kase-nka 22.07.08, 12:37 mam ochotę z kimś pogadać. w życiu nie bardzo mogę, za dużo ograniczeń. Oczywiście z powodu dojmującego poczucia samotności, choć naokoło ludzi mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crimen Re: pierwszy raz na forum 22.07.08, 14:06 Aby z kimś pogadać, najlepiej włączyć się w jakiś wątek, bo w ten sposób możesz się nie doczekać. No ale pierwszy raz jest najtrudniejszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
andy-ender Re: pierwszy raz na forum 22.07.08, 15:03 o czym lubisz rozmawiać?... Odpowiedz Link Zgłoś
kase-nka Re: pierwszy raz na forum 22.07.08, 21:58 właściwie o wszystkim, o rzeczach ważnych i głupotach, zależy od temperatury, pory dnia, nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
kase-nka Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 12:59 miło mi, ze ktoś jeszcze się odezwał. Ja raczkuję dopiero, ale z ciekawością czytam rozmowy. Rada, ze powinnam włączyć się w jakiś wątek jest praktyczna, ale nierealna, bo jakikolwiek wątek czytam, to wydaje mi się, ze wszyscy się tak świetnie znacie, że będę intruzem. A prawdę mówiąc wątki niektóre dla mnie niejasne zupełnie. Powinnam się też przedstawić, ale nie wiem, jakich informacji się o sobie na takim forum udziela. Wiek? stan? ilość dzieci?:) Odpowiedz Link Zgłoś
callisto13 Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 13:31 Zalezy do jakiej grupy docelowej chcesz dotrzec, jezeli do ludzi z marsa to sugerowalbym zdjecie, ew. opis ( wymiary nie wymagane). Natomiast jezeli Twoim celem sa kobiety czyli plotki przez duze "P", to pewnie informacje jak robisz sernik i jak dlugo gotujesz kartofle na malym gazie beda przydatne... Badz soba itp, to moj drugi nick na forum wiec oficjalnie tez jestem swiezak.. Odpowiedz Link Zgłoś
kase-nka Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 16:24 Trochę przeraża mnie ten schematyzm:) zdjęcie wykluczone, nie szukam nikogo w celach stricte " towarzyskich", więc mój wygląd nieistotny, a jeśli chodzi o kobiety...sernik? ziemniaki na gazie?...hm..Chyba rzeczywiście czas włączyć się w konkretny wątek, czego już zresztą spróbowałam, ot tak, porozmawiać chwilami, żeby mieć poczucie jakiejś " tajemnicy" z drugiej strony i wolności w wyrażaniu poglądów. choć może rzeczywiście forum towarzyskie niezupełnie jeszcze dla mnie. Kipi od wyraźnych intencji.. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 16:35 Nie tylko pieczemy serniki i gotujemy ziemniaki, ale też pijemy kawę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kase-nka Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 16:41 no i Bogu dzięki. Zresztą, kiedy przyjrzałam się dyskusjom na innych forach, gdzie piszą kobiety, to myślę, ze pieczenie i gotowanie zaczyna zakrawać na bardzo awangardowe działania, bo wszędzie wszechobecni mężczyźni..w myślach, mowach, uczynkach i zaniedbaniach..sama jestem "uzależniona" poniekąd od gatunku męskiego, psychologicznie rzecz ujmując i praktycznie - domowo, wiec moze oderwanie myśli w kierunku performersów kulinarnych to jest to, czego potrzeba do szczęścia i poczucia niezależności:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 16:53 Taki mądry Pan powyżej, więc niechaj wskaże owe kulinarne rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kase-nka Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 18:21 pan powyżej pewnie nie miał złych intensji, chciał mi pomóc w nawiązaniu rozmowy:) może troszkę zbyt powierzchownie potraktował istoty z Wenus. ale wybaczmy..rzeczywiście, przejrzałam trochę rozmów - o gotowaniu i pieczeniu niewiele na tym forum, a może w ogóle...więc skąd ten pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś