Dodaj do ulubionych

Nie mogę wprost doczekać się

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 06:49
dzisiejszego popołudnia. To powtarza się codziennie, ale najbardziej nasila
się w piątki. Co to może być?
Dzień dobry :)
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 07:14
      Dzień dobry :)) Cierpisz na zespół popołudniowy z odchyleniem piątkowym ;)))
      • Gość: samanta Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 07:18
        mam te same objawy co maryjka,widocznie to zarazliwe jest bardzo
        • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 07:26
          Samcia, choroby nie skaczą aż na takie odległości. Poza tym nie wstyd Ci tak
          mówić? Jeszcze tydzień nie minął :)
        • mawyr Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 07:31
          Samcie ja Cię rozumię,współczuję ale wiek emerytalny to i tak bedzie 65 wiosen;(
      • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 07:28
        Mawyr, robisz jakąś specjalizację z diagnostyki? Poza tym to jest zespół
        przedpołudniowy, jeśłi już ;)

mawyr napisał:
        > Dzień dobry :)) Cierpisz na zespół popołudniowy z odchyleniem piątkowym ;)))
        • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 07:29
          Zespół napięcia przed weekendowego :-))))
          • Gość: samanta alez maryjko.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 07:31
            ja nie mam nic przeciwko pracy ale przeciwko rannemu wstawaniu.Tylko to mnie
            dobija .
            • Gość: maryjo2 Re: alez maryjko.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 07:50
              A to zwracam honor :) W takim razie cierpisz na zupełnie inna jednostke
              chorobową, niż ja :)
        • mawyr Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 07:35
          To, że cierpienia masz przedpołudniem jest prawidłowe bo zwiazene z
          popołudniem, ale jak by go nie nazwał to i tak cierpisz ;))))
          • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 08:08
            To prawidłowe jest? Dotąd myślałam, że moje cierpienie to coś
            nieprawidłowego...
            a mimo to
            nie chcę cierpieć!!!!!
            • mawyr Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 08:39
              Weź urlop bezpłatny ;))
    • Gość: aga Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 08:14
      tęsnicie za popołudniem bo w domeczku czeka kochana zoneczka lub kochany mężuś
      • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 08:28
        Może i własnie dlatego cierpią;) witam wszystkich w ten uroczy poranek
        • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 08:33
          Cierpienie uszlachetnia? :-)
          • mawyr Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 08:39
            Lenistwo uszczęśliwia :))))
            • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 08:43
              "praca czyni wolnym";))
              • mawyr Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 08:45
                "przez cierpienia do gwiazd" Maryjko to do Ciebie też :)))
                • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 08:47
                  Przez cierpienie czerpać profity? :-))))
                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 09:35
                    i wszyscy zatopili się w uszlachetniającym cierpieniu za profity ;)
                    • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 09:46
                      O jest barchanowa foremka, wiesz jaki ja miałem dzisiaj piekne sny, najpierw
                      goniły mie jakieś lwy po pustyni, potem wpadłem do kotła ludożerców ale oni
                      stwierdzili, że wolą jakąś potrawkę w barchanach i wianku bo lubią ostre rzeczy
                      i poszli szukać;)))
                      • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 09:57
                        "foremka" ?? a mnie się śnił jeden taki co ganiał po ulicy z flaszka taniego
                        wina w dłoni i napastował grzeczne dziewczynki usiłując ukraść im bieliznę
                        • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 10:03
                          A to nie ja :)) nie lubię wina jak i grzecznych dziewczynek w biweliźnie :))))
                          • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 10:16
                            to by tłumaczyło czemu usiłowałes im tą bielizne zedrzeć ;)
                            • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 10:22
                              Ja wolę raczej lekko zdeprawowane, lubiace męskie ręce nawet w majtkach :))))
                              • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 10:32
                                dodajmy że ręce zarówno pana właściciela jak i kolegów bo kto się nie dzieli
                                tortem ten je gówno ;)
                                • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 10:36
                                  Pojetna jesteś:))) I o to chodzi :))) Torcik na deser :)))
                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 11:13
                                    Torcik do kawy, ale co na deser? :-))))
                                    • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 11:21
                                      dama w barchanach ;))))))
                                      • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 11:29
                                        Na ziarnku grochu? :-)))
                                        • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 11:31
                                          na deser zasmażka ;)
                                          • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 11:57
                                            A na deser zasmażka :-) I kartofelki :-))))
                                            • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 11:59
                                              schabowy i kapusta :))
                                          • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:05
                                            rybki, rybki i jeszcze raz rybki - to w kwestii deseru ;)
                                            • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 12:08
                                              z ryb to ja najlepiej lubię rypanie ;))
                                              • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 12:19
                                                Przecież własnie te rybki to preludium przed ... :-PPPP
                                                • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:22
                                                  ja chce i przed i po ;)
                                                  • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 12:29
                                                    a mogą być śledzie ??
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:42
                                                    pewnie, w tym temacie nie jestem wybredna
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 13:05
                                                    No coś Ty :-) A powinnaś :-)))
                                                  • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 13:05
                                                    temat jest dość szeroki, torcik, deser,rybki,rypanie ;)))
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 13:15
                                                    Tylko nie można iść szeroką ... ławą :-))))
                                          • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:14
                                            a przepraszam że tak znienacka zapytam, co masz na mysli mówiąc "rypanie" ?
                                            • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 13:17
                                              A jak Ci znienacka odpowie? :-)))
                                              • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:20
                                                to sie znienacka zdziwię ;)
                                              • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 13:24
                                                to specjał rybny, ni to pies ni to wydra coś na kształt świdra ;)))
                                                lub jak wolisz czynność tak nazwana ;)))
                                                • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:27
                                                  to ja będę drążyć wariant drugi.
                                                  Jaka czynność ?
                                                  • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 13:42
                                                    Znasz kogoś z I lub II klasy podstawówki?? dla niego to będzie całkiem jasne,
                                                    że chodzi o sex ale taki zakamuflowany :))
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 13:45
                                                    Ma nie być zakamuflowany, lecz otwarty :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:48
                                                    acha, więc mówisz że operujesz językiem dzieci z I klasy podstawówki...też
                                                    ładnie, nic dziwnego że Cię nie mogę zrozumieć
                                                    a nie mozna powiedziec normalnie - sex??
                                                  • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 13:53
                                                    mogę, oczywiście, z ryb to najlepiej lubię sex :((((((((( ale wesołe
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 14:18
                                                    To ma nie być wesołe, to ma być ... przyjemne :-))))
                                                  • makary0 Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 14:41
                                                    Z kobietą w barchanch ?? :((((((((
                                                    To jest praca, cięzka praca :((
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 14:43
                                                    To jest przyjemność, czysta przyjemność :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:48
                                                    święta racja ;)ktos kto twierdzi inaczej nie zna sie na rzeczy
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 14:51
                                                    Na rzeczy nie należy się tylko znać, lecz także działać :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:03
                                                    bardzo odpowiednie podejście do sprawy ;)
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 15:08
                                                    Prawdopodobnie bardzo odpowiednie podejście do kobiety :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:10
                                                    czyżby to jakaś zawoalowana reklama samego siebie ? ;)
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 15:11
                                                    Ja nie praktykuję autoreklamy :-))))
                                                    Nie chcesz - nie wierz :-PPPPP
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:13
                                                    czasy niepewne, trudno wierzyć na słowo...;)
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 15:19
                                                    Mówi się: nie wierz nigdy kobiecie :-)))
                                                    O mężczyźnie nie ma ni słowa :-))))
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:23
                                                    to z innej beczki "krówka co dużo ryczy mało mleka daje" ;) i broń Boże
                                                    niebierz do siebie krówki ;)
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 15:25
                                                    Przecież powiedziałem: nie praktykuję autoreklamy ... :-))))
                                                    A krówki są milusie :-))) I nie taki diabeł straszny, jakim go ... :-PPPP
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:33
                                                    ok, skoro tak mówisz to nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć ;)
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 15:35
                                                    A może ty jak "niewierny Tomasz" i jak nie dotkniesz, to nie uwierzysz? :-P
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:38
                                                    coś w tym jest :)
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 15:46
                                                    A co? :-)))
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:48
                                                    ziarnko prawdy ;)
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 15:53
                                                    Twojej? :-)))
                                                  • Gość: Inka Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:55
                                                    a to już temat na inną rozmowę, coś sie rozkichałam i to chyba nie na wodę;)w
                                                    kazdym razie miłego weekendu :)
                                                  • ka_27 Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 15:58
                                                    I masz być zdrowa jak rybka :-))))
    • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 19:25
      Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> dzisiejszego popołudnia. To powtarza się codziennie, ale najbardziej nasila
      > się w piątki. Co to może być?
      > Dzień dobry :)

Maryjka, Ty sie przyznaj co robisz w te popołudnia, a szczególnie w piątkowe :)
      • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 19:27
        To co widzisz - gadam z Tobą wcale przy tym nie cierpiąc, a wręcz
        przeciwnie :)))
        • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 19:28
          a pomiędzy gadaniem?
          ja sie przespałam po pracy, córke wyprawiłam do kolegi i mam spokój:)
          • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 19:30
            Pomiędzy to skoki na boki po herbatę albo papierocha :)
            • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 19:34
              ja nie mam genu na papierocha, zawsze robi i sie po nich słabo :)
              • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 19:38
                To zazdroszczę i nie zazdroszczę Ci. Wykonam teraz salto tyłem po herbatę, i
                obiecuję nie dmuchać Ci papierochem prosto w ekran, żebyś nie zasłabła.
                • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 19:39
                  dzięki :)))
                  • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 19:46
                    Marianna, a Twoja córka to już duża jest? Tak ja puszczasz spokojnie w szpony
                    kolegi...Nic się o nią nie boisz?
                    • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 20:04
                      ona ma dopiero 8 lat, jeszcze sie nie boję :)
                      poszła w dodatku z koleżanką; o właśnie dzwoniła mama kolegi, za jakis czas
                      biorą psa i ją przyprowadzi
                      • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 20:13
                        A, to takie buty! :))
                        To rzeczywiście, nie ma powodu do zmartwień. No i dziecko ogłady w męskim
                        towarzystwie nabiera, przyda się jej jak znalazł w swoim czasie :)
                        • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 20:30
                          a koledze to co? to człowiek-demolka :)
                          • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 20:32
                            To mądrze robisz, że to córka do niego chodzi, a nie on do niej :)
                            • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 20:35
                              on był parę razy, człowiek-demolka :)))
                              • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 20:38
                                I co? Wymieniałaś już szyby w oknach?
                                • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 20:40
                                  chwila nieuwagi i pewnikiem trzeba by wymieniać, właził po półkach do góry i
                                  mówił, ze świetna drabina, wole nie myslec co by było gdybym go nie złapała :)
                                  • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 20:42
                                    Dokonałby aktu autodemolacji :) Ręka, noga, mózg na ścianie.
                                    • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 20:45
                                      niech robi u siebie w domu, ale nie u mnie :)

po tym zajściu zrozumiałam jego matke, która powiedziała, ze jest
                                      najszczęśliwsza, kiedy jej synek śpi :)))
                                      • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 21:05
                                        Dzieci w ogóle są grzeczne, kiedy śpią, albo kiedy ich nie ma :) Az strach
                                        pomyślec, co może z takiego małego demolka wyrosnąć.
                                        • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 21:07
                                          dlatego lepiej nie myśleć :)
                                          ja nie myslę co będzie z mojej córki, chce, żeby była w życiu szczęśliwa :)
                                          • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 21:17
                                            Ja też chcę!
                                            Żeby Twoja córka była szczęśliwa, oczywiście. :)
                                            • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 21:21
                                              wiem, piszę głupi banał, ale takie jest marzenie każdej matki, by jej dzieci
                                              były szczęśliwe :)
                                              • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 21:35
                                                To wcale nie jest głupi banał. Sory, jeśli moje poprzednie stwierdzenie mogło
                                                nasunąć przypuszczenie, że sie z tego naśmiewam.
                                                • panna_marianna Re: Nie mogę wprost doczekać się 05.09.03, 21:39
                                                  nie, nie o to chodzi :)
                                                  kazda matka tak mówi, Ty chyba też:))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Nie mogę wprost doczekać się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 21:41
                                                    No jasne. Inaczej, to byłoby conajmniej dziwne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka