nioma 04.06.08, 22:03 wlasnie go zobaczylam w YCD i sobie przypomnialam z idola a na youtube znalazlam piesn o rolandzie: pl.youtube.com/watch?v=VufMOLiM9OU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romcia.p Re: Roland - wymiata chlop wszystko 04.06.08, 22:11 wymiata to awaria w tefałenie nioma zapeszyłaś ten finał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Roland - wymiata chlop wszystko 04.06.08, 22:14 to u ciebie tez bez glosu i reklamy tylko? ja myslalam, ze to tylko u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Roland - wymiata chlop wszystko 04.06.08, 22:17 nioma napisała: > to u ciebie tez bez glosu i reklamy tylko? > ja myslalam, ze to tylko u mnie > :DDD to wersja specjalnie dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Roland - wymiata chlop wszystko 04.06.08, 22:14 ale dali ciała na sam finał :((( ciekawe czy coś w ogóle dzisiaj będzie no bo w końcu ile można czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Roland - wymiata chlop wszystko 04.06.08, 22:15 no, zajawke filmu z seanem penem znam juz na pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
wewska Re: Roland - wymiata chlop wszystko 04.06.08, 22:18 A ja widzę same pająki :( Bleee. PS Ja też myślałam, ze to u mnie coś z dźwiękiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Roland - wymiata chlop wszystko 04.06.08, 22:19 ja zamykam oczy bo sie boje tych potworow a przy okazji: jak nie widzialyscie filmu "list w butelce" to polecam, strasznie sliczny, babski, romantyczny i do poplakania. Odpowiedz Link Zgłoś
wewska Re: Roland - wymiata chlop wszystko 04.06.08, 22:22 No chyba jaja sobie robią!!! Odpowiedz Link Zgłoś