                    Czy nie można udzielić pomocy pewnemu człowiekowi występującemu pod pseudonimem
                                                    Leziox. Cierpi on na rzadką i niebezpieczną chorobę pod nazwa lezioxoza
                                                    vulgaris. Ostatnio jego stan bardzo się pogorszył. Ma bardzo wysoki poziom
                                                    agresji, zgrzyta zębami i toczy pianę z pyska. Mam nadzieję, że współczesna
                                                    medycyna dysponuje odpowiednimi środkami, które mogą przynieść ulgę temu
                                                    osobnikowi. I proszę się nie przejmować skutkami ubocznymi wzmiankowanego
                                                    specyfiku. Jeżeli po jego zastosowaniu pacjent będzie miał głupkowaty uśmieszek
                                                    i bełkotał bez sensu to w tym przypadku jest to bez znaczenia.

Z góry dziękuje za wszelką pomoc
                                                    haha

PS. Jak mawia pewien młody człowiek: ".... i koniecznie niech to będzie w
                                                    zastrzyku".
                                                  • Gość: haha Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. IP: *.mad.east.verizon.net 23.08.03, 16:52

> A sobie proś.Słuchaj,matolico,tu nie chodzi już o jakiekolwiek wyjaśnienia,bo
                                                    > nie muszę ci czegokolwiek wyjaśniać.

W ramach pomocy niepełnosprawnemu umysłowo Lezioxowi cytat z obowiązujących
                                                    przepisów. Nie mam zamiaru tego tłumaczyć bo niezależnie od używanego języka i
                                                    tak nic do niego nie dociera.

Visa Waiver Program - How a Country Qualifies
                                                    How does a country qualify for Visa Waiver Program (VWP) participation?

The Visa Waiver Program (VWP) enables citizens of certain countries to travel
                                                    to the United States for tourism or business for 90 days or less without
                                                    obtaining a visa. Not all countries participate in the VWP. There are a number
                                                    of requirements which must be met, as explained below, for a country to be
                                                    considered for the Visa Waiver Program.

Refusal rate

In order to qualify for VWP participation, the nonimmigrant visitor ("B-1/B-2"
                                                    visa category) refusal rate for nationals of a country who have applied at a
                                                    U.S. Embassy or Consulate in that country must average less than 3% for the
                                                    previous fiscal year.

Once a country meets the refusal rate criteria, a number of other factors must
                                                    be evaluated before a decision on VWP nomination can be made:

Reciprocity

VWP candidate countries must provide reciprocal visa-free travel for U.S.
                                                    citizens.
                                                    Passport security

A country must have a machine readable passport (MRP) program in place in order
                                                    to qualify for VWP participation.
                                                    In addition, VWP candidate countries must demonstrate that adequate safeguards
                                                    against fraudulent use of their passports are in place, including proper
                                                    storage of blank passports and sufficient screening of passport applicants.
                                                    Consideration will also be given to the ease with which host country
                                                    citizenship can be obtained.
                                                    Political and economic stability

Countries under consideration for VWP participation must be sufficiently stable
                                                    to ensure that conditions which could affect VWP qualifying criteria (such as
                                                    overstay rates in the U.S.) are not likely to change dramatically in the
                                                    future.
                                                    Border controls

VWP candidate countries must demonstrate that effective border controls are in
                                                    place for all territory under their control.
                                                    Factors taken into consideration include the thoroughness and consistency of
                                                    entry checks as well as the extent to which the country's territory is used as
                                                    a transit point for alien smugglers.
                                                    Law-enforcement cooperation

The degree to which host country law enforcement agencies cooperate with U.S.
                                                    counterparts as well as international entities such as Interpol will be
                                                    considered.
                                                    The Attorney General, in consultation with the Secretary of State, must
                                                    evaluate the nominee country's interest in enforcement of U.S. immigration
                                                    laws, and the existence and effectiveness of extradition agreements with the
                                                    U.S., including extradition of its own nationals who violate US laws.
                                                    The Attorney General must submit a report to Congress on the country's
                                                    qualification for designation that includes an explanation of a favorable
                                                    determination.
                                                    Security concerns

Any security concerns that could be raised by a country's admission into the
                                                    VWP program will be considered.
                                                    Is there a probationary program for VWP entry?

No. The probationary status entry program, designed for countries with a
                                                    refusal rate of less than 3.5 percent but more than 2 percent, was eliminated
                                                    by the new immigration legislation signed into law in September 1996.
                                                    Therefore, no more countries may be admitted in probationary status.
                                                    How does the nomination process work?

The nomination process is based on a 1997 protocol established between the
                                                    Departments of State and Justice. Under this protocol, the State Department
                                                    initiates the process by advising the Department of Justice of its intent to
                                                    nominate a country for consideration for inclusion in the VWP.
                                                    The Department of State may only nominate a country once it determines that
                                                    each the first three qualifications listed above (including refusal rate below
                                                    3%, reciprocal treatment for American citizens, and machine readable passport
                                                    program in place) have been met. If all three of these criteria have not been
                                                    met, or if the Department of State believes that deficiencies in the other
                                                    qualification areas are significant, the Department will not nominate a
                                                    country.
                                                    Once the Department of State has advised the Department of Justice of its
                                                    intent to nominate a country, an interagency team reviews the nomination,
                                                    focusing on the impact inclusion of the country in VWP would have on law
                                                    enforcement, national security, and immigration control. If no clearly
                                                    disqualifying objections are raised during this prenomination review, the
                                                    Secretary of State submits a formal written nomination to the Attorney General.
                                                    After a country is formally nominated, BCIS leads a site team of
                                                    representatives from interested agencies to visit the nominated country. The
                                                    team reviews the nominee country’s political, social, and economic condition;
                                                    the security of its passport and national identity documents; its border
                                                    controls, immigration and nationality laws, and law enforcement policies and
                                                    practices; and other matters that nay be of law enforcement, immigration, or
                                                    national security concern. Based on the prenomination review and site visit,
                                                    the interagency working group submits a recommendation to the Attorney General,
                                                    who then makes the ultimate decision on VWP participation.
                                                  • Gość: leziox Re: nie śliń się IP: *.ipt.aol.com 23.08.03, 17:28
                                                    Nie śliń się haha i nie błagaj tzw.dr.kitka o pomoc dla mnie,zajmij się lepiej
                                                    pomocą dla siebie.Bo ta jest ci coraz bardziej potrzebna,rozpływać się
                                                    zaczynasz w grafomanii drogie dziecko.
                                                  • Gość: samanta Re: nie śliń się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 17:53
                                                    daj spokoj leziak,toz to kolezanka kitka wiec nie wymagaj zbyt wiele he,he
                                                  • Gość: leziox Re: nie śliń się IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 18:02
                                                    No tak i równy poziom umysłowy,szczątkowa inteligencja oraz moralizatorstwo.
                                                    Może by ich tak połączyć w parę?
                                                    Ot,mutanciki by wyszły...
                                                  • Gość: samanta Re: nie śliń się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 18:53
                                                    chcesz zlikwidowac niz demograficzny zaludniajac kraj potworkami? A gdzie twoj
                                                    humanitaryzm w morde jeza????
                                                  • Gość: leziox Re: nie śliń się IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 22:07
                                                    Toż nieja będę tenkraj zaludniał w końcu,a potworki się przydadzą.Zagraniczni
                                                    myśliwi będą przyjeżdżać z całego świata,żeby móc deko do mini-godzilli z
                                                    kałasza ponapierdalać.
                                                  • Gość: samanta Re: nie śliń się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 23:41
                                                    Ok,ale ja za to nie zamierzam ponosic odpowiedzialnosci ! zakladaj wiec kolo
                                                    mysliwskie a oni niech sie rozmnazaja
                                                  • Gość: haha 3515 IP: *.mad.east.verizon.net 24.08.03, 01:48

> Nie śliń się haha i nie błagaj tzw.dr.kitka o pomoc dla mnie,zajmij się
                                                    lepiej
                                                    > pomocą dla siebie.Bo ta jest ci coraz bardziej potrzebna,rozpływać się
                                                    > zaczynasz w grafomanii drogie dziecko.

Ty jak zwykle nie na temat. Ale jeżeli chcesz to Twój obecny wspólczynnik
                                                    grafomanii wynosi 3515.
                                                    Gdybyś zamiast pisania tych bzdur na forum zajął się jakąś edukacją to być może
                                                    nie musiałbyś już nosić tych woreczków dla Niemca.
                                                  • Gość: samanta analiza psychologiczna haha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 10:41
                                                    haha jest osoba zamknieta w sobie i niesmiala.Ma duze problemy z nawiazywaniem
                                                    kontaktow miedzyludzkich. Ma niskie poczucie swojej wartosci.(moze bledy
                                                    wych.rodzicow?) Nie jest osoba bierna ,zna swoje slabosci i stara sie je
                                                    pokonywac.Wbrew pozorom jest osoba emocjonalna i empatyczna . Wielokrotnie
                                                    probowala nawiazac znajomosci na FT .Nie podoba jej sie styl pisania forumowcow
                                                    (wulgaryzmy) a jednoczesnie zazdrosci im wiezi jaka istnieje miedzy nimi.W
                                                    zaleznosci od osoby ,z ktora rozmawia na FT podaje sie raz za mezczyzne a raz
                                                    za kobiete.Prawdopodobnie chciala nawiazac znajomosc z niejakim lezioxem ,ale
                                                    zle sie do tego zabrala i rozwinal sie konflikt. Dlatego daj sobie lezio spokoj
                                                    i daj zyc dziewczynie albowiem ona nie wie co czyni :)
                                                  • Gość: haha Re: analiza psychologiczna haha IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.08.03, 15:49
                                                    Niestety nic z tej "analizy" nie jest prawdą. Amatorszczyzna w nędznym wydaniu.
                                                    Samanto nie mam zamiaru z Tobą walczyć.
                                                  • Gość: samanta Re: analiza psychologiczna haha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 16:18
                                                    Nie walcze z Toba haha ...Dobrze wiesz ,ze ta charakterystyka jest
                                                    prawdziwa...Powiedzmy ,ze to byl sygnal do zawieszenia broni .
                                                  • Gość: haha Re: analiza psychologiczna haha IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.08.03, 17:25

> Nie walcze z Toba haha ...Dobrze wiesz ,ze ta charakterystyka jest
                                                    > prawdziwa...
                                                    Charakterystyka była niestety nieprawdziwa. Zaczynając od tego, że nie jestem
                                                    kobietą. O innych bzdurach szkoda mówić.

> Powiedzmy ,ze to byl sygnal do zawieszenia broni .
                                                    Powiedz to swojemy kumplowi. Dlaczego to ma być jednostronne zawieszenie broni?
                                                    Dlaczego to ja mam być ten naiwny?
                                                  • Gość: samanta Re: analiza psychologiczna haha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 17:39
                                                    Przejrzalam archiwum FT.Przez dlugi czas wystepowalas tu pod postacia
                                                    kobiety.probowalas nawiazac kontakt z Xp,oona...troche sobie poczytalam ,wiec
                                                    mam podstawy ,ze jestes sympatyczna osoba.Tym bardziej nie pojmuje ataku na
                                                    lezia. Jest moim przyjacielem i to oczywiste,ze stane po jego stronie ,prawda?
                                                    Mysle,ze nieglupio byloby zakonczyc te dyskusje (na takie tematy jest
                                                    inne ,bardziej rozpolitykowane) forum ...Tyle mialam do powiedzenia .
                                                    Ps.Twoja plec jest w sumie obojetna,jak dla mnie mozesz byc nawet Robocopem
                                                    drogie haha:)
                                                  • Gość: haha Re: analiza psychologiczna haha IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.08.03, 17:54

> Przejrzalam archiwum FT.Przez dlugi czas wystepowalas tu pod postacia
                                                    > kobiety.probowalas nawiazac kontakt z Xp,oona...troche sobie poczytalam ,wiec
                                                    > mam podstawy ,ze jestes sympatyczna osoba.
                                                    Nie masz racji.

> Tym bardziej nie pojmuje ataku na lezia.
                                                    Jak czytasz archiwum to znajdź wątek na temat ruchu bezwizowego do USA. Tam
                                                    Twój kumpel zaczął tą serię. Jakiekolwiek argumenty były jak kulą w płot. Na
                                                    tym wątku również powtórzyłem te argumenty. Wiesz, w większości jak widzę
                                                    głupotę to wzruszam ramionami i idę dalej. Ale czasami robię odstępstwo od tej
                                                    reguły.

> Jest moim przyjacielem i to oczywiste,ze stane po jego stronie ,prawda?
                                                    Twoje prawo. Ale czasami warto być mniej zaślepionym bo siebie i swojego
                                                    przyjaciela wystawiasz na śmieszność. Zły to przyjaciel jeżeli nie powstrzyma
                                                    przed kolejną głupotą.

> Mysle,ze nieglupio byloby zakonczyc te dyskusje (na takie tematy jest
                                                    > inne ,bardziej rozpolitykowane) forum ...Tyle mialam do powiedzenia .
                                                    Masz rację tylko, że ktoś tu innym próbował wodę z mózgu zrobić. I to właśnie
                                                    Twój kumpel zaczął dyskusję na ten temat. Ja tylko to starałem się sprostować.
                                                    Dlaczego Twój kumpel nie napisał tego na tym innym forum? Bo suchej nitki
                                                    ludzie by na nim nie zostawili.
                                                    Na dziś wystarczy bo jest fajna pogoda.
                                                  • Gość: oona Re: analiza psychologiczna haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 17:54
                                                    Samanto,przypominam sobie kilka miłych pogawędek,
                                                    które odbyłam z haha i z całą pewnością nie przedstawiał
                                                    mi się jako kobieta,zresztą nie przypominam sobie
                                                    na forum żadnej Jego "kobiecej" wypowiedzi
                                                    to tak gwoli wyjaśnienia,pozdrawiam i uciekam,bo nie lubię wojen:)
                                                  • Gość: samanta Re: analiza psychologiczna haha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 19:20
                                                    ja tam w cytaty z archiwum bawic sie nie bede bo jak mowilam ...dla mnie haha
                                                    moze byc najnowszym modelem robota wieloczynnosciowego nawet....
                                                    Haha,co do tej smiesznosci....Widzisz, mnie zuplenie nie obchodzi czy bede dla
                                                    kogos smieszna czy nie i co ktos tam ,zupelne dla mnie obojetny czy obcy o mnie
                                                    mysli.natomiast wazne jest co o mnie mysli moj przyjaciel.bezwizowy ruch mam
                                                    dokladnie w dupie i kto ma racje w tym temacie.Natomiast obchodza mnie
                                                    teksty ,ktorymi ublizalas leziakowi .To taka moja filozofia Kalego.Jak Kali
                                                    krasc krowy to dobrze a jak kalemu krasc to zle:)
                                                  • Gość: haha Powtórzę Samanto IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.08.03, 03:28
                                                    Powtórzę Samanto:
                                                    JA Z KOBIETAMI NIE WALCZĘ.

Czy nie możesz tego zrozumieć?
                                                  • Gość: haha Oona IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.08.03, 03:30
                                                    Gość portalu: oona napisał(a):

> Samanto,przypominam sobie kilka miłych pogawędek,
                                                    > które odbyłam z haha i z całą pewnością nie przedstawiał
                                                    > mi się jako kobieta,zresztą nie przypominam sobie
                                                    > na forum żadnej Jego "kobiecej" wypowiedzi
                                                    > to tak gwoli wyjaśnienia,pozdrawiam i uciekam,bo nie lubię wojen:)

Dziękuję za dobre słowo. Mnie również się z Tobą miło rozmawiało. Jak z piękną
                                                    i tajemniczą nieznajomą na przystanku tramwajowym. Ale nadjechał tramwaj...

Dziękuję
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 00:05
                                                    nie chciałabym nadużywać słowa"dziękuję"ale...dziękuję
                                                    Ci za to cieplutkie,przesympatyczne wspomnienie naszych
                                                    pogaduszek:)

>
                                                    > Dziękuję za dobre słowo. Mnie również się z Tobą miło rozmawiało. Jak z
                                                    piękną
                                                    > i tajemniczą nieznajomą na przystanku tramwajowym. Ale nadjechał tramwaj...
                                                    >
                                                    > Dziękuję
    • schizo69 Re: witojcie,znowu jezdem:) 24.08.03, 21:15

> znowu jestem ....:) Poprawilam kondyche i jestem...a co!:)

jajco!:)
      • Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 21:16
        z jednego jajecznicy nie bedzie ...;)
        • Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 24.08.03, 22:37
          Kiedy ja wypowiadałem się na temat to ty mnie nie chciałeś słuchać,uważając że
          masz rację,ty i tylko ty,no to teraz ja mam cię w dupie,hehe,haha.
          A noszenie woreczków często w życiu się przydaje,można dobrze przypierdolić po
          takim treningu.
          Poza tym ty osobiście /wydaje ci się/dysponujesz tak wielkim IQ że nie da rady
          w ogóle z tobą pogadać,cio?Zresztą naprawdę nie ma o czym,jesteś osobą nie
          mającą jakiegokolwiek kontaktu z rzeczywistością,żyjesz w swoim pojebanym,małym
          światku,odpoczywając po polerce lasek murzyńskich.
          I trzymaj tak dalej.HCWD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka