Dodaj do ulubionych

pierwszy raz na forum

22.07.08, 12:37
mam ochotę z kimś pogadać. w życiu nie bardzo mogę, za dużo ograniczeń. Oczywiście z powodu dojmującego poczucia samotności, choć naokoło ludzi mnóstwo.
Obserwuj wątek
    • crimen Re: pierwszy raz na forum 22.07.08, 14:06
      Aby z kimś pogadać, najlepiej włączyć się w jakiś wątek, bo w ten
      sposób możesz się nie doczekać. No ale pierwszy raz jest
      najtrudniejszy:)
    • andy-ender Re: pierwszy raz na forum 22.07.08, 15:03
      o czym lubisz rozmawiać?...
      • kase-nka Re: pierwszy raz na forum 22.07.08, 21:58
        właściwie o wszystkim, o rzeczach ważnych i głupotach, zależy od temperatury,
        pory dnia, nastroju.
    • callisto13 Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 08:13
      Witam Cię
      • kase-nka Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 12:59
        miło mi, ze ktoś jeszcze się odezwał. Ja raczkuję dopiero, ale z ciekawością
        czytam rozmowy. Rada, ze powinnam włączyć się w jakiś wątek jest praktyczna, ale
        nierealna, bo jakikolwiek wątek czytam, to wydaje mi się, ze wszyscy się tak
        świetnie znacie, że będę intruzem. A prawdę mówiąc wątki niektóre dla mnie
        niejasne zupełnie. Powinnam się też przedstawić, ale nie wiem, jakich informacji
        się o sobie na takim forum udziela. Wiek? stan? ilość dzieci?:)
        • callisto13 Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 13:31
          Zalezy do jakiej grupy docelowej chcesz dotrzec, jezeli do ludzi z marsa to
          sugerowalbym zdjecie, ew. opis ( wymiary nie wymagane). Natomiast jezeli Twoim
          celem sa kobiety czyli plotki przez duze "P", to pewnie informacje jak robisz
          sernik i jak dlugo gotujesz kartofle na malym gazie beda przydatne... Badz soba
          itp, to moj drugi nick na forum wiec oficjalnie tez jestem swiezak..
          • kase-nka Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 16:24
            Trochę przeraża mnie ten schematyzm:) zdjęcie wykluczone, nie szukam nikogo w
            celach stricte " towarzyskich", więc mój wygląd nieistotny, a jeśli chodzi o
            kobiety...sernik? ziemniaki na gazie?...hm..Chyba rzeczywiście czas włączyć się
            w konkretny wątek, czego już zresztą spróbowałam, ot tak, porozmawiać chwilami,
            żeby mieć poczucie jakiejś " tajemnicy" z drugiej strony i wolności w wyrażaniu
            poglądów. choć może rzeczywiście forum towarzyskie niezupełnie jeszcze dla mnie.
            Kipi od wyraźnych intencji..
            • khinga Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 16:35
              Nie tylko pieczemy serniki i gotujemy ziemniaki, ale też pijemy kawę;))
              • kase-nka Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 16:41
                no i Bogu dzięki. Zresztą, kiedy przyjrzałam się dyskusjom na innych forach,
                gdzie piszą kobiety, to myślę, ze pieczenie i gotowanie zaczyna zakrawać na
                bardzo awangardowe działania, bo wszędzie wszechobecni mężczyźni..w myślach,
                mowach, uczynkach i zaniedbaniach..sama jestem "uzależniona" poniekąd od gatunku
                męskiego, psychologicznie rzecz ujmując i praktycznie - domowo, wiec moze
                oderwanie myśli w kierunku performersów kulinarnych to jest to, czego potrzeba
                do szczęścia i poczucia niezależności:)
                • khinga Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 16:53
                  Taki mądry Pan powyżej, więc niechaj wskaże owe kulinarne rozmowy.
          • kase-nka Re: pierwszy raz na forum 24.07.08, 18:21
            pan powyżej pewnie nie miał złych intensji, chciał mi pomóc w nawiązaniu
            rozmowy:) może troszkę zbyt powierzchownie potraktował istoty z Wenus. ale
            wybaczmy..rzeczywiście, przejrzałam trochę rozmów - o gotowaniu i pieczeniu
            niewiele na tym forum, a może w ogóle...więc skąd ten pomysł?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka