sibeliuss 11.03.08, 23:59 No jest Teekanee, ale czy jest inna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julsza Re: Co z lawendową? 15.03.08, 09:52 :)))))))))))))) ok, juz kumam ja nie znalazlam, a gdzielkolwiek jestem to sklepy herbaciane to punkt zelazny moich odwiedzin :) czasem tylko lawenda jest gdziesz domieszana Odpowiedz Link Zgłoś
julsza no jest 19.03.08, 20:40 Twinings ma - nie czysta, ale lawende z honeybrush. nie widze jej na ich stronie www, znalazlam na stronie waitrosa, moze bede ja miala przywieziona z UK to podziele sie wrazeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: no jest 20.03.08, 10:49 julsza napisała: > Twinings ma - nie czysta, ale lawende z honeybrush. nie widze jej na ich stronie www, znalazlam na stronie waitrosa, moze bede ja miala przywieziona z UK to podziele sie wrazeniami :) -- A nie mają tego wysyłkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: no jest 20.03.08, 22:53 nigdy nie dowiadywalam sie, czy Twinings prowadzi sprzedaz wysylkowa. tutaj masz te herbate: www.waitrosedeliver.com/wdeliver/servlet/JSPs/shop/display_ind_fs.jsp?line_number=503983&prrfnbr=299045 lub www.waitrosedeliver.com/wdeliver/servlet/JSPs/shop/shopping_fs.jsp?siteCode=WD Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: no jest 21.03.08, 10:31 Muszę pokombinować, bo już się zachwyciłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: no jest 24.03.08, 09:47 Twiningsa jest sporo na allegro, tej akurat nie widziałam, ale jak napiszesz do sprzedawcy, na pewno Ci sprowadzi. Jeśli chcesz, mogę podać namiary na sympatyczną Panią z allegro, która ma prawie wszystko z Twiningsa. Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: no jest 26.03.08, 18:26 mowimy o tej Pani: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1561498&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy= czy o tym: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1717337&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy= nie kupowalam od nikogo z nich - "moja" allegrowiczka herbaciana od jakiegos czasu nie wystawia herbat. a lawendowa dzis dotarla, a nawet dwie - jedna o ktorej wyzej pisalam i druga z trawa cytrynowa. mocno lawendowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: no jest 26.03.08, 21:06 Byłem w zaprzyjaźnionej herbaciarni, sprowadzą dla mnie dwa rodzaje. Ale będzie szał ciał :P Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: no jest 29.03.08, 15:25 sibeliuss napisał: > sprowadzą dla mnie dwa rodzaje. > Ale będzie szał ciał jakie (tzn. smakowo - z czym)? na wage? podziel sie wrazeniami Odpowiedz Link Zgłoś
julsza znalazlam w Polsce 12.04.08, 10:09 w Carrefourze, jeszcze jadna - Clippera, rumiankowo-lawendowa, jakby ktos byl zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
ju.bi Re: Co z lawendową? 17.04.08, 21:13 zainteresowana waszymi wpisami nabyłam tę teekane no i zakochałam sie...smakowita, więc dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: Co z lawendową? 19.04.08, 19:17 sibeliuss napisał: > Twillings zajeżdza mi mydłem :( jesli klawendowym to wszystko ok ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś