Dodaj do ulubionych

baby! wam sie tez dzis nic nie chce?

IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:41
bo ja sie snuje jak snuj. ani spac, ani hasac, ni w chuj ni w pietruszke.
Obserwuj wątek
    • janiolek Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 12.01.02, 23:42
      poszukaj nam narzeczonego, tego kciemy.............
      • Gość: mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:45
        szczerze powiem, ze nie mam zbyt szczesliwej reki do swatania. jak juz kogos
        wyswatam, to potem do mnie z morda obie strony przychodza, to na chuj mi taki
        altruizm.
        • Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 23:58
          Cze Ciotko!:) Ja tam musze do drugiej warte znowu trzymac a spac mi sie chce okrutnie!
          • mina.mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:05
            do wal do wyra i se budzik nastaw, ty wiesz ile to jest 2 godziny snu??????
            • Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:06
              Nie ma takiej sily zeby mnie podniosla za dwie godziny! jak juz usypiam to wyniesc mnie mozna z lozkiem:)
              • mina.mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:10
                to ja ci ivanka podesle hahaha
                • Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:12
                  A co Ivanek ma takiego szczegolnego? Morde tak drze?:)
                  • mina.mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:14
                    a tam morde drze. skacze na pysk i nie ma szans, budzisz sie sprawdzajac
                    nerwowo, czy masz jeszcze oczy
                    • Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:17
                      O w mordr jeza!To Ci slodki brutal!:) A daje sie go chociaz na okreslona godzine nastawic jak budzik?:)
                      • mina.mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:18
                        tego jeszcze nie probowalam, ale mysle ze male urzadzonko na elektrowstrzasy
                        podlaczone do szyjki moze cos dac:)
                        • Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:19
                          Kurde!jak Ivan bedzie ojcem to ja chce jego potomka!:)
        • janiolek Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:21
          minka, ja to zwale na chlopa, nie na ciebie.....
          czy ty glupio myslala ze ja do cie pretensje i itp?????????
          • janiolek Re: Ivana, Ivana............... 13.01.02, 10:23
            potrzebuje Ivana..........
            daj mnie Minka Ivana zebym sie obudzila................
            • Gość: samcia Re: Ivana, Ivana............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:26
              Przeciez juz nie spisz?Chcesz zeby Cie mordce drapal?:)
              • janiolek Re: Ivana, Ivana............... 13.01.02, 10:31
                ja ciagle spie...........
                jak mnie cos nie podrapie to nie dam na Orkiestre!!!
                • Gość: samcia Re: Ivana, Ivana............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:43
                  dasz bo sumienie Cie podrapie:)
                  • janiolek Re: Ivana, Ivana............... 13.01.02, 10:56
                    no to dobra, wpierw prysznic potem dawanie.........
                    (a dzis to sie pewnie rzuce, bo wada moja wrodzona to glupota, jak sie urodze
                    na nowo to moze mnie to wyjma........)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka