koran_a 09.06.08, 21:41 Dziewczyny z rejonu Śląska, jeżdżę chopperkiem i nie mam z kim wybrac się na przejażdżkę jeżeli jest ktoś chętni na jazdę po okolicy zapraszam ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiafoczka Re: Śląsk - NIE MAM Z KIM JEŹDZIC 10.06.08, 06:35 Myślę, że chętnych jak i chętne do wspólnego śmigania szybko tu znajdziesz, ale napisz wpierw parę słów o sobie, skąd dokładnie jesteś i zostaw jakieś swoje namiary(np. gg lub tel.):-D Pozdrówki, AsiA & Diverka Odpowiedz Link Zgłoś
adiska25 Re: Śląsk - NIE MAM Z KIM JEŹDZIC 16.06.08, 00:01 Szkoda,ze nie jestem ze Slaska,nie odmowilabym Tobie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Śląsk - NIE MAM Z KIM JEŹDZIC 10.06.08, 13:56 no problemo ... tylko przybliż proszę "okolicę" :D Odpowiedz Link Zgłoś
visha Re: Śląsk - NIE MAM Z KIM JEŹDZIC 13.06.08, 19:36 jak to nie?! napisz do mnie a się razem przejedziemy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koran_a Re: Śląsk - NIE MAM Z KIM JEŹDZIC 13.06.08, 21:51 Dziewczyny jestem z Siemianowic Śląskich, jeżdżę Suzuki Intruder 600, mój numer gg 10792322. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1pl Re: Śląsk - NIE MAM Z KIM JEŹDZIC 14.06.08, 23:41 hej tu Grazyna z Bytomia - nie mam gg :(, a chetnie sie spotkam i mozemy razem posmigac. zapraszam na skypa grazyna_l Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: Śląsk - NIE MAM Z KIM JEŹDZIC 15.06.08, 10:22 Hej Grażyna, Ty nie śmigasz czasem na Diverze jak ja i czy Twój mąż nie ma ksywy: Marek 2oo ??? Pozdrawiam, AsiA & Diverka Ps1. Mieszkam teraz w Bytomiu i jeśli masz chęć się spotkać i pośmigać to dzowń: 662-960-006. Ps2. Jeśli już zalogowałaś się na tym forum to napisz coś więcej osobie, zazwyczaj wszyscy się tu przedstawiają Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Śląsk - NIE MAM Z KIM JEŹDZIC 15.06.08, 21:13 Podoba mi się jak Foczyca pilnuje etykiety :D:D:D:D Ps. Ja też jestem z Gliwic jakby co i mogę potowarzyszyć, w końcu kilka BAB na moto robi większe wrażenie niż jedna :D I o to chodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1pl Re: Śląsk - NIE MAM Z KIM JEŹDZIC 16.06.08, 22:58 hej na tel się odezwę. Bywam tu dosyć rzadko, ale napiszę parę słów o sobie, chociaż jest pewnie do tego osobny wątek .... Jeżdżę na moto 13 lat, zaczynałam od ETZ, potem było VT 750, a w tym sezonie spełniło się marzenie sprzed 5 lat = vtx 1.8. Mam męża (nówka sztuka w sumie) i dwa koty, mieszkam w Bytomiu. Będę na zlocie w Kletnie, więc tam pewnie uda nam się bardziej poznać. Pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś