Gość: Adaś IP: *.chello.pl 22.09.03, 22:17 Moja dziewczyna...ma płytką pochwę, boli ją podczas stosunku...Pytanie Ona ma za płytką czy ja za dużego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_czyjej_jestes_stronie Re: Moja dziewczyna... 22.09.03, 23:32 Gość portalu: Adaś napisał(a): > Moja dziewczyna...ma płytką pochwę, boli ją podczas stosunku...Pytanie Ona ma > za płytką czy ja za dużego... jak to niby mozna stwierdzic nie widzac? ile ma twoj?wtedy mozna sie zastanowic wogole kto ma jakie Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Moja dziewczyna... 22.09.03, 23:34 Gość portalu: Adaś napisał(a): > Moja dziewczyna...ma płytką pochwę, boli ją podczas stosunku...Pytanie Ona ma > za płytką czy ja za dużego... Sam sobie zaprzeczasz pisząć że ma i pisząć że nie ma To powiedz jak można z Tobą dyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Moja dziewczyna... IP: 193.59.95.* 23.09.03, 10:11 Co ma a czego nie ma, o co Ci włąściwie chodzi co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drkojtus zamień na większą laleczkę IP: *.future-net.pl 25.09.03, 21:48 musisz iść do sklepu i wymienić laleczkę na większą Odpowiedz Link Zgłoś