joannah31 24.05.08, 15:30 ...ufarbowałam włosy. Miałam być sexownie tycjanowo-ruda. Wyglądam jak wystraszona wiewiórka. Kurwa ja p.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvona73pol Re: wróciłam...i k...! 24.05.08, 18:21 idz do fryzjera i kup specjalny szampon do kolorowych, z elementem farby w srodku (znaczy w recepturze), na przyklad czekolada, albo kasztan, lub bordo, w kazdym razie cos ciemnego... stonuje wiewiorke ;) do uzywania raz na tydzien, a w twoim przypadku moze na poczatek ze trzy razy pod rzad? powinno podniesc samopoczucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: wróciłam...i k...! 24.05.08, 20:33 Czy przestraszona wiewiórka,wygląda inaczej niż wiewiórka zrelaksowana;PP Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: wróciłam...i k...! 24.05.08, 21:49 Bo napisała,wyglądała jak przestraszona wiewiórka;PP Odpowiedz Link Zgłoś
joannah31 Re: wróciłam...i k...! 25.05.08, 10:20 dzięli ywona, na razie 25 razy umyłam głowę. a co do wiewiór to są trochę śmieszne i budzą ogólną wesołość, a nie np. podziw. A ja miałam budzić podziw i pożądanie. no funcking more! trudno, będę k..., siwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjasz0 Re: wróciłam...i k...! 29.05.08, 13:52 Znam ten ból. Malowałam włosy na średni brąz a wyszło na czarno. Przy moiej karnacji wyglądałam koszmarnie, wypisz wymaluj-śmierć w jasełkach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.andro Re: wróciłam...i k...! 29.05.08, 14:02 dlatego trzymam się z dala od farb do włosów - z eksperymentów z włosami wystarczą mi "drobne" nieporozumienia z fryzjerem co do długości, w wyniku których raz zostałam ostrzyżona na zapałkę i przez dobry tydzień nie poznawałam się w lustrze... Kolor jest do naprawienia jednak troszkę łatwiejszy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś