trupia_czaszka 25.09.08, 11:45 zeszło na psy... Czy ktoś się odważy i będzie mieć odmienne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trupia_czaszka Re: Psy są fajne! n/t 25.09.08, 11:48 a nie wolisz czasem kotów ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Koty też kocham:) 25.09.08, 11:49 trupia_czaszka napisał: > a nie wolisz czasem kotów ? Odpowiedz Link Zgłoś
trupia_czaszka Re: Koty też kocham:) 25.09.08, 11:51 Koty chodzą zawsze własnymi ścieżkami i są fałszywe. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: Koty też kocham:) 25.09.08, 11:55 Koty chodzą własnymi drogami - są mądre i ambitne. Odpowiedz Link Zgłoś
trupia_czaszka Re: Koty też kocham:) 25.09.08, 12:32 To tak samo jak faceci-też są mądre i ambitne. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Tak samo jak kobiety. 25.09.08, 13:17 trupia_czaszka napisał: > To tak samo jak faceci-też są mądre i ambitne. > Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Całkiem niezły nick;) 25.09.08, 11:49 mr.spam napisał: > Co za głupi nick. Odpowiedz Link Zgłoś
trupia_czaszka Re: Coś to forum 25.09.08, 12:34 mr.spam napisał: > Co za głupi nick. Ty masz lepszy ? Ja się za swój nie wstydzę i nie wypisuję takich głupot na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Coś to forum 25.09.08, 11:51 hmmm...wystarczy tylko ten slup zburzyc i moze cos sie da uratowac z tego, co bylo kiedys?:))) Trupia czaszka to tez jakas przeszlosc... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Coś to forum 25.09.08, 11:58 Do wszystkich ktorzy szukaja :P ..... ale az taka zawzieta nie jestem :) w koncu i tak nie mam zbyt duzo wolnego czaszu, zeby tutaj sie wyzywac :)))) Piszcie sobie co chcecie....demokracje mamy przeciez, nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trupia_czaszka Re: Coś to forum 25.09.08, 12:37 Oczywiście,że jest demokracja (hehehehe)- ale należy jej używać w granicy zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Coś to forum 25.09.08, 12:41 Wlasnie dlatego uwazam, ze tutaj mozna sobie te ogoszenia odpuscic, ale inni sa innego zdania...wiec .....jest, jak jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-t-y Re: Coś to forum 25.09.08, 14:15 Po co się zamartwiać ? Nie tylko fora na Gazecie mają niskie notowania w kwestii doboru tematów rozmów. Tutaj jest jeszcze w miarę spokojnie. Na innych portalach jest znacznie gorzej. (Sprawdzone osobiście) Jeśli chodzi, o te nieszczęsne ogłoszenia,to chciałbym się dowiedzieć,na co liczą osoby zakładające takie wątki ? Ja myślę, że trzeba być naprawdę naiwnym, aby liczyć na szczęśliwy traf. Po za tym zawsze można się ogłosić w rozdziale Randki - które jak widzę,też znajdują się na Gazecie. Ale tak jak bettina75 pisze...panuje demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś