Dodaj do ulubionych

pogadajmy...

05.02.08, 00:32
zle mi dzis, moglabym albo kogos udusic, albo sama siebie.

usmiech dla wszystkich , ktorzy dzis jak ja...:)
Obserwuj wątek
    • prezydent.k Re: pogadajmy... 05.02.08, 01:00
      ja też przed chwilą zdjąłem pentlę i zszedłem ze stołka, odłożyłem
      nóż, jak utro będę tzn ,że jestem
    • maciux88 Re: pogadajmy... 05.02.08, 01:03
      mozemy pogadac, jedak pierw musisz mi obiecac ze pogadamy, zanim mnie udusisz:)
    • oona Re: pogadajmy... 06.02.08, 11:54
      Czy ktos tu przezył?? :)
      • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 12:07
        Ja zdycham w pracy.
        • grzech_o_1 Re: pogadajmy... 06.02.08, 12:36
          A ja łapię oddech, bo niedługo koniec.:)
          • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:25
            Tez bym chciala, zeby juz byl koniec, a nie jest, buuu :(
        • oona Re: pogadajmy... 06.02.08, 12:43
          debi_bebi napisała:

> Ja zdycham w pracy.

A ja umieram ze zmeczenia.
          Sprawdzalismy wczoraj, czy Wisła rzeczywiscie wpada do morza.
          Prawie doszlismy ...:)
          • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:14
            Jak to dobrze, ze nie wpadliscie razem z nia :)
            • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:18
              A co Cię tak z tym wpadaniem naszło? :)
              • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:23
                Byloby mi smutno gdyby wpadli i odplyneli w nieznane, bo sie do nich
                przywiazalam emocjonalnie :)
                • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:28
                  Domyślam się, że źle im nie życzysz, tylko zastanawiałem się, czego
                  właściwie im życzysz:)
                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:31
                    Oczywiscie, ze zycze im wszystkiego najlepszego :)
                    Chyba nie miales watpliwosci co do tego?
                    • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:33
                      Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości, niemniej jednak
                      ciekawość mnie zżera, co się za tym kryje;)
                      • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:35
                        Chcesz, zeby to wylozyla jeszcze jasniej? :)
                        • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:37
                          No powiedz, co knujesz;)
                          • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:51
                            Jestem niewinna i nic nie knuje, a juz zwlaszcza przeciwko Uneczce &
                            Co, co tez Ci przyszlo do glowy? :)
                            • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:53
                              Nie jestem pewien, ale z pewnością nie było to nic złego:)
                              • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:56
                                Mowisz zupelnie, jak bys mnie nie znal.
                                Slyszales kiedys, zebym komukolwiek zyczyla czegos zlego, a
                                zwlaszcza Uneczce? Oj, Crimek, Crimek, co dzis sie z Toba dzieje? :))
                                • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:59
                                  Przecież mówię,że nic złego, a Uneczki będziemy bronić, jak
                                  niepodległości:)
                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:00
                                    Bez dwoch zdan!
                                    :)
                                    • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:04
                                      Po prostu zastanawiałem się, co dobrego im życzysz;)
                                      • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:06
                                        Zeby zyli dlugo i szczesliwie, w zdrowiu i wzajemnej milosci.
                                        Zreszta nie tylko im tego zycze, wszystkim innym zakochanym tez :)
                                        • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:08
                                          Rozumiem tą odrobinę egoizmu, zawartą w życzeniach:)
                                          • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:10
                                            Wyrozumialosc nie jest cecha miernot :)
                                            • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:12
                                              W odróżnieniu od skromności:)
                                              • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:26
                                                Kwestie skromnosci postanowilam mimo wszystko jeszcze raz
                                                przemyslec :)
                                                • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:28
                                                  Choćbyś nie wiem jak chciała, to w miernotę się nie wpasujesz:)
                                                  Znikam. Muszę popracować.
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:30
                                                    Ja juz popracowalam troche recznie, teraz pracuje glosem :)
                                                    See you!
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 18:43
                                                    Tylko zaczynasz pracę werbalną, to zaraz gardełko Ci siada.
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 06.02.08, 19:21
                                                    No właśnie, a tak by się pokrzyczało :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 19:28
                                                    Na to zawsze możesz liczyć:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 07.02.08, 08:56
                                                    Liczę i natychmiast zabieram się do kurowania gardełka, choć mnie skręca, jak
                                                    patrzę na antybiotyki :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 13:00
                                                    Jeszcze przyjdzie pora na metody naturalne:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 07.02.08, 14:30
                                                    Tymczasem zmogło mnie tak, że sama się dziwię.
                                                    Ciągnie mnie do łóżka, a jak się już położę, natychmiast zapadam w półsen. Nawet
                                                    całkiem to miłe, zważywszy jak przy tym czas szybko mija :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 15:01
                                                    Nie kuś diablico. Jeszcze pracuję;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 07.02.08, 15:05
                                                    Jak tak, to zaraz znów zapadnę w pościel i w letarg, wtedy prędzej skończysz :))
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 18:27
                                                    W pościeli to ja tak prędko nie kończę, a w ogóle to bez prowokacji
                                                    proszę, bo odpalę Szerszenia;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 07.02.08, 19:03
                                                    Dobrze, już się uspokajam i zamieniam w lód, chociaż w środku cała jestem ogniem :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 19:05
                                                    Płomyk w kostce lodu, czyli kobieta ideał:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 07.02.08, 19:12
                                                    Kiedy ostatnio wąchałeś kadzidełko lawendowe? :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 19:18
                                                    Wydaje mi się, że w tym roku:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 07.02.08, 19:21
                                                    Nawet na pewno, bo jeszcze nim zalatuje ;)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 19:37
                                                    Wolałem nie ryzykować precyzji;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 07.02.08, 19:53
                                                    Słusznie, nasz kalendarzyk małżeński jest tylko naszą sprawą ;)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 20:04
                                                    Podobnie jak obchodzenie rocznic ;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 07.02.08, 20:15
                                                    To dopiero przed nami :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 20:18
                                                    I tylko my wiemy kiedy;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 07.02.08, 20:24
                                                    To są takie tylko nasze tajemnice, chociaż każda inna para też przecież ma takie :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 20:38
                                                    Budowa własnego kodu musi potrwać:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 08.02.08, 18:25
                                                    Gdzieś komuś się spieszy? :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 08.02.08, 18:58
                                                    Gdzieś tak i Ty dobrze wiesz gdzie :)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 08.02.08, 19:05
                                                    Tęsknota zawsze każe pędzić jak najszybciej :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 08.02.08, 19:21
                                                    Zwłaszcza gdy trajektorie się gdzieś przecinają:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 08.02.08, 19:29
                                                    Kiedy przetną się w tym samym momencie, następuje wielkie zderzenie :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 08.02.08, 19:35
                                                    I rodzi się Supernowa:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 08.02.08, 19:37
                                                    Czy to w pełni oddaje wielkość i skutki zderzenia? :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 08.02.08, 19:39
                                                    Oddaje skalę zjawiska:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 09.02.08, 08:43
                                                    W jakiej skali? :)

crimen napisał:
                                                    > Oddaje skalę zjawiska:)

• crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 10:43
                                                    debi_bebi napisała:

> W jakiej skali? :)
                                                    >
                                                    Szukasz ograniczeń?:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 09.02.08, 12:29
                                                    Żadna skala ich nie zakłada, więc nie :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 12:45
                                                    Bez ograniczeń to i zmiana skali jest niepotrzebna:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 09.02.08, 12:47
                                                    To chyba zależy, co się chce mierzyć za pomocą takiej skali :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 12:59
                                                    Chodziło nam o zjawisko, więc nie będziemy skupiać się na
                                                    szczegółach:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 09.02.08, 13:26
                                                    Ani grzebać w Wikipedii :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 14:09
                                                    To zawsze warto robić:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 09.02.08, 14:38
                                                    A od kiedy tam jest napisane, co ja czuję? ;)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 15:23
                                                    Tego tam raczej nie umieścimy:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 09.02.08, 15:51
                                                    Wcale mnie nie zdziwiła Twoja odpowiedź. W końcu nie wszystko można przeznaczyć
                                                    pro publico bono :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 16:22
                                                    Ty nie jestes dobrem wspólnym:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 09.02.08, 17:07
                                                    Jestem całkowicie sprywatyzowana :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 17:29
                                                    I ręce przecz:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 08:10
                                                    Damy zdecydowany odpór wszelkim zakusom :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 09:33
                                                    A coś nas kusi?:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 09:42
                                                    Gdyby nie kusiło, to by chyba znaczyło, że już nas nie ma wśród żywych :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 09:58
                                                    Imperium zmysłów?;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 10:01
                                                    Oraz namiętności :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 10:13
                                                    Robi się gorąco:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 10:16
                                                    Para buch, koła w ruch, i pociąg gna coraz prędzej :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 10:30
                                                    Magiczna symbolika maszyny parowej;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 10:39
                                                    Jedna zwykła maszyna, a ile nasuwa skojarzeń :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 10:53
                                                    W zasadzie tylko jedno, ale nie rozwinę tematu;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 10:56
                                                    Więcej, niż jedno, ale nie będę burzyć jednotorowości Twojego spojrzenia :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 11:24
                                                    Trzeba się bardzo postarać i wysilić wyobraźnię, niemniej jednak
                                                    pierwsza myśl jest jednoznaczna:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 11:26
                                                    Moja pierwsza myśl jest taka, że rozpędzona lokomotywa pruje naprzód niczym
                                                    czołg, a Twoja jaka jest? :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 11:45
                                                    Pracujące tłoki maszyny parowej juz niejeden raz zastosowano w
                                                    filmach jako symbolikę czynności odbywających się poza kadrem;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 15:01
                                                    Może rzeczywiście poprzestańmy na tym objaśnieniu :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 18:12
                                                    A przez chwilę zastanawiałem się, jak daleko chcesz się posunąć;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 19:36
                                                    Mogłam Cię zaskoczyć, ale nie chciałam :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 19:50
                                                    To już nigdy nie będziesz mnie niczym zaskakiwać? ;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 19:53
                                                    Chyba nie sądzisz, że mam zamiar uprzedzać Cię o tym ? :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 19:55
                                                    A już przez chwile miałem taką nadzieję:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 19:58
                                                    Zlituj się, co by to wtedy były za zaskoczenia? Zaskakiwać trzeba nagle i
                                                    niespodziewanie przecież :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 22:27
                                                    Mimo wszystko nie ma to jak dobra, starannie przygotowana
                                                    improwizacja;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 09:05
                                                    Scenografia i rekwizyty powinny pobudzać fantazję, a wtedy główni bohaterowie
                                                    sami intuicyjnie wybiorą najlepszy scenariusz :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 09:30
                                                    Znowu niebezpiecznie oscylujemy w kierunku fantazji;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 09:36
                                                    To nieuniknione, kiedy wzajemne przyciąganie jest tak silne, a wstępny
                                                    scenariusz zapowiada arcydzieło sztuki :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 09:47
                                                    Nooo teraz to pojechałaś po samej krawędzi, ale masz rację, że
                                                    najważniejsza jest obsada ;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 10:00
                                                    To człowiek tworzy swoją sztukę, nie sztuka jego, przy czym jedni są bardziej
                                                    zdolni i wrażliwi, inni mniej, ale kiedy pada na jednostkę wybitnie
                                                    utalentowaną, grzechem byłoby narzucać jej jakiekolwiek limity :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 10:07
                                                    Słusznie Kochanie. Masz eksperymentalną swobodę rozwoju ;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 10:10
                                                    A Ty nie? Poza tym, że co dwie głowy, to nie jedna? :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 10:19
                                                    Ja to jestem tylko pod wpływem Twojego uroku:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 10:25
                                                    Sytuacja jest symetryczna :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 10:43
                                                    Zmian w obsadzie nie przewidujemy;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 10:46
                                                    Co zostało dobrowolnie przypieczętowane dożywotnim kontraktem :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 10:50
                                                    Którego żaden donos nie zmieni:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 11:00
                                                    Mówiłam Ci już - niczego sie nie boję :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 11:06
                                                    Chyba komuś nerwy puściły i aureola świętości poszła się j...ć ;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 11:14
                                                    Zostawmy to. Już dość się upapraliśmy.
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 11:19
                                                    Finito. Choć z drugiej strony jak długo można udawać, że pada
                                                    deszcz, gdy ktoś pluje Ci w twarz?
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 11:59
                                                    On się nie zmieni. Na jedno Twoje słowo padnie jego tysiąc, i zawsze racja
                                                    będzie po jego stronie. Prawie sześć lat upłynęło, zanim zrozumiałam, że to
                                                    walka z wiatrakami, i odeszłam. Nie może się z tym pogodzić? Trudno.
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 12:17
                                                    Masz rację. Nie będziemy walczyć z wiatrakami, a jego problemy nie
                                                    są naszymi:)
                                                  • teletoobis Re: pogadajmy... 11.02.08, 12:55
                                                    crimen napisał:

> Masz rację. Nie będziemy walczyć z wiatrakami, a jego problemy nie
                                                    > są naszymi:)

Waszymi? Nie - nie waszymi, ale jej.
                                                    Nigdy nie mowilem o donosach. To tylko wymysl chorej wyobrazni tej Pani.
                                                    Powiedzialem tylko, ze zaczne stosowac jej metody, choc nie takie brutalne. Po
                                                    prostu prawda ujrzy swiatlo, bez przebarwiania w jej stylu. Jak widac bardzo sie
                                                    tego obawia. A moze obawia sie, ze i ty niektorych rzeczy sie dowiesz? Nie- nie
                                                    ode mnie. Nie ufam Ci. Wiec niczego sie nie dowiesz. Zyj w blogim przekonaniu o
                                                    tym, ze wiesz wszystko i ze nie jestes manipulowany.

Zreszta, chodzi tylko o to, by poczula sie tak, jak ja sie czulem. To wszystko.
                                                    Ty wypadniesz z obiegu niebawem, pozniej bedzie nastepny jelen :)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 18:06
                                                    Muchy brzęczą, a karawana idzie dalej :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 18:18
                                                    debi_bebi napisała:

> Muchy brzęczą, a karawana idzie dalej :)

Dziękuję za szacunek okazany psom:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 18:19
                                                    Dla Ciebie wszystko, przecież wiesz :*)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 18:28
                                                    Nie powiem, że mnie to nie cieszy:)))
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 19:47
                                                    A ja cieszę się Twoja radością, i w ten sposób uzyskujemy obieg zamknięty :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 20:04
                                                    A ktoś twierdzi, że też ma tu coś do powiedzenia:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 20:43
                                                    Nie wątpię, że tak twierdzi, tylko co ma z tego wynikać? :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 20:51
                                                    Dokładnie nic, ale trudno dociera:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 20:55
                                                    Trudno to mało powiedziane. Nic nie dociera.
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 21:02
                                                    Przecież nie ustąpimy psycholowi:)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 21:24
                                                    On sam też nie. Lubi to, co robi.
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 22:14
                                                    My tez lubimy to, co robimy;)
                                                  • debi_bebi Re: pogadajmy... 11.02.08, 22:22
                                                    O, i na tym się lepiej skupmy, bo to nam wyjdzie wyłącznie na zdrowie :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 22:26
                                                    Właśnie to samo chciałem Ci zaproponować:)
                                                  • romano_gie Re: pogadajmy... 08.02.08, 19:53
                                                    crimen napisał:
                                                    > I rodzi się Supernowa:)

czy mówiłem ci już, że jesteś też dyletantem?

pl.wikipedia.org/wiki/Supernowa
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 08.02.08, 19:56
                                                    > czy mówiłem ci już, że jesteś też dyletantem?
                                                    >
                                                    Mówilem ci już, że jesteś śmierdzielem?
                                                  • romano_gie Re: pogadajmy... 08.02.08, 20:40
                                                    crimen napisał:
                                                    > Mówilem ci już, że jesteś śmierdzielem?

tych słów z twoich nieomylnie poprawnych ust, jeszcze nie słyszałem

ulżyj sobie dyletancie
      • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 12:12
        Ja wciąż żyję, pomimo kilku zleceń na moją osobę ;)
        • oona Re: pogadajmy... 06.02.08, 12:56
          crimen napisał:

> Ja wciąż żyję, pomimo kilku zleceń na moją osobę ;)

Lubisz zycie na krawedzi, przyznaj się :))
          • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:12
            Przyznaję, to silniejsze ode mnie;)
            • oona Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:47
              crimen napisał:

> Przyznaję, to silniejsze ode mnie;)

Adrenalinoholik ;)
              • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:49
                Kolejna szufladka? :)
                • oona Re: pogadajmy... 06.02.08, 13:58
                  crimen napisał:

> Kolejna szufladka? :)

Nie przejmuj się. Jako urodzony bałaganiarz szybko zapominam,
                  gdzie co(kogo) włozyłam :)
                  • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 14:02
                    Pamiętam, że w jednej Ci się nie mieściłem:)
                    • oona Re: pogadajmy... 06.02.08, 18:16
                      crimen napisał:

> Pamiętam, że w jednej Ci się nie mieściłem:)

Musze Ci wierzyc, bo straszyles, ze posiadasz wielkie archiwum z
                      kwitami na bywalców starego dobrego forum, nie smiem wiec nawet
                      probowac zaprzeczac :))
                      • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 18:44
                        I to dobrze ukryte. Zniszczyć je mozna jedynie przez dekapitację:)
                        • oona Re: pogadajmy... 07.02.08, 11:19
                          crimen napisał:

> I to dobrze ukryte. Zniszczyć je mozna jedynie przez dekapitację:)

Byłoby szkoda, mimo wszystko, utracic swiadectwa naszej
                          forumowej "młodosci", chmurnej i durnej, z akcentem na durną :))
                          • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 12:59
                            Uneczko, nigdy do tego nie dopuszczę:)
                            • oona Re: pogadajmy... 07.02.08, 14:47
                              crimen napisał:

> Uneczko, nigdy do tego nie dopuszczę:)

Sentymenciarz :) Do szufladki!
                              • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 15:02
                                Tylko błagam, do takiej bez kluczyka:)
                                • oona Re: pogadajmy... 07.02.08, 17:20
                                  crimen napisał:

> Tylko błagam, do takiej bez kluczyka:)

Nie kryguj się, ze sobie nie poradzisz.
                                  Zycie z oddechem Killera na plecach na pewno
                                  wiele Cie nauczyło :))
                                  • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 18:29
                                    Gdyby Menik się dowiedział, to mógłby przejąć szufladkę i mieć z
                                    tego dużo radości:)))
                                    • oona Re: pogadajmy... 07.02.08, 22:20
                                      crimen napisał:

> Gdyby Menik się dowiedział, to mógłby przejąć szufladkę i mieć z
                                      > tego dużo radości:)))

Nie moge niestety wejsc glebiej w temat ewentualnych radosci Menika,
                                      bo mamy rozdzielnosc forumową. Nie chcialabym byc celem nowego
                                      kontraktu Killera :))
                                      • crimen Re: pogadajmy... 07.02.08, 22:29
                                        Killer to partacz. Dostanie nowy kontrakt, to z wrażenia postrzeli
                                        się w stopę:)))
                                        • oona Re: pogadajmy... 08.02.08, 21:34
                                          crimen napisał:

> Killer to partacz. Dostanie nowy kontrakt, to z wrażenia postrzeli
                                          > się w stopę:)))

Chyba nie zaryzykujĘ, partaczom szczegolnie chetnie wiesz kto kule
                                          nosi. Wiem to na pewno - tylko dlatego zaliczyłam strzelanie w LO na
                                          PO :))
                                          • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 10:46
                                            > Chyba nie zaryzykujĘ, partaczom szczegolnie chetnie wiesz kto kule
                                            > nosi. Wiem to na pewno - tylko dlatego zaliczyłam strzelanie w LO
                                            na
                                            > PO :))

Ale Ty Uneczko nie dostałaś na mnie kontraktu? :)
                                            • oona Re: pogadajmy... 09.02.08, 12:52
                                              crimen napisał:

Ale Ty Uneczko nie dostałaś na mnie kontraktu? :)

Robisz się nerwowy :))
                                              • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 13:01
                                                Dziwisz się? :)
                                                • oona Re: pogadajmy... 09.02.08, 13:20
                                                  crimen napisał:

> Dziwisz się? :)

No dobrze, powiem to - nie biorę zlecen na osoby, ktore lubię.
                                                  Uspokoiles się trochę ?? ;)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 14:11
                                                    oona napisała:
                                                    >
                                                    > No dobrze, powiem to - nie biorę zlecen na osoby, ktore lubię.
                                                    > Uspokoiles się trochę ?? ;)

Uspokoiłem sie i zainteresowałem. A na kogo bierzesz zlecenia? ;)
                                                  • oona Re: pogadajmy... 09.02.08, 14:58
                                                    crimen napisał:

> Uspokoiłem sie i zainteresowałem. A na kogo bierzesz zlecenia? ;)

Nie trac czujnosci - to był pocałunek smierci.
                                                    Killer juz zaciera swoje dyletanckie łapki :))
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 09.02.08, 15:30
                                                    oona napisała:
                                                    >
                                                    > Nie trac czujnosci - to był pocałunek smierci.
                                                    > Killer juz zaciera swoje dyletanckie łapki :))

Dzięki za ostrzeżenie. Na mnie nie zarobi. Zmienię przyzwyczajenia:)
                                                  • oona Re: pogadajmy... 10.02.08, 15:58
                                                    crimen napisał:

> Dzięki za ostrzeżenie. Na mnie nie zarobi. Zmienię
                                                    przyzwyczajenia:)

Przyzwyczajenie drugą naturą...jestes pewnien, ze dasz radę? :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 18:21
                                                    Nie odbieraj mi resztek nadziei;)
                                                  • oona Re: pogadajmy... 10.02.08, 20:23
                                                    crimen napisał:

> Nie odbieraj mi resztek nadziei;)

Wątpię ,więc jestem, sorry :))
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 10.02.08, 22:31
                                                    Trzeba będzie paktować z Menikiem:)
                                                  • oona Re: pogadajmy... 11.02.08, 12:16
                                                    crimen napisał:

> Trzeba będzie paktować z Menikiem:)

Ewentualnie mogę wycofac swoją deklarację, Killer juz nie jest
                                                    Ci chyba potrzebny ;)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 12:23
                                                    Killer może się czuć odwołany. Musi się przebranżowić:)
                                                  • oona Re: pogadajmy... 11.02.08, 14:11
                                                    crimen napisał:

> Killer może się czuć odwołany. Musi się przebranżowić:)

Trochę szkoda. Killer ze spluwą w garsci jako przesladowca to jednak
                                                    wiekszy powód do dumy niz wymachujący torebką Tubis hihi. Zamienił
                                                    stryjek... :)
                                                  • crimen Re: pogadajmy... 11.02.08, 18:24
                                                    oona napisała:

> Trochę szkoda. Killer ze spluwą w garsci jako przesladowca to
                                                    jednak
                                                    > wiekszy powód do dumy niz wymachujący torebką Tubis hihi. Zamienił
                                                    > stryjek... :)

Fakt, że obsuwam się w hierarchii. Teraz przyjdzie uciekać przed
                                                    czerwoną torebką:)))
                                                  • oona Re: pogadajmy... 14.02.08, 16:19
                                                    crimen napisał:

> Fakt, że obsuwam się w hierarchii. Teraz przyjdzie uciekać przed
                                                    > czerwoną torebką:)))

A wydawało się, po tym jak musiałes zamykac okna przed Killerem
                                                    przebranym za netoperka, ze gorzej byc nie moze :))
    • khinga Re: pogadajmy... 06.02.08, 12:18
      ja miałam ochotę kogoś zabić, opierniczyć 2 dni temu;)
      jednak nikt nie chciał "nadepnąć mi na odcisk";)
      • crimen Re: pogadajmy... 06.02.08, 12:20
        I znowu wykazałem się intuicją;)
    • facettt karane i niemozliwe 06.02.08, 14:01
      aramisek napisała:

> zle mi dzis, moglabym albo kogos udusic, albo sama siebie.

ale to pierwsze jest karalne - pamietaj.

a to drugie (jak udowodnila debi na tym rysunku z zaba i bocianem)
      niemozliwe :)))
      • debi_bebi Re: karane i niemozliwe 06.02.08, 14:06
        O matko, albo ja mam skleroze, albo ona ma mnie.
        O jaki rysunek chodzi?
    • tini_1 Re: pogadajmy... 06.02.08, 17:16
      Solidaryuje sie dzisiaj z Toba....mnie tez jest super super
      zleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(((
    • aga_35 Re: pogadajmy... 07.02.08, 16:08
      dokładnie mam to samo ...dół
    • medykangel Re: pogadajmy... 09.02.08, 15:06
      przed okresem jesteś? :))
      • debi_bebi Re: pogadajmy... 10.02.08, 08:13
        Kobieta zawsze jest przed, po albo w trakcie, i bynajmniej nie ma lekko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka