nowy_ 06.01.02, 21:29 Ja zawsze na Ciebie czekaam , I co zrobię, ni Ci nie dam :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acH Re: Aniołku z Poznania !!!!!!!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.01.02, 09:24 powinienes zaspiewac tak: ju szur ju łona bi ływ mi ajw nafink tu giv i wszystko jasne i jak romantycznie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: Aniołku z Poznania !!!!!!!!!!!!! 09.01.02, 10:53 jestem , jestem i bede... aniolkiem oczywiscie... czyz ty znowu zapracowany, czy uda nam sie dzisiaj, na forum, uzgodnic dalsze plany:)? Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: Aniołku z Poznania !!!!!!!!!!!!! 09.01.02, 20:09 nooooowwwwwwyyyyyyy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Aniołku z Poznania !!!!!!!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.01.02, 20:19 powtorka z rozrywki, ja jestem ty jestes a go nie ma to lec aniolku na poczte Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: Aniołku z Poznania !!!!!!!!!!!!! 09.01.02, 20:48 lece aniolku...chyba jakies piwo trzeba kombinejszen:))) Odpowiedz Link Zgłoś