maryjo2 10.01.02, 06:57 że już wstałam. A co?! A ruszac sie dalej nie moge, tak sie przejadlam. Chyba zdechne dzis w tej mojej pracy :((. HELP! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onlyania Re: Oczywiście.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 07:39 no to marys zrob dobra wychylke przez okno i wiesz w ktora strone.... i coby tylko im zgrabnie te saloniki przystroic......... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Oczywiście.... 10.01.02, 07:41 Nie da rady! Co najwyzej spadnie na jakis samochod pod oknem. Witaj, Only :)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Oczywiście.... 10.01.02, 07:43 moze byc i samochod, ale ja ci powiem kiedy!!!!!!! :))))) uuufff, pewnie ulzy nam obydwu..... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Oczywiście.... 10.01.02, 07:47 A co mi tam! Najwyzej zrobie TO w autobusie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Oczywiście.... 10.01.02, 07:49 niiieeeeeeeeeee, poczkaj maryjko!!!!!!!! ja mam lepszy obiekt!!!!!!!! wez taksowke na moj koszt, byleby nie w autobusie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Oczywiście.... 10.01.02, 07:51 Cos mi tu pachnie spiskiem wymiotnym. Czyj adres mi podasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wsciekly pterodaktyl IP: 62.26.68.* 10.01.02, 15:58 Forumowy wsciekly pterodaktyl bije jeden rekord za drugim we wczesnym wstawaniu,a ja juz przy samym spojrzeniu na godzine powiedzmy 6:57 umieszczona w nagłówku postu padam na ryja i nawet tabletki usypiajacej w postaci połowy flachy koniaku brac nie musze. Do czego to doprowadzi,jeszcze nie wiem-pracujesz w mleczarni czy co ze cie tak wczesnie z wyra zgania?Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wsciekly pterodaktyl 10.01.02, 16:07 Leziu, jesli pozwolisz, to na jakies Wocheende z 2 flaszkami brendy ( inaczej nie ma to sensu) wytlumacze Ci ten fenomen :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wsciekly pterodaktyl IP: 62.26.69.* 10.01.02, 16:15 Zapisuje siem expresowo na sesje tłumaczalno-koniakoopróżniającą. Fenomen do wyjasnienia jest zawsze fenomenem,nawet jak rano wstaje. Odpowiedz Link Zgłoś