anhes Re: Milion nie padnie :-))) 04.04.08, 10:51 w dzienniku jest artykuł o tym że presserwis podał informację że "Paulina Kowalczyk nie wygrała miliona i wycofała się z programu z 500 tys zł w kieszeni. Przedstawiciele stacji z którymi rozmawialiśmy byli wyraźnie zakłoptani, że ta wiadomość przedostała się w świat: :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Milion nie padnie :-))) 04.04.08, 11:08 az banki by podstawionej dziewczynie nie dali, a 500tys za taaaaaaaaaaaaka reklame i szum medialny w mediach to sie oplacalo. laska musiala niezle zobowiazanie podpisac, ze nei pisnie slowa o tym jak sie to odbylo bo inaczej kara finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: Milion nie padnie :-))) 04.04.08, 13:24 ale z drugiej strony to ciekawe czy takie zobowiązanie sie do , bądź co bądź, oszustwa jest coś warte w świetle prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Milion nie padnie :-))) 04.04.08, 15:47 e, to nie jest oszustwo to program rozrywkowy a jeden z odcinkow ma po prostu inny scenariusz i tyle. z nia sie podpisuje umowe o dzielo z klauzula tajnosci w sprawach produkcji (pod to podciaga sie wszystko co mozliwe) i tyle. pracowalam kawal czasu przy produkcjach telewizyjnych i wiem jak sie to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Milion nie padnie :-))) 05.04.08, 18:06 to ma byc pytanie za milion?!!! bez koła wiem że Legolas :( Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Milion nie padnie :-))) 05.04.08, 18:40 Pytanie poraziło mnie swoją trudnością. Odpowiedz Link Zgłoś
ptisu Re: Milion nie padnie :-))) 08.04.08, 13:37 no i jak wszyscy wiedzieli już wcześniej milion nie padł ale coś łatwo się zawodniczka poddała - to musi być spisek :)) a poza tym jak milionerzy nie lecą na żywo to zawsze znajdzie się ktoś kto wyniesie informacje o wygranej Odpowiedz Link Zgłoś