asterix1 07.01.02, 04:11 Chcesz drinka, czy piwo, czy babe, czy chlopa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asterix1 Re: Ty Phi, ciebie totalnie pojebalo, co ? 07.01.02, 04:15 albo chuj z tobą, mozesz miec i babe i chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
asterix1 Re: Ty Phi, ciebie totalnie pojebalo, co ? 07.01.02, 04:23 dobra, ja stawiam, kogo chcesz ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Jestes zza Buga !!! 08.01.02, 02:31 Wpisuje sie. Odruch niecheci przeciw odruchowi checi. Nie jest prawdziwe to, co Ty widzisz – to sa wrazenia. Prawdziwy jest swiat struktur atomowych. Masz zupe zamiast mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Jestes zza Buga !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:39 A co wam, dzieci, ze tak sie targacie po szczekach ? Milujcie sie, rzekl Pan nasz, no to Go, kurwa, sluchajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: 08.01.02, 02:48 Dobra, teraz powiemy "Jezus jest Panem", uwierzymy w sercu, ze Bog wskrzesza umarlych i osiagniemy zbawienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 02:54 phi - kazda religia to przezytek. tak wiec porzuc swoja, a wez moja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Czy moje zycie zostanie odmistyfikowane ??? 08.01.02, 03:14 Gość portalu: czort napisał(a): > phi - kazda religia to przezytek. tak wiec porzuc swoja, a wez moja!!! Ostre "albo-albo", chyba nie jest wlasciwym podejscie w rozwazaniu kwestii rozumienia... O Prawdomowny, Ukryty, Transcendentny... Czorcie Obawiam sie, ze nie pojmuje jezyka Twojej religii ;) Czytam Twoje posty i widze, ze w Twoim umysle (dzieki Bogu) zatarly sie juz wszelkie slady tradycyjnego nauczania religijnego. Ciesze sie, bo dogmaty religii uwazam za puste badz nielogiczne. O ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Czy moje zycie zostanie odmistyfikowane ??? IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:18 a moze bedzie. dlaczego nie. przeciem mistyczny czort jezd. pieklo, szatani, znow jednam dusze porwe!!!! wlasnie o taka religie mi chodzi. podobasz mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Czy moje zycie zostanie odmistyfikowane ??? 08.01.02, 03:21 Gość portalu: czort napisał(a): > podobasz mi sie. Wylacz glosnik !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Czy moje zycie zostanie odmistyfikowane ??? IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:25 phi, wylaczylam, phi! phi! phi! arystokratycznie powiedzial czort po francusku i poszedl prac skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ ucho mi zwariowalo... 08.01.02, 03:33 Gość portalu: czort napisał(a): > phi, wylaczylam, phi! phi! phi! > arystokratycznie powiedzial czort po francusku i poszedl prac skarpetki. Poszwedalam sie i wrocilam. Stwierdzajac, ze jeszcze cos powiem... Przed praniem zdejmij kapcie !!! Wiem, juz komus to mowilam... Wychodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: ucho mi zwariowalo... niepotrzebnie IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:38 zabralo phi, kapcie moje i wyszlo, phi! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ucho mi zwariowalo... niepotrzebnie 08.01.02, 03:45 Gość portalu: czort napisał(a): > kapcie moje (...) ........... ??? meska szostka !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort zo za niefart IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:50 moje ci, phi!, moje, phi! jeno oczka niedowidza - zielone filcowe osiem i pol, phi! zimna, zimna rosa, a ja, a ja bosa .... gdzie sie podzieli haceli? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ meska szostka 08.01.02, 03:56 To wyjatkowy przypadek ! Jest jeszcze czterdziestka... hi hi... To moze dobre ??? Przymierz. Dorzuce sznurowadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort gdzie zgineli haceli IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 04:07 Co ja ci koniku pomoge Gdy haceli dostac nie moge Nie padaj nie padaj zaczekaj do wiosny a kiedy lod stopnieje bedziesz ciongnoł prosto Byłem ja w dwóch spółdzielniach by kupic hacele ale tam mozna kupic wódki butele] w każdy dzień powszedni a talże w niedziele Dotszyj ty redakcjo do każdej spółdzielni GS aby haceli kupił każdy z nas Droga redakcjo zrozum moje bolonczki aby każdy magazyn dostał wstydu i goronczki Prosze ulepszyć moje pismo i wydrukować Józef Kosy wieś Rabarbar Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ czterdziestka... szostka 08.01.02, 04:17 Twoja fryzjerka mowila, ze nikogo madrego nie strzygla. Miala racje. Lepiej nie wychodz z ta nowa fryzura. Zmniejszyla Ci sie glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort to klasyka evergreen IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 04:25 przykro mi, na pewno nie 46 a co najmniej 48. mam szeroka stope, zyciowa nie zawsze, ale sie staram. na fryzjera mnie nie stac, dlategom czort. podpis jozefa grzyba dac ci cos powinien juz do myslenia. zawiodlam sie. wstydze sie tego. pa - juz nie czekam na odpowiedz, chyba, ze chcesz tego wiecej. z cala zyczliwoscia przesle lacznie z wyjasnieniem. czort Odpowiedz Link Zgłoś