Gość: mina IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:41 bo ja sie snuje jak snuj. ani spac, ani hasac, ni w chuj ni w pietruszke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janiolek Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 12.01.02, 23:42 poszukaj nam narzeczonego, tego kciemy............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.turboline.skynet.be 12.01.02, 23:45 szczerze powiem, ze nie mam zbyt szczesliwej reki do swatania. jak juz kogos wyswatam, to potem do mnie z morda obie strony przychodza, to na chuj mi taki altruizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 23:58 Cze Ciotko!:) Ja tam musze do drugiej warte znowu trzymac a spac mi sie chce okrutnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:05 do wal do wyra i se budzik nastaw, ty wiesz ile to jest 2 godziny snu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:06 Nie ma takiej sily zeby mnie podniosla za dwie godziny! jak juz usypiam to wyniesc mnie mozna z lozkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:10 to ja ci ivanka podesle hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:12 A co Ivanek ma takiego szczegolnego? Morde tak drze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:14 a tam morde drze. skacze na pysk i nie ma szans, budzisz sie sprawdzajac nerwowo, czy masz jeszcze oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:17 O w mordr jeza!To Ci slodki brutal!:) A daje sie go chociaz na okreslona godzine nastawic jak budzik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:18 tego jeszcze nie probowalam, ale mysle ze male urzadzonko na elektrowstrzasy podlaczone do szyjki moze cos dac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:19 Kurde!jak Ivan bedzie ojcem to ja chce jego potomka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: baby! wam sie tez dzis nic nie chce? 13.01.02, 00:21 minka, ja to zwale na chlopa, nie na ciebie..... czy ty glupio myslala ze ja do cie pretensje i itp????????? Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Ivana, Ivana............... 13.01.02, 10:23 potrzebuje Ivana.......... daj mnie Minka Ivana zebym sie obudzila................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Ivana, Ivana............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:26 Przeciez juz nie spisz?Chcesz zeby Cie mordce drapal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Ivana, Ivana............... 13.01.02, 10:31 ja ciagle spie........... jak mnie cos nie podrapie to nie dam na Orkiestre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Ivana, Ivana............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:43 dasz bo sumienie Cie podrapie:) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Ivana, Ivana............... 13.01.02, 10:56 no to dobra, wpierw prysznic potem dawanie......... (a dzis to sie pewnie rzuce, bo wada moja wrodzona to glupota, jak sie urodze na nowo to moze mnie to wyjma........) Odpowiedz Link Zgłoś