jasmina_tdi 02.01.02, 11:04 Ja, Bachuu, klawiaturą Jasmine oswiadczam, źe obecność bardziej niż obowiazkowa...!!!!! i zadnego certolenia się!!!! Viking, Piatek 04.01.02, wieczór :-)))) DO ATAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: BACHUU NA IMPREZE ZAPRASZA.....!!!!!!! 02.01.02, 11:04 Baaachuuu!!!! ...a czym częstujesz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: BACHUU NA IMPREZE ZAPRASZA.....!!!!!!! 02.01.02, 11:06 Magnolio. Tym co Czort! Odpowiada??? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: BACHUU NA IMPREZE ZAPRASZA.....!!!!!!! 02.01.02, 11:07 wścieklaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: BACHUU NA IMPREZE ZAPRASZA.....!!!!!!! 02.01.02, 11:08 A gdzie ten Viking, czy koniecznie trzeba przez Bałtyk przepłynąć? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: BACHUU NA IMPREZE ZAPRASZA.....!!!!!!! 02.01.02, 11:09 ...jest możliwość...wpław...Wisłą... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi leo 02.01.02, 11:12 to zależy skad płyniesz :-))))) na Starym Miescie leopard napisał(a): > A gdzie ten Viking, czy koniecznie trzeba przez Bałtyk przepłynąć? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BACHUU NA IMPREZE ZAPRASZA.....!!!!!!! 02.01.02, 11:07 ....(no chyba nie obrazi się, jak troche go zareklamuje???) a więc - na poczatek, kazda miła pani dostanie ognistego buziaka, a kazdy miły pan szczegółowa instrukcje obsługi baru :-)))) mag_nolia napisał(a): > Baaachuuu!!!! > ...a czym częstujesz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: BACHUU NA IMPREZE ZAPRASZA.....!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 11:09 a pozwolicie mi pozmywac naczynia???????/ Odpowiedz Link Zgłoś
onlyanka Re: Only 02.01.02, 11:14 na co mnie placic za cos co moge odpracowac!!!!!!!!!!!!!!! a pokute w rzeczy samej odprawiam od roku zeszlego konca i tego poczatku.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Only 02.01.02, 11:16 uj sa przyjemniejsze sposoby niz zmywanie garow:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi ONLY 02.01.02, 11:13 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....!!!!! Gość portalu: onlyanka napisał(a): > a pozwolicie mi pozmywac naczynia???????/ Odpowiedz Link Zgłoś
onlyanka Re: ONLY 02.01.02, 11:18 przyniose tylko jedna, please, please please........ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ONLY 02.01.02, 11:20 only!!!!!!!!!!! mam Cię zamordowac?????? onlyanka napisał(a): > przyniose tylko jedna, please, please please........ Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ONLY 02.01.02, 11:28 Jasminko! Moze kiedys bedziemy mogli u Only skorzystac z nagromadzonych przez nia dobr... wiec... :o))) AHA na imprezie bedzie panowal CALKOWITY ZAKAZ FOTOGRAFOWANIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ONLY 02.01.02, 11:34 only my cie pod niebiosa wyniesiemy, tylko ty nic nie wynos!!!!! onlyanka napisał(a): > i przykaz wynoszenia!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: NAKAZ 02.01.02, 11:37 calkowity nakaz fotografowania po zgaszeniu swiatla tudziez swiec;0))) potem wybor najlepszego fotografa! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyanka Re: NAKAZ 02.01.02, 11:40 a ja i tak wyniose, tyle ze tym razem chwalic nie bede SIE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: NAKAZ 02.01.02, 11:57 only ja juz ci mówiłam - zróbmy impre u Dukaczewskiego :-))))) onlyanka napisał(a): > a ja i tak wyniose, tyle ze tym razem chwalic nie bede SIE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: NAKAZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 12:28 jasmina_tdi napisał(a): > only ja juz ci mówiłam - zróbmy impre u Dukaczewskiego :-))))) > > a ten da mi pozmywac naczynia????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: NAKAZ 02.01.02, 12:31 taaaaaa..... ja to bym co zamiotła, a nie zmywała! Gość portalu: onlyanka napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > only ja juz ci mówiłam - zróbmy impre u Dukaczewskiego :-))))) > > > > > a ten da mi pozmywac naczynia????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: NAKAZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 12:36 zmywam i zamiatam - onlyanki reklama........... jasmin, opracuj reszte i zapodaj oficjalnie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: NAKAZ 02.01.02, 12:37 ...... najlepsza autoreklama!!! do dzieła only!!! potrafisz! Gość portalu: onlyanka napisał(a): > zmywam i zamiatam - onlyanki reklama........... > jasmin, opracuj reszte i zapodaj oficjalnie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: NAKAZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 12:48 zapomnialam dodac ze mam zastawe z Mariotta...... ale serio, to nie ja tylko znajomy dla mnie wyniosl.......... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: NAKAZ 02.01.02, 13:01 to w Mariocie takie stare samochody maja?:) silny ten twoj Znajomy jak dal rady taka kupe starego zelastwa wyniesc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: NAKAZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 13:05 a gdzie tam zelastwa............. ja tam mam wszystkie windy mariota....... nie wiem tylko co z parkingiem zrobic, nie chce wlisc do chaty..... Odpowiedz Link Zgłoś