i.nes 21.08.08, 18:09 Boszsz... pleśń w garach, karaluchy w kiblu i pajęczyny na kuflach... Nekro, czas tu zrobić porządek, bejbe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecki-34 Re: Same pajęczyny... 21.08.08, 22:59 towarzystwo się rozlazło, nikt tu już nie zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Same pajęczyny... 22.08.08, 00:13 ja zaglądam, ktoś musi szafy pilnować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Same pajęczyny... 25.08.08, 03:03 pajęczyny pościągałam, trochę się odkurzy jutro i będzie dobrze już :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Same pajęczyny... 26.08.08, 19:46 glen_road napisał: > kurde...wzruszyłem się A to kurde czemu? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Same pajęczyny... 26.08.08, 21:38 eeeeee,beeeeee,nam się podoba ******************************************************************** String - Hej hej bawmy się :) Tony - Hej hej śmiejmy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Same pajęczyny... 27.08.08, 00:49 pająk wrzucony do wódki faktycznie nie zmienia jej smaku :D Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Same pajęczyny... 29.08.08, 20:12 Jasio z kolegą przeprowadza badania muchy: - Mucho idź!Mucha idzie Jasio mówi do kolegi zapisz mucha idzie mając wszystkie nogi.Jasio wyrwał jedną parę nóg - Mucho idź!Mucho idź!Mucha idzie. Zapisz mucha po wyrwaniu jednej pary nóg idzie. Jasio wyrywa musie ostatnią parę nóg-Mucho idź!Mucho idź!Mucho słyszysz idź!Jasio mówi do kolegi zapisz po wyrwaniu ostatniej pary nóg Mucha traci słuch!! hi hi hi :) Odpowiedz Link Zgłoś