ariel23 09.10.03, 10:08 Jak sie bronicie przed rutyna w zwiazkach? Czy wymyslacie sobie nowe zajecia i atrakcje? Co robicie zeby bylo ciekawie i zeby Wasz zwiazek nie stal sie nudny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Rutyna w zwiazkach 09.10.03, 17:02 chyba tak w 100% nie da sie przed tym uciec, ale warto sie starac :-) my duzo czasu spedzamy poza domem: w pracy, na dodatkowych zajeciach, ze znajomymi itd, wiec jak juz mamy troche czasu dla siebie to jest bardzo milo i nie nudno....hmmm a razem jak pada to gramy w scrabble :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Rutyna w zwiazkach 09.10.03, 17:14 My ostatnio wlasnie myslelismy o zakupie scrabble :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Rutyna w zwiazkach 09.10.03, 18:47 ariel23 napisała: > My ostatnio wlasnie myslelismy o zakupie scrabble :))) to tym bardziej polecam!!! kiedys probowalismy grac tez w szchy, ale moj mily ciagle wygrywal, wiec solidarnie z nich zrezygnowalismy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
camina Re: Rutyna w zwiazkach 14.10.03, 14:56 My też gramy w scrabble. I chodzimy na basen, do kina, dużo dyskutujemy, chcemy zapisać sie na kurs tańca. Bardzo dużo do naszego związku wnoszą wszelkie wspólne wyjazdy (na weekendy, w wakacje, czasami na Sylwka), potem mamy co wspominać, o czym rozmawiać. Tak miło jest móc powiedzieć: "Pamiętasz kochanie jak byliśmy w ... to...).Dlatego czasami stajemy na głowie, żeby kasa na nie była. I dużo gotujemy i jemy wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkowa Re: Rutyna w zwiazkach 14.10.03, 15:24 my też chcemy zapisać się na kurs tańca:) tylko na razie jest to technicznie niemożliwe poza tym gramy w karty, ostatnio nawet zaczęłam wygrywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
camina Re: Rutyna w zwiazkach 14.10.03, 21:54 A ile u was kosztuje kurs? Z jakiego miasta jesteście? A w karty to ja wygrywam tylko w Makao Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Rutyna w zwiazkach 15.10.03, 11:04 Mi tez by sie marzyl kurs tanca, ale chyba nie uda mi sie zaciagnac tam mojego mezczyzny. Bo twierdzi, ze sie na pewno skompromituje. I ze w ogole to on chyba nie lubi tanczyc (w co nie bardzo wierze). Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Rutyna w zwiazkach 15.10.03, 11:06 ja mam problem, bo sebastian wogole tanczyc nie chce, bo naprawde nie umie no i nigdy nie probowal....wiec co ja biedna zrobie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Rutyna w zwiazkach 15.10.03, 11:14 Zostaja nam tance, ktorych nie tanczy sie w parach: taniec brzucha, samba... i nie wiem co jeszcze ;) kasienka80 napisała: > ja mam problem, bo sebastian wogole tanczyc nie chce, bo naprawde nie umie no i > > nigdy nie probowal....wiec co ja biedna zrobie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Rutyna w zwiazkach 15.10.03, 16:46 Hmm... moze lepiej zostac przy tancu brzucha..... ;) kasienka80 napisała: > haha break dance :-)) Odpowiedz Link Zgłoś