Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 23:55 znowu jestem ....:) Poprawilam kondyche i jestem...a co!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 witojcie,znowu jezdem:) 16.08.03, 23:58 żeglujże Samanto, żeglujże, ale do właściwego portu zawsze zajrzyj :-))) Witaj! :-) Willkomen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.net81-67-44.noos.fr 17.08.03, 00:10 Kiedys Samanta przemila z wakacji sobie wrocila i moze nawet by chciala wrocic skad przyjechala ale sie rozmyslila. Witaj Samanta :-)))) I dobranoc. Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 00:13 limeryczek na powitanie? jakie to mile!dziiendobrywieczor Biziu:)))pewnie,ze chcetnie wrocilabym w gory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: witojcie,znowu jezdem:) 17.08.03, 00:12 Gość portalu: samanta napisał(a): > znowu jestem ....:) Poprawilam kondyche i jestem...a co!:) w tych górach to nawet byłoby fajnie gdyby nie było ciągle pod góre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 00:31 Ale za to zawsze pozniej jest z gorki:) Zreszta warto bylo pojechac i chocby zobaczyc zlot bikerow w Szklarskiej.To bylo cos,ho,ho!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: witojcie,znowu jezdem:) 17.08.03, 00:37 Gość portalu: samanta napisał(a): > Ale za to zawsze pozniej jest z gorki:) Zreszta warto bylo pojechac i chocby > zobaczyc zlot bikerow w Szklarskiej.To bylo cos,ho,ho!:))) ale z górki to już tylko na pazurki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 00:40 Zlot bikerów?pomarzcie sobie,na razie jedyne biki jakie się tam pojawiają to hulajnogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.08.03, 00:42 Gość portalu: leziox napisał(a): > Zlot bikerów?pomarzcie sobie,na razie jedyne biki jakie się tam pojawiają to > hulajnogi. Nie nadymaj się bo pękniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 00:43 Tak?No to jak bede miala gotowe to wysle ci fotki...zdziwisz sie moj drogi,oj zdziwisz! Twoich ukochanych motorkow widzialam chyba z 6 i to w roznych kolorach,o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 00:49 haha,znowu serdecznie się zaśmiałem,widząc tutaj tego hamerykańskiego barana,liżącego dupę dla ciemnoskórych.Gdzie byłeś parszywcu tak długo?znowu pozwoliłeś się tak długo jebać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 00:50 Ups?czyzbym cos przeoczyla na Ft?Jakas wojna czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 00:52 Nic nie przeoczyłaś,haha to taki etatowy śmierdziel z hameryki,pokazujący się tutaj tylko wtedy,gdy nie zeżarł właściwej porcji psychotropów,przepisanych przez lekarza.Krótko mówiąc,takii pospolity gnojek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.08.03, 00:52 Wzdymaj się dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 01:03 Masz jakieś problemy z odprowadzaniem gazów,pastuszku,skoro życzysz innym tego samego,czym się sam wzdymasz? Ot,pęcznieje i pęcznieje,haha,aż pęknie jak wawelski smok,tyle że w przeciwieństwie do smoka wawelskiego,nikt o haha nie wspomni już w tydzień po pęknięciu.Ah,bardzo cię mile ludzie wspominają na czacie,śmiejąc się w głos na samo o tobie wspomnienie.No ale jak może być inaczej.Ot,hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.08.03, 01:08 Wiesz kto to napisał: > Zlot bikerów?pomarzcie sobie,na razie jedyne biki jakie się tam pojawiają to hulajnogi. Ty naprawdę masz duże problemy. Nawet rodakom w kraju wypominasz ich niedostatki. Ty tylko przez przypadek masz ludzką powłokę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 17.08.03, 23:16 Trzeba mnie znać żeby rozumieć o co mnie chodzi. Ty akurat do takich elementów nie należysz i znowu muszę jak zwykle zaśmiać się żałośnie:hyhy,haha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.mad.east.verizon.net 18.08.03, 02:41 Gość portalu: leziox napisał(a): > Trzeba mnie znać żeby rozumieć o co mnie chodzi. W jakimkolwiek słowie pisanym nie trzeba osobiście znać autora żeby go zrozumieć. > Ty akurat do takich elementów nie należysz i znowu muszę jak zwykle zaśmiać się > > żałośnie:hyhy,haha! Muszę potwierdzić tylko, że nie należę do tych elementów, które Ty sobą reprezentujesz. Bo tacy jak Ty są powodem dowcipów o głupich Polakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 18.08.03, 15:43 Akurat ja nie wyjechałem za wielki staw do hameryki,aby robić z siebie pośmiewisko.Tacy hemigranci jak ty stanowią podstawę do układania o nich dowcipów,polish jokes itd. Ale nic dziwnego,wystarczy obrać sobie nick haha i już można rechotać do upadłego.Z haha,hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.nwrk.east.verizon.net 19.08.03, 05:21 Na świecie jest parę fajnych rzeczy ale z Tobą można tylko o chlaniu i rzyganiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta drogie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 11:17 Wielokrotnie juz mowiono o tym na Ft zeby nie oceniac czlowieka na podstawie wpisow tutaj.Nie jestes chyba juz dzieckiem ,masz chyba rowniez wyobraznie i powinienes(nnas) wiedziec ,ze ludzie roznie sie tu kreuja .Zrozum osiolku krotkowzroczny ,ze wypisujesz o leziaku takie bzdury ,ze nawet smiac sie z tego nie chce. Chyba ,ze po prostu masz ochote ponap...sie z kims na FT,aczkolwiek nie wiedzialam ,ze ta przypadlosc jest zarazliwa. Na twoim miejscu powiedzialabym ladnie przepraszam i podwinela ogonek pod siebie.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 19.08.03, 17:18 Nie tłumacz pętakowi z hameryki,bo on niczego nie rozumie,tak samo,jak jego obecni władcy.Zamiast się po prostu odpierdolić,czepia się wsza jak rzep psiego ogona,mimo że jest tutaj już dawno persona non grata czego jego mały móżdżek w żaden sposób nie jest w stanie pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: drogie ha ha... 19.08.03, 17:23 Leziox, to baba jest - taka wersja "upierdliwa". W dyskusji z nia zawsze masz przedostatnie zdanie - bo cokolwiek powiesz bedzie dla niej powodem do komentarza lub klotni. (H)aha, teraz pewnie napisze, ze sie z nikim nie chce klocic. Zreszta to pryszcz w porownaniu do bzdur, ktore wypisuje na innych forach. Jak tu nie kochac "rodakow" ktorzy spierdolili za wielka wode, aby tam stac sie znawcami od spraw ojczyzny i "prawdziwymi patriotami" ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 19.08.03, 17:26 haha ustawicznie podaje się za faceta,chociaż i ja wcześniej uważałem toto za kobietę.Na czacie w każdym razie jest ustawicznie wyśmiewane więc pewnie włóczy się po innych forach z nadzieją/płonną/że toto ktoś jeszcze potraktuje poważnie.Co zrobić,hameryka niejednemu wyssała móżdżek z szarych komórek. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: drogie ha ha... 19.08.03, 17:31 Chyba na aktualnosciach toto czytywalem - tam wyraznie pamietam kobiete:). hmmmm, sezon ogorkowy to moze sprobujmy rozszyfrowac zagadke?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 19.08.03, 17:34 Można pobawić się w detektywa,hehe,może być radośnie i wtedy chórem się zaśmiejemy:hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: drogie ha ha... 19.08.03, 17:39 Gość portalu: leziox napisał(a): > Można pobawić się w detektywa,hehe,może być radośnie i wtedy chórem się > zaśmiejemy:hahahaha! Albo poczekajmy az toto wyjdzie z pracy i moze nam odpowie:). W koncu musimy uszanowac ze toto pisze do Nas z (ha)ha-meryki, gdzie czas inaczej niz w Naszej syfiastej europie plynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 19.08.03, 17:52 No tak,to może poczekajmy,a na razie można by było pogratulować w tym miejscu dla Samci nowej kondycji i energii zdobytej wśród gór,górników,eee,no,górali oraz na zlotach hulajnóg w butelkowym zrębie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: drogie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 21:19 leziak!jesli gold wingi ,harleje i hondy to hulajnogi,to ja juz kurwa nie wiem co dla ciebie jest motorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: drogie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 20.08.03, 00:03 Hehehe,no co,popodpuszcać nie można maupki deko?Można.Nawet haha sie złapało na haczyk,hyhyhy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: drogie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:11 Ty mnie tu nie podpuszczaj bo ja ciagle pod wrazeniem tej ilosci maszyn jakie widzialam na paradzie .Kurna,to bylo niesamowite...setki motorkow .Nie wiem ile ich moglo byc,ale jechali,jechali i jechali.....wszystko ciezkie motocykle ,poczawszy od takich zabytkowych az do tych najnowszych .Na widok harlejow slina ciekla mi z fafli(wiesz ,ze mam do nich slabosc a raczej do tej oprawy;),ty pewnie slinilbys sie na widok gold wingow.Obejrzalam sobie z bliska te cacka...Kurcze,komfort prawie jak w aucie,szok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: drogie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:13 a haha pewnie sie slini na twoj widok tylko pewnie sierota nie wie jak cie zagadac i prowokuje.Wiesz,to cos w stylu jak ciagniecie w szkole dziewczynek za warkocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: tanie ha ha... IP: *.arcor-ip.net 20.08.03, 00:49 Byłem ostatnio na zlocie w Hamburgu,zjechało sie około 15.000 bikerów,więc to dopiero był tłok prawdziwy,hehehe.W niczym nie umniejszam zasług Butelkowej Zaręby,sam śmigałem kiedyś grzecznie na zloty i też mi się podobało,skala inna ale swojska,no ale było miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: tanie ha ha... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 08:41 A teraz nie jezdzisz???Kurde,ja bym tam jezdzila,fajna atmosferka..:))) Gość portalu: leziox napisał(a): > Byłem ostatnio na zlocie w Hamburgu,zjechało sie około 15.000 bikerów,więc to > dopiero był tłok prawdziwy,hehehe.W niczym nie umniejszam zasług Butelkowej > Zaręby,sam śmigałem kiedyś grzecznie na zloty i też mi się podobało,skala inna > ale swojska,no ale było miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Samanta IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.08.03, 05:34 Samanto sama sobie przeczysz. Piszesz żeby nie oceniać człowieka na podstawie na wpisów na FT i zaraz w następnym zdaniu nazywasz mnie "osiołkiem krótkowzrocznym". Daruj sobie ten mentorski ton, który w tym przypadku jest pustosłowiem. Gdzie byłaś jak Leziox oceniał mnie na podstawie moich wpisów? Napisałaś: "wypisujesz o leziaku takie bzdury, że nawet smiac sie z tego nie chce". Dla Twojej informacji to On do mnie pisal takie bzdury jakich w życiu nie czytałem. To było tak głupie i nie na temat, że nawet trudno to nazwać dowcipem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Samanta IP: *.ipt.aol.com 20.08.03, 06:32 Zaczęło się od twoich wpisów oceniających mnie,sklerotyczny hamerykaninie,więc bądź łaskaw odtelepać się od Samanty oraz innych ludzi,których nie znasz, a którzy słusznie wytykają ci brak racji. Zresztą jakakolwiek gadanina z tobą naprawdę nie ma sensu,a twój upierdliwy bełkot przypomina odgłosy odbytnicy,warczącej po grochówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 08:47 Nie mam moze idealnej pamieci ale pamietam ,ze to ty haha przssales(las) sie do leziaka i o ile mnie pamiec nie zawodzi to nawet probowales(las) go zwabic na czat .Wiec co?jestes facetem i preferujesz wlasna plec czy tez jestes kobitka i konskie zaloty? daj se juz czlowieku siana bo czepiasz sie jak stara panna .Co cie obchodzi co pisze Leziak? Jesat demokracja i ma do tego prawo,ty mozesz najwyzej nie czytac,o! Nie przybieram mentorskiego tonu a staram sie byc grzeczna ,wiec docen to i nie krytykuj .Swoja droga to krytykanctwo masz chyba we krwi.nie daj boze znac takiego malkontenta w realu,brrrrrrr...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 schowala sie samantka, za lenoxika............ 20.08.03, 08:50 i sobie warczy, na dzien dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: schowala sie samantka, za lenoxika........... IP: *.arcor-ip.net 20.08.03, 11:46 Wcale się nie schowała tylko Kituś kitujesz i jak widzę,nie czytasz po kolei ale chyba od końca.No coż,dlaczego mnie to nie zaskoczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta widzisz Kitek... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 18:08 u leziaka przynajmniej jest sie za czym schowac, czego nie mozna powiedziec o twoich pleckach nieboraczku,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie moja wina, ze ty taka wielka samantko......... 20.08.03, 19:14 oczywiscie, nie o parametrach mentalnych, mowie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie moja wina, ze ty taka wielka samantko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 22:47 wielka to ja ino duchem jestem Kitus,ale za swoje watle gabaryty mozesz nature jeno obwiniac:-P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 masz racje samantko............. 21.08.03, 07:57 za twoje gabaryty, ja tez nie odpowiadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Masz racje Samanto IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.08.03, 04:56 Ja też się cieszę, że nie znam Cię osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Samanta IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.08.03, 05:05 Gość portalu: leziox napisał(a): > Zaczęło się od twoich wpisów oceniających mnie,sklerotyczny hamerykaninie,więc > bądź łaskaw odtelepać się od Samanty oraz innych ludzi,których nie znasz, > a którzy słusznie wytykają ci brak racji. > Zresztą jakakolwiek gadanina z tobą naprawdę nie ma sensu,a twój upierdliwy > bełkot przypomina odgłosy odbytnicy,warczącej po grochówce. Wytknąłem Ci glupotę na poziomie niektórych polskich polityków. Chodziło o wyjazdy bezwizowe Polaków do Stanów. Nie będę wymieniał nazwisk tych polityków ale zainteresowani już znają skutki tych działań. Teraz Polacy będą mieli dodatkowe "udogodnienia" przy ubieganiu się o wizę amerykańską. Tak samo oni jak i Ty nie chcą słuchać o powodach nie stosowania ruchu bezwizowego w stosunku do Polski. W którym momencie według Ciebie "nie miałem racji"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 11:00 domyslam sie ,ze to do lezioxa bylo,ale ...Kiedy ostatnio haha bylo w Polsce? Powiedz haha ile kosztuje bochenek chcleba? Bilet na tramwaj? Kilogram kielbasy? O czym ty wogole ludziku dyskutujesz?Jest tu takie forum dla takich jak ty, co to siedza od lat za granica i kurwsko madrze dyskutuja o kraju w zasadzie zupelnie juz go nie znajac.Odczep sie wiec od leziaka bo on przynajmniej wie ile kosztuje tu wodka i zakaski ,ktorymi pozniej rzyga.Howgh! A Ty Kitus nie martw sie o moje gabaryty.Po wakacjach wygladam jak 20-ka ,od tylu tylko niestety,he,he;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 teraz technika seksualna, tak poszla do przodu.... 21.08.03, 17:32 ze nawet, przodu za bardzo nie potrzeba, no chyba ze ktos obsliniwiac, bardzo sie lubi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: teraz technika seksualna, tak poszla do przod IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 19:19 po pierwsze ty chyba nawet sam nie wiesz co chciales powiedziec a po drugie wlasnie przez ten przod tak mnie ciagle scigasz .Wiec przestan sie slinic juz Kitek bo i tak nic z tego...za chudy w pleckach jestes:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie martw sie, samantko............. 21.08.03, 21:45 im kot chudszy, tym ogon twardszy, jezeli wiesz, o czym mowie, jak mowi nasza koleznka randyjka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie martw sie, samantko............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:41 bleeeeeeeeeee,przestan bo rzygne zaraz...:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to sobie, zatkaj buzie..................... 21.08.03, 22:50 fiutkiem, chyba jeszcze cos masz, z tamtej kolekcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: to sobie, zatkaj buzie..................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:53 Znajdz sobie jakas babe kitek bo najwyrazniej sperma na mozg ci pada . Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a po cholere baba, czlowiekowi.................... 21.08.03, 22:55 jak tu taka smieszna. samantka jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a po cholere baba, czlowiekowi............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:57 zastepujesz sex internetem i takie pozniej sa wlasnie efekty ,ze ci odpierdala.Wyrazy wspolczucia dla twojego otoczenia.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ty wiesz, co to "amen" znaczy............... 21.08.03, 23:08 bo z kontekstu wynika, jakbys i w tej dziedzinie, za bardzo wyedukowana, nie byla:( Odpowiedz Link Zgłoś
missing.link Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. 21.08.03, 23:47 przecinki.. o, masz je na całym ciele i zapełniasz nimi boki, teraz już nie ma wyjścia i musisz się z nich wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. IP: *.arcor-ip.net 22.08.03, 00:50 Wytykać to sobie możesz tam gdzie jesteś,akurat w sensie bezwizowego ruchu do stanów miałem rację.To że tobie się udało wyżebrać wizę,nie znaczy iż większość naszych rodaków ma zaraz zamiar lecąc do stanów zostawać tam na czarno.Tylko chcą ci ludzie po prostu zostawić swoją kasę u hamerykanów i potem wracać z powrotem. Tak tak,haha,wyobraź sobie że mamy już zamożnych Polaków.I ci zamożni wcale nie kradli tylko uczciwie pracowali w kraju.I jak USA nie chce ich pieniędzy,to po prostu pieprzmy USA.Jest na świecie tyle ładniejszych miejsc,gdzie chcą nas z naszymi pieniędzmi.Głównie o to chodziło. A że USA mnie nie chce?No to nie,lecę do Meksyku i tam zostawiam te parę tysięcy dolków. Polski potencjał narodowy przestał być siłą niedocenianą,a że koleś bush tego nie zauważa,no to jego problem.Jak nie on to zauważy to ktoś rozsądniejszy co przyjdzie po nim.W końcu trzeba skądś brać kasę na zbrojenia.A nakręcanie inflacji to zły wybór. Zresztą jak powiedziałem,jak nas nie chcą to trzeba oszczać to po prostu.Europa jest bliżej i też tam można wydać pieniądze. A twoje pokręcone teorie haha na temat wredoty Polaków co to chcą zaraz po przylocie zostawać w brudnych i syfiastych stanach,to bzdury i w żaden sposób nie można tego inaczej nazwać.Ci Polacy...A gdzie ty się urodziłeś skurwielu,że tak teraz szczekasz na Polaków?Na Antarktydzie?Bałwan jesteś i nic więcej. A Kituś znowu nie wziął psychotropów i usiłuje być bezczelny. Zachowujesz sie kicia jak kutas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. IP: *.nwrk.east.verizon.net 22.08.03, 04:36 Gość portalu: leziox napisał(a): > Wytykać to sobie możesz tam gdzie jesteś,akurat w sensie bezwizowego ruchu do > stanów miałem rację. Na czym ta Twoja racja polega? Proszę o konkretne rzeczy. Jakie przepisy i kto im podlega? Te swoje bzdury wsadź tam skąd je wziąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 00:32 A sobie proś.Słuchaj,matolico,tu nie chodzi już o jakiekolwiek wyjaśnienia,bo nie muszę ci czegokolwiek wyjaśniać.Wystarczająco długo pracowałaś kobietko na opinię osiołka i miejsce w oślim rzędzie przyznają ci wdzięczni ludzi z rozkoszą. Bezsensem jest dyskutowanie z tobą,bezsensem odpowiadanie na jakiekolwiek durnowate posty z hameryki.Skoro nie potrafisz zrozumieć tego co ci się mówi,to trudno.Nie twoja wina że wyposażona zostałaś w mały mózg. A co do twojego włażenia z butami w dyskusje nie związane z tobą,no to wiadomo- pluj świni w oczy a ona mówi że deszcz pada.Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 lenoxik, chamem byl i takim pozostanie.......... 23.08.03, 00:45 wiec sie hahaszka, nie przejmuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
missing.link Re: lenoxik, chamem byl i takim pozostanie....... 23.08.03, 00:52 O, Kitek! MISTRZ INTERPUNKCJI we własnej osobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: walić kitka IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 00:54 Lepiej być chamem niż posiadać w małej główeczce takiego pierdolca jaki posiada nasz mały kitek,forumowe zwierzątko śmieszniejsze od świnki morskiej,używanej w laboratoriach chemicznych do kontrolnego wpierdalania psychotropów. Nie nazwę kitka wielką świnią,nie chcąc obrażać naszych dzielnych dostarczycielek szynki,nocujących w chlewach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: walić kitka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 08:31 No lezio...tu przesadziles juz troche!!!!jakim prawem ublizasz swince morskiej ,ktora nota bene jest inteligentnym zwierzatkiem? ja sobie wypraszam takie porownania! Podpisano:obronczyni swinek morskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktorze Kitek... Re: lenoxik, chamem byl i takim pozostanie....... IP: *.mad.east.verizon.net 23.08.03, 17:07 Czy nie można udzielić pomocy pewnemu człowiekowi występującemu pod pseudonimem Leziox. Cierpi on na rzadką i niebezpieczną chorobę pod nazwa lezioxoza vulgaris. Ostatnio jego stan bardzo się pogorszył. Ma bardzo wysoki poziom agresji, zgrzyta zębami i toczy pianę z pyska. Mam nadzieję, że współczesna medycyna dysponuje odpowiednimi środkami, które mogą przynieść ulgę temu osobnikowi. I proszę się nie przejmować skutkami ubocznymi wzmiankowanego specyfiku. Jeżeli po jego zastosowaniu pacjent będzie miał głupkowaty uśmieszek i bełkotał bez sensu to w tym przypadku jest to bez znaczenia. Z góry dziękuje za wszelką pomoc haha PS. Jak mawia pewien młody człowiek: ".... i koniecznie niech to będzie w zastrzyku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: a ty wiesz, co to 'amen' znaczy.............. IP: *.mad.east.verizon.net 23.08.03, 16:52 Gość portalu: leziox napisał(a): > A sobie proś.Słuchaj,matolico,tu nie chodzi już o jakiekolwiek wyjaśnienia,bo > nie muszę ci czegokolwiek wyjaśniać. W ramach pomocy niepełnosprawnemu umysłowo Lezioxowi cytat z obowiązujących przepisów. Nie mam zamiaru tego tłumaczyć bo niezależnie od używanego języka i tak nic do niego nie dociera. Visa Waiver Program - How a Country Qualifies How does a country qualify for Visa Waiver Program (VWP) participation? The Visa Waiver Program (VWP) enables citizens of certain countries to travel to the United States for tourism or business for 90 days or less without obtaining a visa. Not all countries participate in the VWP. There are a number of requirements which must be met, as explained below, for a country to be considered for the Visa Waiver Program. Refusal rate In order to qualify for VWP participation, the nonimmigrant visitor ("B-1/B-2" visa category) refusal rate for nationals of a country who have applied at a U.S. Embassy or Consulate in that country must average less than 3% for the previous fiscal year. Once a country meets the refusal rate criteria, a number of other factors must be evaluated before a decision on VWP nomination can be made: Reciprocity VWP candidate countries must provide reciprocal visa-free travel for U.S. citizens. Passport security A country must have a machine readable passport (MRP) program in place in order to qualify for VWP participation. In addition, VWP candidate countries must demonstrate that adequate safeguards against fraudulent use of their passports are in place, including proper storage of blank passports and sufficient screening of passport applicants. Consideration will also be given to the ease with which host country citizenship can be obtained. Political and economic stability Countries under consideration for VWP participation must be sufficiently stable to ensure that conditions which could affect VWP qualifying criteria (such as overstay rates in the U.S.) are not likely to change dramatically in the future. Border controls VWP candidate countries must demonstrate that effective border controls are in place for all territory under their control. Factors taken into consideration include the thoroughness and consistency of entry checks as well as the extent to which the country's territory is used as a transit point for alien smugglers. Law-enforcement cooperation The degree to which host country law enforcement agencies cooperate with U.S. counterparts as well as international entities such as Interpol will be considered. The Attorney General, in consultation with the Secretary of State, must evaluate the nominee country's interest in enforcement of U.S. immigration laws, and the existence and effectiveness of extradition agreements with the U.S., including extradition of its own nationals who violate US laws. The Attorney General must submit a report to Congress on the country's qualification for designation that includes an explanation of a favorable determination. Security concerns Any security concerns that could be raised by a country's admission into the VWP program will be considered. Is there a probationary program for VWP entry? No. The probationary status entry program, designed for countries with a refusal rate of less than 3.5 percent but more than 2 percent, was eliminated by the new immigration legislation signed into law in September 1996. Therefore, no more countries may be admitted in probationary status. How does the nomination process work? The nomination process is based on a 1997 protocol established between the Departments of State and Justice. Under this protocol, the State Department initiates the process by advising the Department of Justice of its intent to nominate a country for consideration for inclusion in the VWP. The Department of State may only nominate a country once it determines that each the first three qualifications listed above (including refusal rate below 3%, reciprocal treatment for American citizens, and machine readable passport program in place) have been met. If all three of these criteria have not been met, or if the Department of State believes that deficiencies in the other qualification areas are significant, the Department will not nominate a country. Once the Department of State has advised the Department of Justice of its intent to nominate a country, an interagency team reviews the nomination, focusing on the impact inclusion of the country in VWP would have on law enforcement, national security, and immigration control. If no clearly disqualifying objections are raised during this prenomination review, the Secretary of State submits a formal written nomination to the Attorney General. After a country is formally nominated, BCIS leads a site team of representatives from interested agencies to visit the nominated country. The team reviews the nominee country’s political, social, and economic condition; the security of its passport and national identity documents; its border controls, immigration and nationality laws, and law enforcement policies and practices; and other matters that nay be of law enforcement, immigration, or national security concern. Based on the prenomination review and site visit, the interagency working group submits a recommendation to the Attorney General, who then makes the ultimate decision on VWP participation. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: nie śliń się IP: *.ipt.aol.com 23.08.03, 17:28 Nie śliń się haha i nie błagaj tzw.dr.kitka o pomoc dla mnie,zajmij się lepiej pomocą dla siebie.Bo ta jest ci coraz bardziej potrzebna,rozpływać się zaczynasz w grafomanii drogie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie śliń się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 17:53 daj spokoj leziak,toz to kolezanka kitka wiec nie wymagaj zbyt wiele he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: nie śliń się IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 18:02 No tak i równy poziom umysłowy,szczątkowa inteligencja oraz moralizatorstwo. Może by ich tak połączyć w parę? Ot,mutanciki by wyszły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie śliń się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 18:53 chcesz zlikwidowac niz demograficzny zaludniajac kraj potworkami? A gdzie twoj humanitaryzm w morde jeza???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: nie śliń się IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 22:07 Toż nieja będę tenkraj zaludniał w końcu,a potworki się przydadzą.Zagraniczni myśliwi będą przyjeżdżać z całego świata,żeby móc deko do mini-godzilli z kałasza ponapierdalać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie śliń się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 23:41 Ok,ale ja za to nie zamierzam ponosic odpowiedzialnosci ! zakladaj wiec kolo mysliwskie a oni niech sie rozmnazaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha 3515 IP: *.mad.east.verizon.net 24.08.03, 01:48 Gość portalu: leziox napisał(a): > Nie śliń się haha i nie błagaj tzw.dr.kitka o pomoc dla mnie,zajmij się lepiej > pomocą dla siebie.Bo ta jest ci coraz bardziej potrzebna,rozpływać się > zaczynasz w grafomanii drogie dziecko. Ty jak zwykle nie na temat. Ale jeżeli chcesz to Twój obecny wspólczynnik grafomanii wynosi 3515. Gdybyś zamiast pisania tych bzdur na forum zajął się jakąś edukacją to być może nie musiałbyś już nosić tych woreczków dla Niemca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta analiza psychologiczna haha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 10:41 haha jest osoba zamknieta w sobie i niesmiala.Ma duze problemy z nawiazywaniem kontaktow miedzyludzkich. Ma niskie poczucie swojej wartosci.(moze bledy wych.rodzicow?) Nie jest osoba bierna ,zna swoje slabosci i stara sie je pokonywac.Wbrew pozorom jest osoba emocjonalna i empatyczna . Wielokrotnie probowala nawiazac znajomosci na FT .Nie podoba jej sie styl pisania forumowcow (wulgaryzmy) a jednoczesnie zazdrosci im wiezi jaka istnieje miedzy nimi.W zaleznosci od osoby ,z ktora rozmawia na FT podaje sie raz za mezczyzne a raz za kobiete.Prawdopodobnie chciala nawiazac znajomosc z niejakim lezioxem ,ale zle sie do tego zabrala i rozwinal sie konflikt. Dlatego daj sobie lezio spokoj i daj zyc dziewczynie albowiem ona nie wie co czyni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: analiza psychologiczna haha IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.08.03, 15:49 Niestety nic z tej "analizy" nie jest prawdą. Amatorszczyzna w nędznym wydaniu. Samanto nie mam zamiaru z Tobą walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: analiza psychologiczna haha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 16:18 Nie walcze z Toba haha ...Dobrze wiesz ,ze ta charakterystyka jest prawdziwa...Powiedzmy ,ze to byl sygnal do zawieszenia broni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: analiza psychologiczna haha IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.08.03, 17:25 Gość portalu: samanta napisał(a): > Nie walcze z Toba haha ...Dobrze wiesz ,ze ta charakterystyka jest > prawdziwa... Charakterystyka była niestety nieprawdziwa. Zaczynając od tego, że nie jestem kobietą. O innych bzdurach szkoda mówić. > Powiedzmy ,ze to byl sygnal do zawieszenia broni . Powiedz to swojemy kumplowi. Dlaczego to ma być jednostronne zawieszenie broni? Dlaczego to ja mam być ten naiwny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: analiza psychologiczna haha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 17:39 Przejrzalam archiwum FT.Przez dlugi czas wystepowalas tu pod postacia kobiety.probowalas nawiazac kontakt z Xp,oona...troche sobie poczytalam ,wiec mam podstawy ,ze jestes sympatyczna osoba.Tym bardziej nie pojmuje ataku na lezia. Jest moim przyjacielem i to oczywiste,ze stane po jego stronie ,prawda? Mysle,ze nieglupio byloby zakonczyc te dyskusje (na takie tematy jest inne ,bardziej rozpolitykowane) forum ...Tyle mialam do powiedzenia . Ps.Twoja plec jest w sumie obojetna,jak dla mnie mozesz byc nawet Robocopem drogie haha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: analiza psychologiczna haha IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.08.03, 17:54 Gość portalu: samanta napisał(a): > Przejrzalam archiwum FT.Przez dlugi czas wystepowalas tu pod postacia > kobiety.probowalas nawiazac kontakt z Xp,oona...troche sobie poczytalam ,wiec > mam podstawy ,ze jestes sympatyczna osoba. Nie masz racji. > Tym bardziej nie pojmuje ataku na lezia. Jak czytasz archiwum to znajdź wątek na temat ruchu bezwizowego do USA. Tam Twój kumpel zaczął tą serię. Jakiekolwiek argumenty były jak kulą w płot. Na tym wątku również powtórzyłem te argumenty. Wiesz, w większości jak widzę głupotę to wzruszam ramionami i idę dalej. Ale czasami robię odstępstwo od tej reguły. > Jest moim przyjacielem i to oczywiste,ze stane po jego stronie ,prawda? Twoje prawo. Ale czasami warto być mniej zaślepionym bo siebie i swojego przyjaciela wystawiasz na śmieszność. Zły to przyjaciel jeżeli nie powstrzyma przed kolejną głupotą. > Mysle,ze nieglupio byloby zakonczyc te dyskusje (na takie tematy jest > inne ,bardziej rozpolitykowane) forum ...Tyle mialam do powiedzenia . Masz rację tylko, że ktoś tu innym próbował wodę z mózgu zrobić. I to właśnie Twój kumpel zaczął dyskusję na ten temat. Ja tylko to starałem się sprostować. Dlaczego Twój kumpel nie napisał tego na tym innym forum? Bo suchej nitki ludzie by na nim nie zostawili. Na dziś wystarczy bo jest fajna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: analiza psychologiczna haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 17:54 Samanto,przypominam sobie kilka miłych pogawędek, które odbyłam z haha i z całą pewnością nie przedstawiał mi się jako kobieta,zresztą nie przypominam sobie na forum żadnej Jego "kobiecej" wypowiedzi to tak gwoli wyjaśnienia,pozdrawiam i uciekam,bo nie lubię wojen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: analiza psychologiczna haha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 19:20 ja tam w cytaty z archiwum bawic sie nie bede bo jak mowilam ...dla mnie haha moze byc najnowszym modelem robota wieloczynnosciowego nawet.... Haha,co do tej smiesznosci....Widzisz, mnie zuplenie nie obchodzi czy bede dla kogos smieszna czy nie i co ktos tam ,zupelne dla mnie obojetny czy obcy o mnie mysli.natomiast wazne jest co o mnie mysli moj przyjaciel.bezwizowy ruch mam dokladnie w dupie i kto ma racje w tym temacie.Natomiast obchodza mnie teksty ,ktorymi ublizalas leziakowi .To taka moja filozofia Kalego.Jak Kali krasc krowy to dobrze a jak kalemu krasc to zle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Powtórzę Samanto IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.08.03, 03:28 Powtórzę Samanto: JA Z KOBIETAMI NIE WALCZĘ. Czy nie możesz tego zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Oona IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.08.03, 03:30 Gość portalu: oona napisał(a): > Samanto,przypominam sobie kilka miłych pogawędek, > które odbyłam z haha i z całą pewnością nie przedstawiał > mi się jako kobieta,zresztą nie przypominam sobie > na forum żadnej Jego "kobiecej" wypowiedzi > to tak gwoli wyjaśnienia,pozdrawiam i uciekam,bo nie lubię wojen:) Dziękuję za dobre słowo. Mnie również się z Tobą miło rozmawiało. Jak z piękną i tajemniczą nieznajomą na przystanku tramwajowym. Ale nadjechał tramwaj... Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Oona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 00:05 nie chciałabym nadużywać słowa"dziękuję"ale...dziękuję Ci za to cieplutkie,przesympatyczne wspomnienie naszych pogaduszek:) > > Dziękuję za dobre słowo. Mnie również się z Tobą miło rozmawiało. Jak z piękną > i tajemniczą nieznajomą na przystanku tramwajowym. Ale nadjechał tramwaj... > > Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: witojcie,znowu jezdem:) 24.08.03, 21:15 Gość portalu: samanta napisał(a): > znowu jestem ....:) Poprawilam kondyche i jestem...a co!:) jajco!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 21:16 z jednego jajecznicy nie bedzie ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: witojcie,znowu jezdem:) IP: *.arcor-ip.net 24.08.03, 22:37 Kiedy ja wypowiadałem się na temat to ty mnie nie chciałeś słuchać,uważając że masz rację,ty i tylko ty,no to teraz ja mam cię w dupie,hehe,haha. A noszenie woreczków często w życiu się przydaje,można dobrze przypierdolić po takim treningu. Poza tym ty osobiście /wydaje ci się/dysponujesz tak wielkim IQ że nie da rady w ogóle z tobą pogadać,cio?Zresztą naprawdę nie ma o czym,jesteś osobą nie mającą jakiegokolwiek kontaktu z rzeczywistością,żyjesz w swoim pojebanym,małym światku,odpoczywając po polerce lasek murzyńskich. I trzymaj tak dalej.HCWD. Odpowiedz Link Zgłoś