Dodaj do ulubionych

Rosati i stary satyr

30.07.08, 18:18
www.plotek.pl/plotek/1,78646,5506398,Rosati_ma_romans_z_68_letnim_rezyserem_.html
(fotki bardzo wymowne)

www.pudelek.pl/galeria/84/ofiary_zulawskiego/
"Cykl o "facecie" Weroniki Rosati to okazja, aby uporządkować wiedzę na temat Żuławskiego i kobiet w jego orbicie. Ze szczególnym skupieniem czytać to powinni rodzice Weroniki. Zdumiewa nas, jak lekko przyjmowany jest ten związek. /..../ Małgorzata Braunek. Pierwsza żona. Znana z roli Oleńki w "Potopie". Zakochana kobieta w ciąży powinna być świętością, prawda? /..../ Sophie Marceau. Ikonicznej urody aktorka francuska. Byli małżeństwem 17 lat. Żuławski poznał ją, gdy miała 16 lat./.../ Iwona Petry. Niebanalne piękno, które zapada w pamięć. Szokujące świadectwo obłędu. /.../ Weronika Rosati. Opinią na jej temat dzieliliśmy się wielokrotnie./.../"

Cos to troche przerazajace. Rosati. Ten numer z seksem w samochodzie z kiedys, z motywem bialych rajstop, i ten klimat "przyjaciela domu". Zulawski jest az tak nietykalny, bezczelny, wszechmocny?
Wiadomo, dziewczyny dorosle, niby nie mozna sie przyczepic.
Co tu jest grane?
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Rosati i stary satyr 31.07.08, 00:59
      Rosati to dobra panna bylaby dla wnuka Zulawskiego(jakiegos chyba ma??)
      przyznaje, ze lata temu dziwilam sie Sophie Marceau, ze zwiazala sie z Zulawskim..

niby mnie to nie rusza jaka jest roznica wieku pomiedzy ludzmi w zwiazku, ale
      jak patrze na Rosati i Zulawskiego to mi sie to wydaje oblesne. i to bardzo.
      i pomyslec, ze wypominano Rubikowi iz jego tesc jest od niego mlodszy:-)

swego czasu Zulawski pisal w Twoim Stylu, jak teksty jego ojca mi sie podobaly,
      tak pan Andrzej zalatywal mi typem lekko psychicznym.

a Weronika to ma jednak dziwny gust
      • feber Re: Rosati i stary satyr 01.08.08, 14:53
        a fe
        • romy_sznajder stary satyr dal glos:) 26.04.09, 23:02
          Co za wywiad!

www.dziennik.pl/opinie/article367530/Nie_musze_sie_k_z_nikim_liczyc.html
          (...)
          Dziennikarz: Pani Teresa Rosati.
          Zulawski: Ona udzieliła absurdalnego, pełnego kłamstw na mój temat wywiadu. Powiedziała tam choćby, że byłem przyjacielem rodziny, a ja u nich nigdy nie byłem i nie znam tych ludzi. Pana eurojada Rosatiego widziałem raz w życiu, w operze! Panią Rosati, matkę, widziałem raz w życiu, na ulicy, jak się szarpała z córką. Widział to również mój syn i był wstrząśnięty.

Dlatego musiał pan prostować te kłamstwa?

Jeżeli dorosła baba, handlara...

Projektantka mody.
          Właścicielka sklepu, czyli handlara. Tyle tylko, że nie sprzedaje ryb na targu, a handluje jakimiś kanapami czy ciuchami. Otóż jeśli ta pani wypowiada się o mnie w wywiadzie dla pisma "Fakt", to nie ma o czym gadać. To jest właśnie ten poziom: kundelek, pudelek, gównojady... I ja tego nie rozumiem, a pan?
          (...)
          • uma76 Re: stary satyr dal glos:) 27.04.09, 11:10
            no :) dał ognia :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka