paladin 13.10.03, 21:34 uspokaja swoja muzyka Gentelman pieciolinii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Czy lubicie Bacha 14.10.03, 09:07 powołam się porannie na Zbyszka Wodeckiego: Gdy musisz wstać choć tulisz tak pod głową obłoczek snu I słów tyle znasz uczonych, cicho przez noc A tu dzień wstaje już kolorowo, witaj! Gdy musisz wstać bo słońce już zawiesza na szczytach wierzb proporczyki chmur i rusza cień w długi marsz wokół drzew krząta się, ptaków rzesza, witaj! Zacznij od Bacha, nim słońce po dachach zeskoczy jak kot po nocy ćmę I zacznij od Bacha, gdy w progu się waha kto, kto winien wejść, a może nie. Gdy musisz wstać... ...ptaków rzesza, witaj! Zacznij od Bacha... PS. dzionek wielce rozśpiewanym się wszczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Czy lubicie Bacha 14.10.03, 22:14 Wy tylko sluchacie a ja musze to grac.... Ale ciesze sie jak ktos mowi, ze lubi Mistrza Sebastiana! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Czy lubicie Bacha 14.10.03, 22:20 Cypiskowi i Hance jako kołysankę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_mam Re: Czy lubicie Bacha 14.10.03, 22:26 Powaga? Lubicie to? Uspokaja Was to?! Mnie ciarki przechodzą, jak słyszę poważną. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Czy lubicie Bacha 14.10.03, 22:28 nie wyobrażam sobie żywotania bez muzyki, a co do poważności - zależy od nastroju...;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Czy lubicie Bacha 16.10.03, 16:12 ja to lubie Mistrza, lubie Paganiniego posluchac wspaniala muza a jak bymjeszcze cokolwiek na gitarze umiel zagrac to byl bym niezmiernie rad z tego powodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Czy lubicie Bacha 16.10.03, 19:01 a ja lubie mrocznego Wagnera po nim to naprawde ciarki przechodza:)) Parami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Czy lubicie Bacha 24.10.03, 16:51 ciarki to mię przechodzą, kiedy żywego duszka dookolnie :( Odpowiedz Link Zgłoś