Dodaj do ulubionych

My name is Rita

30.12.01, 15:52
(mam nadzieje, ze przynajmniej jedna osoba odpowie na moj post...) Jestem mloda
dziewczyna, chcialabym poznac ciekawych i nietuzinkowych przyjaciol
internetowych. W nowym roku czeka mnie gruntowne przemeblowanie mojego zycia -
mam zamiar wszystko w nim (no, prawie wszystko...) zmienic! Zyczcie mi
powodzenia! Dla mnie najwazniejsze - chcialabym znalezc wreszcie szczescie w
milosci - moze sie uda!
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: My name is Rita IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:54
      und ich heisse Mario!
      a mebluj se jak chcesz w koncu to twoje zycie!
      • ja_nek Re: My name is Rita 30.12.01, 16:11
        Mam na imię Janek. Należę do młodszych bywalców forum. Chyba mamy podobnie
        najważniejsze życzenia, ale ja nic nie muszę przemeblowywać.... raczej wstawiać
        Coś w puste miejsce...

Pozdrawiam
        Janek
        • Gość: trapszo Re: My name is Rita IP: 62.144.185.* 30.12.01, 16:20
          Oczywiscie, jezeli Ci idiota Mario nie przeszkodzi.

Pozdrawiam
          • Gość: Trampek Re: My name is Rita IP: 213.76.140.* 30.12.01, 18:03
            Witaj w klubie. Bo ja się tak boję 2002r., bo wtedy trzeba będzie nie tylko
            meblować, ale całe nowe schronienie budować :). Pozdrawiam i życzę powodzenia.
            Nię dzięjuj, żeby nie zapeszać
          • mario2 Re: My name is Rita 30.12.01, 21:59
            trapszo, du Wichser, nimm deine idiotische Theorien und hau zur Romantica ab.
            Ich bin krank als ich Dich hier sehe Du Arschficker!
    • karina_17 Re: My name is Rita 30.12.01, 22:02
      oby się udało. rozczarowania są przykre, trzymam więc kciuki
      pozdrawiam, karina
      • Gość: xpOver Re: My name is Rita IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 22:48
        moje imię takie jak u mario2
        co do mebli wszystkie moje znalazłem w ogrodzie
        oraz szkatułkę ze wszystkimi planami
        a na dnie lustro
        tam zamiast mojej twarzy - czas.
        Tak patrzę i nie wiem kto tu z kogo kpi

PS
        Sorry, że tak patetycznie przy nowym roku, ale te meble życiowe, akurat teraz
        się znalazły.
        • mario2 Re: My name is Rita 30.12.01, 22:53
          Patetyzm Twoj Drogi X-costam nie wspolbrzmi z tonami wydobywanymi przez
          indywidua na tym Forum. Niestety nie jestem w stanie dostroic orkiestry w
          sposob, ktory umozliwialby unikniecie dysonansow. Przeto na prosbe Bachuu
          04.01.02 w znanym Tobie Vikingu planujemy kolejne danie w dynie. Twoja obecnosc
          moglaby tylko te impreze uswietnic :o))
          Mario
          P.S. Maryjka przybedzie takoz! :o))
          • Gość: leziox Re: My name is Rita IP: *.arcor-ip.net 30.12.01, 23:26
            Rita,siemano skarbeczek w klubie:
            paranoików,erotomanów,niewydarzonych świetych,straszliwych grafomanów,
            zwierzaków wszelakich o pseudonimach różnych,chamów prostych i złożonych
            ludzi o sercach z wosku udających supermenów,oraz wielu typów ciekawych jak
            najbardziej.Załatw sobie na zaś kozetke u psychiatry na godziny,bo przydać sie
            może.
            Jeśli o przemeblowanie życia chodzi,proponowałbym abyś zaczęła od powyrzucania
            przez okno na Sylwestra i w szale pijackim wszystkich mebli,z aktualnym
            chlopakiem włącznie,a potem jakoś sie ułoży,zwłaszcza jeśli znasz dobrego
            adwokata.Rita,życzonka nowego roku jak najbardziej milutkiego.
            • Gość: sw. mina Re: My name is Rita IP: *.turboline.skynet.be 30.12.01, 23:28
              rotka, dziwwczyno, kilka lat temu tez sobie powiedzialam: zmieniam w zyciu
              wszystko procz koloru wlosow! i w pipe, udalo sie. wszystko zmienione, wlosy
              nietkniete. czego i tobie zycze i na nowy rok blogoslawie.
              ps. od razu zapisz siem do ligi.
              sw. mina
              • lys Re: My name is Rita 31.12.01, 00:14
                O swieta!!! Do tej ligi to którędy i czym chrzcza przy przyjeciu bo chętnam.
                nie rzuce fajek ani ankoholu reszta zmian przede mną - oby pomyslnie
          • Gość: XpOver Re: My name is Rita IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 00:01
            Pewnie przyjdę, ale nie sądzę bym do tego czasu odzyskał jaja. Pewnie
            zauważyłeś, że strasznie przycichłem. Chyba jaja mi wpadły do szkatułki.
            • Gość: mina Re: My name is Rita IP: *.turboline.skynet.be 31.12.01, 00:03
              x-cos tam - kozeteczka? bo widze ze ci rzeczywiscie cos dolega - klate chce
              golic, baran jeden
              • Gość: XpOver Re: My name is Rita IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 00:08
                syndrom wypalenia ;-/
                Zaproś więc mnie:)
                • Gość: mina Re: My name is Rita IP: *.turboline.skynet.be 31.12.01, 00:10
                • Gość: mina Re: My name is Rita IP: *.turboline.skynet.be 31.12.01, 00:11
                  jestem w bialymstoku, wlaz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka