konstantyn2 20.03.08, 12:25 miłą, inteligentną i silną kobiete:))))))) z okolic i samego Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: poznam........ 20.03.08, 12:35 konstantyn2 napisał: > miłą, inteligentną i silną kobiete:))))))) z okolic i samego Krakowa Agata Wróbel wyjechała na Wyspy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: poznam........ 20.03.08, 12:47 no,jaka szkoda,ale tylko godzina z małym hakiem ekspresem,ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: poznam........ 20.03.08, 12:59 Znowu nie ja ( bo ani miła ani inteligentna ani silna ). No i: do Krakowa ( który uwielbiam ) mam daleko. Ale: mam koleżankę ( mieszka w Tarnowie ). Może ona? P.S. Ile jest km z Tarnowa do Krakowa? Pytam, bo: ta kolezanka nie ma samochodu. Nie ma z powodu niemania((a nie z powodów finansowych ). Z powodów finansowych = to ona powinna mieć samochody dwa ( a może trzy ?). Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: poznam........ 20.03.08, 13:39 cwanie..chcesz, by to Cię noszono na rękach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: poznam........ 20.03.08, 15:39 facet ewidentnie szuka pomocy przy myciu okien, a tu zleciały się mądre kobiety i wymyślają naciągane teorie;) cha cha cha ! Odpowiedz Link Zgłoś