Dodaj do ulubionych

Jakos uspokoilo sie tutaj

07.01.02, 15:30
Przychodze do komnat z przejazdzki koniem, a tu spokuj, cisza nic sie nie
odbywa. Towarzystwo przygaslo, niby sfiece na moim witrazu!

Gdzie liga, gdzie rycerze, gdzie ci myslacy ludzie? Nie mam pojecia, ale to to
takie tchorze.
Obserwuj wątek
    • yess Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 15:31
      na obiedzie som...zaraz wroca
    • rayoff Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 15:33
      Rumak Twoj najbystrzejszy zatem nie powinno Cię dziwić, że reszta towarzystwa z
      przejażdzki jeszcze powrócić nie zdążyła... Czekaj jeno, wszystko w swoim
      czasie Kfiatuszku Łąką Pachnący...
      • yess Re: rayoff 07.01.02, 15:35
        moze jakis test zrobisz? :)))
        • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: rayoff 07.01.02, 15:37
          Moj rumak zawsze najbystrzejszy jest. Biebnie jak wiatr i rozkosznie rozwiewa
          mu grzywe. Ja twarz do tego wiatru wystawiam, cala zadowolona, ze nie musze
          patrzec na mijajace mnie pospolstwo.
          • rayoff Re: rayoff 07.01.02, 15:39
            Eee, lipa, jak Cie pospolstwo mija to przeceniłem walory Twojego rumaka...
        • rayoff Re: ou yess 07.01.02, 15:37
          jakiś mogę :) sugestię jakąś podsunąć chcesz czy samemu wybrać? a bezlitosny
          będę - ostrzegam! Ja - takie słodkie dziecko... :))))
          • yess Re: rayoff 07.01.02, 15:40
            wybieraj slodki dzieciaku :)))))
            • rayoff Re: rayoff 07.01.02, 15:42
              a pacjentow do badania sama przyprowadzasz czy tez mam byc bezlitosny? :)
              • yess Re: rayoff 07.01.02, 15:44
                jako prawdziwy adept sztuki poznawania dusz pozostawiam pacjentow do wyboru :))
                • rayoff Re: rayoff 07.01.02, 15:45
                  jestes pierwsza na liscie :)))
                  • yess Re: rayoff 07.01.02, 15:45
                    no nie !!!!!!!!! a to dlaczego???????
                    • rayoff Re: rayoff 07.01.02, 15:50
                      wolnym wyborem sie kierowalem, ciekawoscia zawodowa i odrobina zlosliwosci... ;)
                      • yess Re: rayoff 07.01.02, 15:54
                        no i...?
                        • rayoff Re: rayoff 07.01.02, 15:58
                          Będziesz się musiała dostarczyć w miejsce wskazane w innym terminie w stanie
                          wskazanym w innym terminie i bedziesz sie musiała poddawać szczegółowym
                          badaniom za pomocą testów wyszczególnionych w innym terminie :)
    • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 15:43
      Pospolstwo mija mnie w pedzie mojego rumaka. Na chumorze sie nie znasz, albo na
      rzartach? Chyba na jednym i na drugim, bo trzeciego nie ma!
      • rayoff Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 15:46
        Raczej nie ma ani jednego ani drugiego :)
        • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 15:52
          No bo nie podalam trzeciego. Jestes taki sam tempy jak inni i nie zauwazasz
          wysublimowanego jezyka arystokratycznego. Ucz sie mlodziencu jenzykow. Moga sie
          przydac w kontaktach z innymi madrzejszymi!
          • rayoff Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 15:55
            Jestem tak samo tempy jak inni i za cholere zadnej sublimacji nie zauwazam :)
            Jenzykuff uczyc sie bede jeno podczas kontaktuff z inszymi madrzejszymi, za
            dobra rade Wacpannie wdzieczny jestem...
            • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 15:59
              Ciesze sie, ze przynajmniej korzystasz z rad lepiej urodzonych i bardziej w
              zyciu doswiadczonych. Moze jeszcze kiedys awansujesz na szczeblach kariery i
              stangretem zostaniesz, bo kwalifikacje juz som. Jednak nie wolno nigdy mylic
              wista z prrr, bo konie nie ludzie i swoj jezyk znajom!
              • rayoff Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 16:01
                O posadzie stangreta marzyc nie smiem, niegodny ja... Młodszym stajennym zostac
                marze... Pieniadze jakie beda, wikt i opierunek... moze sie Wacpanna za mnie
                wydasz?
                • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 16:06
                  Mezalianse w naszej rodzinie nie wchodza w rachunki! Mlodszy stajenny to jednak
                  za malo dla mlodzienca z ambicjami. Jak sie bedziesz dobrze sprawowal, to i
                  szkole masztalerzy ojczulek oplaci. Ale wtedy bedziesz przywiazany do nas, jak
                  kotek na sznurowce!
                  • rayoff Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 16:10
                    Talerzy pare mam, zadnej szkoly masztalerzy nie potrzebuje! Ja bogaty z domu
                    jestem, para butow na zime jest, portki insze w lato insze jesienia. Zaden
                    Wacpanna mezalians! Azali mnie nie chcesz nastawac nie bede, jeno nie wiesz co
                    tracisz...
                    • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 16:19
                      a zaliż, mlodziencze, a zaliż .... lubie te forme pieszczot!
                      • rayoff Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 16:22
                        Azali mnie Waćpanna po tak nikłym przekupstwie w łaski swe wpuścić znów chciała
                        zdziwiony niepomiernie zostaję...
                        • kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 16:25
                          umiejetnosc manuowania odczuciami poddanstwa, jest tez cecha wlasciwa
                          arystokracji. Pojawiam sie i znikam, tlumy szaleja, slinka scieka, a
                          namietnosci nie sa gaszone!
                          Widzisz ile sie uczyc mlodziencze jeszcze musisz?
                          • rayoff Re: Jakos uspokoilo sie tutaj 07.01.02, 16:27
                            Najwiecej chyba nauczyc sie zdolam sline wycierac co Wacpannie scieka jak sie
                            Wacpanna patrzysz na mnie i myslisz o swej ulubionej formie pieszczot...
    • Gość: Burak Re: Jakos uspokoilo sie tutaj IP: 62.8.156.* 16.01.02, 10:15
      kwiatuszek_z_pachnacej_la napisał(a):

> Przychodze do komnat z przejazdzki koniem, a tu spokuj, cisza nic sie nie
      > odbywa. Towarzystwo przygaslo, niby sfiece na moim witrazu!
      >
      > Gdzie liga, gdzie rycerze, gdzie ci myslacy ludzie?

Nie wiem. Przykro mi.
      B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka