the_dzidka 01.03.08, 12:46 ... zamieszkał dzisiaj na stałe w domu przy ulicy W. :-) Poznajcie Lucka: picasaweb.google.pl/joaded2604/LudzkiLucek/photo#5172732197730842738 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Nowy lokator... 01.03.08, 14:42 Czarny futrzak ;) piękny ;) A kastrowany aby??? czy chcesz namiar na weta stosownego :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nowy lokator... 01.03.08, 17:49 Ciachuciachu dopiero go czeka... mówisz o polecanym wecie z Wołoskiej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Nowy lokator... 01.03.08, 14:57 A poza tym uważam nasze grono za totalnie zakocone :) w mniejszym lub większym stopniu :) rekordy zakocenia bije Kami czasami :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nowy lokator... 01.03.08, 18:48 Rekordy zakocenia to bije Nadkole w lecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Nowy lokator... 01.03.08, 21:24 Nadkole to bije rekordy zazwierzęcenia ;) ale to już ekstremum ;) A w Wawie to jednak Kami :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nowy lokator... 01.03.08, 22:08 Oczywiście przeczytałam "Nadkole bije rekordy zEzwierzęcenia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Nowy lokator... 01.03.08, 19:55 O, jaki fajny. :-) Chyba zaraz pstryknę zdjęcie temu leniuchowi na monitorze i też gdzieś opublikuję. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Nowy lokator... 01.03.08, 22:39 Próbuję... Niewyraźne i w ogóle na razie robocze takie. :-) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1095847,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Nowy lokator... 01.03.08, 23:12 Kot w formie zwisu lekkiego :) fajny sierściuch :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nowy lokator... 01.03.08, 23:19 Jest dobre, spoko. Ja mam w swojej kolekcji jakieś 25 zdjęć "miejsca, w którym jeszcze przed sekundą był kot" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Blog dla zainteresowanych :) 02.03.08, 18:50 Przeczytałam :) obejrzałam ;) będę odwiedzać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Blog dla zainteresowanych :) 02.03.08, 20:34 Cieszę się, zapraszam :) Kamisia stwierdziła, że będę miała co opisywać, więc... :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Blog dla zainteresowanych :) 02.03.08, 21:01 O, na pewno będzie co opisywać. :-) Un to chyba młody i z pomysłami jest? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Blog dla zainteresowanych :) 02.03.08, 22:06 Sześć miechów, upór, nawyki z poprzedniego miejsca i zasadniczy charakter :-) Na szczęście, bo jest z kim mieszkać!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Blog dla zainteresowanych :) 03.03.08, 22:12 A-ha. Bo inaczej to po co kot. :-) Mamusi tego ze zdjęcia i jej synkowi-klonowi muszę podawać co dzień tabletki. Tak, jestem podrapany. Przez oba. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nowy lokator... 03.03.08, 00:16 the_dzidka napisała: > ... zamieszkał dzisiaj na stałe w domu przy ulicy W. :-) Następny czarny w towarzystwie. Tylko z twarzy trochę myszowaty. Podkarmić musisz (animalia.pl już znasz?). Co do wetów, to dr Kasia ostatnio przyjmuje w Wesołej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nowy lokator... 03.03.08, 19:59 > Następny czarny w towarzystwie. Tylko z twarzy trochę myszowaty. Wg pani wetki, nie żaden myszowaty, tylko "podrasowany" genami ze wschodu. Pewnikiem jakiś romansik prababci... > Podkarmić musisz Nie przewiduję tu problemów, kotecek rąbie jak maszyna. > (animalia.pl już znasz?). Pierwsze utensylia tam zakupiłam :) Również interesujący jest sklep Anna ZOO w Blue City. A w razie niemców, to pod domem sklepik dla źwierząt tyż jest. > Co do wetów, to dr Kasia ostatnio przyjmuje w Wesołej. ;) Na Wołoską jednak ciut bliżej. Chociaż jak wspomnę dzisiejsze korki... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nowy lokator... 03.03.08, 22:06 the_dzidka napisała: > > (animalia.pl już znasz?). > > Pierwsze utensylia tam zakupiłam :) Również interesujący jest sklep > Anna ZOO w Blue City. Anna ma na pieńku z miłośnikami zwierzaków. Podobno niezbyt przykładają się do warunków, w jakich paszczaki różne u nich przebywają. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nowy lokator... 03.03.08, 22:13 Widziałam tylko rybki i słyszałam ptaszki... Ale fakt, że ja omijam wszystkie takie sklepy, żeby się przypadkiem nie zdenerwować widokiem źle trzymanych paszczaków. I nikt z tym nic nie robi?... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Nowy lokator... 03.03.08, 23:25 the_dzidka napisała: > Widziałam tylko rybki i słyszałam ptaszki... > Ale fakt, że ja omijam wszystkie takie sklepy, żeby się przypadkiem > nie zdenerwować widokiem źle trzymanych paszczaków. > I nikt z tym nic nie robi?... Robi, robi. Podobno co miesąc płacą kary. Jedyny sposób, to bojkot (podobnie jak w przypadku restauracji Grand Kredens prowadzonej przez paserów zabytków - prawo na nich nie działa, więc trzeba się skrzykiwać do bojkotu). Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Nowy lokator... 04.03.08, 15:44 the_dzidka napisała: > > (animalia.pl już znasz?). > > Pierwsze utensylia tam zakupiłam :) Również interesujący jest sklep > Anna ZOO w Blue City. Daj spokój! I porównaj ceny. Rozbój! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Nowy lokator... 04.03.08, 22:36 Anna zoo tylko awaryjnie jak zapomnę zamówić żarcia - choć ostatnio Myszowate szczęśliwie przetrwało na surowym mięsku, wątróbce, chrupkach i... kaszce Pawłowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Nowy lokator... 04.03.08, 22:43 Dzięki, już tam nie pójdę. Awaryjnie mam sklepik na ulicy W 18, dwa metry od bramy. Odpowiedz Link Zgłoś