koza.podkuta 29.10.08, 18:24 na kurtkę tkanina, jak mgła lekka a przy tym, jakby z szynszyli sukienka ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma z miasta właśnie wróciłam, 29.10.08, 19:55 ciasta nie kupiłam ale buty ciepłe:) w sobotę będzie wielka parada mody? Odpowiedz Link Zgłoś
koza.podkuta Re: z miasta właśnie wróciłam, 29.10.08, 21:10 Parada mody? Taki problem niech nie zaprząta Twej głowy. A gdybym ja miała dredy (tutaj wstawiam emot - marzenie) bo ja czapkę na głowę zakładam już gdy Alaska, od wielkiej z zimna biedy. A dredy by mi głowę otulały. Jednym słowem, ocieplały. Nie uważasz, że powinny być modne turbany?...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: z miasta właśnie wróciłam, 30.10.08, 00:49 Turbany? Powinny . Stroje hindusek też powinny:) holistichenna.com/yahoo_site_admin/assets/images/Aishwarya_&_Madhuri_dola_re_dola.24420519_std.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
koza.podkuta Re: z miasta właśnie wróciłam, 30.10.08, 01:38 Halinka, czy Ty wiesz, która godzina już jest? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: z miasta właśnie wróciłam, 30.10.08, 08:02 Halinko, w naszym klimacie? ja wolę zakładać, ciepłe gacie!:-P na głowie turban noszę, gdy z łazienki, do kuchni, na kawę się przenoszę na ulicy czapek nie wkładam, bo w lustrze, sama ze śmiechu widząc siebie, padam, a buty kupiłam wygodne oficerki klasyczne, swobodne, tyczkowate szpileczki, zostawiłam dla laleczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: z miasta właśnie wróciłam, 30.10.08, 09:16 Nie wiedziałam Kózko,że noc już taka głęboka:) To prawda Urszulko.Trochę nie te klimaty;) Nie sprawdziłyby się u nas te stroje. Niemniej jednak są baaaardzo kobiece,bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma z miasta właśnie wróciłam, 18.12.08, 22:31 okna wystawowe, wystrojone pojawiły się już w nich, stroje sylwestrowe idę do szafy zanurkować muszę jutro coś odświętnego na siebie wyczarować mamy w pracy wigilijne życzeń składanie a od poniedziałku leniuchowanie!?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Marzy mi się 28.12.08, 12:31 a jeśli marzenia Mikołaj nie spełnia? gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6102017,W_dobie_kryzysu_rozkwita_wyprzedaz_nietrafionych_prezentow.html Odpowiedz Link Zgłoś