aga_ata 30.03.08, 19:14 Pojechała dziewoja! Trochę mnie wkurzyła początkowo, bo jakaś wyjątkowo bezczelna i pewna siebie mi się wydawała. Oglądaliście może? W sobotę padnie pytanie za milion, a ma jeszcze pół na pół i publiczność. Cwaniara :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Milionerzy dziś 30.03.08, 19:19 serio?:) no to luz, moze sie uda w koncu bo chyba jeszcze nikt nie zgarnął u nas o prosze, wikipedia juz to uwzględnia:) no to trzeba lukać nastepny odcinek pl.wikipedia.org/wiki/Milionerzy i samemu wystartować bo potrzebuje pilnie miliona;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Milionerzy dziś 30.03.08, 19:29 aga_ata napisała: > wiki zawsze czujna:D no :) i widze ze pytanie o Kake miała, miałbym szanse gospodyni domowa z Niemiec potykała sie przy pytaniu za milion euro z tego co pamiętam o braci Gibbów z BeeGees i tam bym popłynął bez mydła:) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Milionerzy dziś 30.03.08, 19:37 Lubię ten program a właściwie lubiłem do dzisiaj. Takiego przewału jeszcze nie widziałem. Dziewczyna 21 lat, 500 000 juz wygrane, 2 koła ratunkowe do wykorzystania. Pytania żenująco łatwe, to za 500 000 powinno paść na poziomie góra 2000 zł. Dziewczyna zero stresu, jakby wiedziała co będzie dalej. Nie wierzę w uczciwość w tym programie po dzisiejszym odcinku. Tym bardziej,że widziałem wiele innych. Stopień trudności pytań był absolutnie niewspółmierny do innych grających w tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Milionerzy dziś 30.03.08, 19:41 jerry_72 napisał: > Lubię ten program a właściwie lubiłem do dzisiaj. Takiego przewału > jeszcze nie widziałem. Dziewczyna 21 lat, 500 000 juz wygrane, 2 > koła ratunkowe do wykorzystania. > Pytania żenująco łatwe, to za 500 000 powinno paść na poziomie góra > 2000 zł. Dziewczyna zero stresu, jakby wiedziała co będzie dalej. > Nie wierzę w uczciwość w tym programie po dzisiejszym odcinku. > Tym bardziej,że widziałem wiele innych. Stopień trudności pytań był > absolutnie niewspółmierny do innych grających w tym programie. serio? ciekawe czy gdzies mozna zdobyc liste pytań? bo wiadomo że "łatwość" pytania jest wielce subiektywna tzn wiadomo że wszystkie pytania są łatwe na które znamy odpowiedź:) jezeli cos bedzie naprawde na rzeczy to media sie tym pewnie zajmą Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Milionerzy dziś 30.03.08, 20:10 niech dowodem dla Ciebie będzie to, że i ja bym do tego etapu doszedł na tych pytaniach:D aha, wczoraj też było pytanie o pół miliona, również łatwe (o słowo nie będące anagramem słowa "skrzynka" (coś dla Ciebie;D), więc chyba przypadku nie ma - postanowili dawać łatwiejsze pytania. ps. tu kilka wyliczyłem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=77596411&a=77607231 Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 Re: Milionerzy dziś 30.03.08, 20:13 Wiele osób zastanawia dzisiejsza gra. Oglądałem kilkadzisiąt odcinków "Milionerów", nie pamiętam takiego ciągu łatwych pytań. I nie jest to łatwość subiektywna. Trochę w temacie na forum programu tiny.pl/4p5x Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Milionerzy dziś 30.03.08, 20:52 odpowiedzialam na wszystkie pytania bez jednego zajakniecia, jak dla mnie banalnie latwe. ani jedno nie sprawilo mi nawet minimalnego klopotu. coz... albo dziewczyna ma wyjatkowe szczescie albo... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 08:02 gdyby nikt nie założył tego wątku, to ja bym to zrobiła. Pytania żenująco, powtarzam, żenująco łatwe. Panna lekko arogancka, ale może nabrała pewności siebie, bo w końcu WIEDZIAŁA, że żebra z przodu łączy mostek, a nie kładka. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 08:46 najśmieszniejsze było to, że na pytanie o mostek niby dobrze odpowiedziało chyba 78% publiczności, a na te o Batmanie o kilka % więcej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 09:27 Dołączam do Was, nawet bez telefonu do przyjaciela miałabym te pół miliona. Jeszcze nie widziałam ciągu tak prostych pytań. Aż jestem ciekawa co sie wydarzy w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 09:54 pewnie wygra 40 tys. - apatyty widzów zostaną rozbudzone (w końcu króliczka gonić dalej uczestnicy będą), a tvn dużo kasy nie wybuli;) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 11:48 Albo wygra milion dla zachęty dla innych. Pójdę dalej- może ta dziewczyna wcale nie gra w tej grze tylko jest podstawiona i jeśli 'wygra', to i tak kasy nie zobaczy; ale reklama programu będzie! Więcej sie zgłosi ludzi, bo tak łatwo wygrać duże pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 14:49 dołączam do podejrzliwych też nigdy nie widziałam ciągu tak banalnych pytań problem miałabym z Kaką,aczkolwiek coś mi świtało,że to on ma na imię Ricardo Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 14:52 ja Kake namierzylam od razu. A liczba pojedyncza DRZEWCE? to powinno byc pytanie za 100zł, bo to nie jest tak, ze ona akurat wiedziala, to jest tak, ze stopien trudnosci tego pytania byl zaden i odpowiedz zna kazdy powyzej 7 roku zycia Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 15:47 Tydzień temu z anagramem pytanie za pół miliona tak samo - łatwiutkie. Myślałam, że poziom trudności zwiększa się dość proporcjonalnie, a tu? Ciekawa jestem pytania za milion, oj bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 15:50 pytanie za milion: jaka jest nastepna litera alfabetu po A: ą, b, u czy x? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Milionerzy dziś 31.03.08, 16:33 czyli wynikałoby z tego że trafił sie odcinek promocyjny pewnie w ten sposób chcą oglądalność zwiększyć troche głupio, że jedni się łapią na promocje a inni na standardowe wydania z rosnącym stopniem trudności:) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Milionerzy dziś 01.04.08, 09:54 widac program cienko przęedzie i Hubertowi na benzyne do porszaka nie starcza wiec zagrali tak prymitywną reklamą noale cała polska tearaz sika w majtki na mysl ze dziewcze milion wyszarpie weic jak widac sie opłaciło Odpowiedz Link Zgłoś
wewska Re: Milionerzy dziś 01.04.08, 20:32 Kopiuję z Plotka: Po raz w pierwszy w polskiej edycji programu "Milionerzy " jedna z uczestniczek odpowiedziała na pytanie za pół miliona złotych i zachowała jeszcze dwa koła ratunkowe -"pół na pół" i głosowanie publiczności. Czy Paulina Kowalczyk wygra milion? 21-letniej studentce Politechniki Warszawskiej zostało tylko jedno pytanie do miliona! Paulina odpowiedziała na jedenaście pytań i wykorzystała tylko jedno koło ratunkowe! Przy pytaniu o prawdziwe imię jednego z brazylijskich piłkarzy, studentka wykorzystała telefon do przyjaciela i zadzwoniła do swojego chłopaka. Paulina przez cały program "nie cackała się" z Hubertem Urbańskim i odpowiadała na wszystkie pytania już po krótkim zastanowieniu. Czy Paulina wygra milion? Teoretycznie odpowiedź na to pytanie poznamy w sobotę, ale niektórzy już wiedzą jak zakończyła się przygoda dziewczyny z programem. Przez pewien czas na stronie Wikipedii można było przeczytać, że Paulina wycofała się z programu, ponieważ nie znała odpowiedzi na pytanie dotyczące broni bogini Artemidy. Odpowiedz Link Zgłoś