catalina1 19.08.03, 15:09 Za 20 minut zaczynam urlop ;-)) I się cieszę jak cholera. Do pracy wrócę dopiero we wrześniu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Ide na urlop ;-) 19.08.03, 15:13 catalina1 napisała: > Za 20 minut zaczynam urlop ;-)) Pochwal się, co będziesz robić? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Ide na urlop ;-) 19.08.03, 15:22 the_dzidka napisała: > Pochwal się, co będziesz robić? Będę spać,m czytać książki (te polecone przez Ciebie), jeździć na rowerze i walczyć z administracją o osuszenie ściany i zlikwidowanie grzyba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ide na urlop ;-) 19.08.03, 15:24 > Będę spać,m czytać książki (te polecone przez Ciebie), jeździć na rowerze i > walczyć z administracją o osuszenie ściany i zlikwidowanie grzyba ;-) Heh, ja się zabieram do czyszczenia ściany już trzy miesiące. Powoli dochodzę do wniosku, że bardziej opłaca mi się poczekać do przyszłego roku, bo wczoraj mnie natchnęło wizją przeróbki mieszkania. To co sie mam męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ide na urlop ;-) 19.08.03, 15:16 catalina1 napisała: > Za 20 minut zaczynam urlop ;-)) Taaaakiej to dobrze. :) Miłego urlopowania! K. Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Ide na urlop ;-) 19.08.03, 20:35 A ja dopiero we wrześniu idę na urlop! Ale Ci zazdroszczę! Jeżeli chodzi o urlopy, robię się straszną zazrośnicą. Niania zzieleniała z zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ide na urlop ;-) 19.08.03, 20:42 the-niania-ogg napisała: > A ja dopiero we wrześniu idę na urlop! A ja już mam za sobą urlop. te trzy dni, co byly :( No fakt, było cudownie (Kamisiu) i bosko (Kamisiu) i PRAWIE idealnie ;-), ale od niedzieli zdążyłam już sczernieć z żalu za utraconym rajem... Kurde, pomyśleć, że gdybym mogła tam zostać dosłownie dwa dni dłużej!!.. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ide na urlop ;-) 19.08.03, 20:47 the-niania-ogg napisała: > A ja dopiero we wrześniu idę na urlop! Ale Ci > zazdroszczę! Jeżeli chodzi o urlopy, robię się > straszną zazrośnicą. Ja też! - Panie kolego, czy lubi pan ciepłe piwo? - Nie. - A spocone kobiety? - Też nie. - Świetnie, to ma pan urlop w listopadzie. ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Ide na urlop ;-) 20.08.03, 17:52 Jak tak dalej pójdzie to ja też skończę na urlopie listopadowym. Właśnie urlop przesunął mi sie z 15.09 na 20.09. Ciekawe jaki termin urlopu bedę miała w sobotę. Niania średnio zaniepokojona. Odpowiedz Link Zgłoś